throine Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 İ. Melih kendini ihbar etti. Kılıçdaroğlu 300 dolara sattınız bunu dedi. İ. Melih'de hemen ardından bunun 150 dolarıyla Ankara'ya yatırım yaptık dedi. sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 dürüst adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10597246.asp?gid=229 %46 yine melih gökçek'i haklı buluyor. aha buraya yazıyorum. karşılarında açık seçik duran palyaço kılıklı düzenbazı farketmekten aciz bu halktan bir bok olmaz. 300 lira maaşla belediyeden dilene dilene yaşayın anasını satim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Asteroth said: Ankaralılar hanzo oluyor ya. hanzolaşıyor diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Ankete saat 14.00'e kadar 553 bin 876 kişi katıldı. 297 bin 803 kişi Kılıçdaroğlu'nun tartışmanın galibi olduğu yönünde görüş bildirdi. Buna göre Kılıçdaroğlu'nu haklı görenlerin oranı yüzde 53.8 olarak gerçekleşti. Melih Gökçek'i destekleyenlerin sayısı ise 256 bin 73 olarak gerçekleşti. Böylece Gökçek galip diyenlerin oranı yüzde 46.2 olarak ortaya çıktı. Vay be. Ankaralı gene seçer bu adamı. Şaşırmadım doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 arkadaşlar siz bu toplumu anlayamamışsınız.mesela 300 ytl yardım ile yaşayın diyorsun.300 ytl yardım alacak durumda değilde zengin olsa idi böyle tipleri seçermiydi onu bir düşünün? toplum zaten melih gökçek olmuş siz hala umut ediyormusunuz melihin gideceğinden? hala umudunuz kırılmadı mı? mart ayında seçim var mesela akpye oy vermeyi içim istemiyor ama baykala hayatta oy vermem evde otururum diyenlerden veya baykal varken akpye veririm en azından adamlar soyuyor fakat şehire hizmet ediyorculardan birini tercih edin.sonuçta hepimiz bu yengeç sepetindeyiz kimse dışarıya bakmasın çıkmaya çalışmasın.çıkanlarıda kıskaçlarımızla sepete dahil ederiz :) yaşasın çürüme yaşasın hizmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Melih kapatmıştır 10 tane intercafe sabaha kadar oylama yaptırmıştır. Daha önce hayatında kızılaya gelmemiş insanları otobüslerle taşıyıp halk oylaması için oy attırmıştı zamanında bunu mu yapmıcak. Adam TVde ben hayatımda ilk kez kızılaya geldim oy verip geri gidicez diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 hahah evet ööyle olaylar olmuştu.Bide bu netteki oylamalara pek inanmayın .Bazı internetteki yayın organlarını takip diyorum ve üyesiymm.Şu kadar söyleyebilrim melih gökçeğin kendine ait bir internet saldırı timi var gibime geliyor belirli saatlerde misafir olarak giriyolar saldırıyolar yazıp yazıp oy kulllanıp gidiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Yahu ne olacak işte, gün geçtikçe yozlaşıyor, çürüyor toplum. Yöneticiler toplumu en iyi ifade edenlerden, toplumda en çok öne çıkanlardan, toplumun beklentilerini karşılayanlardan seçilmiyor mu? Şu halde Melih Gökçek'ten daha iyi aday daha bilmiyorum ben. Dün akşama gelirsek, Melih Gökçek her zamanki cazgırlığı, mahalle ağzı ve uslubuyla olayı gargaraya getirip tartışmayı kapattıracaktı. Allah'tan Kemal Kılıçdaroğlu oltaya gelmedi. Melih Gökçek'in adamı konuşturmamak için elindeki belgeleri bağıra bağıra okumasını, ikide bir attığı kin dolu bakışlarını unutmak mümkün değil. Başka konulara sapma deyip, M. Karayalçın'dan ve CHP den atıp tutması, resmen seçim propagandası yapması. Yine Karayalçın'ın sadece teklif aldığı sayaçları, sanki alınmış gibi sunması. Son olarak bir dolandırıcının iddiaları ile KEmal Kılıçdaroğlu'nusuçlaması (ya insan bir bakar saat kaçta bu adamın uçağı diye, adam daha henüz Türkiye' deymiş ceza kesildiğinde) Tam rezillikti ya. Kemal Kılıçdaroğlu, Melih Gökçek'in 300 dolara sayaç sattığını söyledi, adam buna karşı çıkmadı, büyük pişkinlikle "biz o paralarla yatırım yapıyoruz" dedi. Kılıçdaroğlu' da çok önemli bir laf etti, "senin bütçen yok mu?" Doğru laf. Bütçe var, oradan ayarlayacak harcamalarını. Vatandaşı kazıklayarak değil. Şimdi elektronik sayaç, mekanik sayaç farkına girmemek lazım aslında ama neyse. İdari birimlerin görevi vatandaşa hizmet etmek, üzerlerine düşen kamu görevini layıkı ile yerine getirmektir. Halk için en iyi hizmeti, en kaliteli hizmeti en ucuza sunmaya MECBURDUR idare. Eğer aynı hizmeti daha ucuz olan mekanik sayaçla verebiliyorsa onu satacak. Ha yok ben ön ödemeli sayaç kullanacağım diye ısrar ediyorsa BOTAŞ a borcu bulunmayacak. Devamla, bu sayaçları, elektronik dahi olsa, en ucuza (fakat kaliteyi düşürmeden) veren şirketten alacak, ihale ile fakat ihale kanunundaki açıklardan fadalanmadan, satın almaktan, takmaya, değiştirmeye ve servise tüm ihaleleri aynı firmaya vermeden. İnsanlar Kemal Kılıçdaroğlu'nun delil sunmadığını iddia etmek gafletine düşüyorlar. Bilakis adam EPDK kararı sundu. Yani belli bir vakıada tüm delillerin toplandığı, incelendiği ve incelemenin sonucunda verilen bir kararı sundu. Ne diyor bu kararlarda, -Sen belli kişilerden haksız olarak fazla tahsilat yapmışsın geri öde. -Aldığın sayaçlarda hata varmış buna rağmen servis bedeli tahsil etmişsin, geri öde. ya neyse işte, uzatmayayım, neticede Melih Gökçek'in gerek icraatları gerek tartışmadaki tavrı belli. Ankara seçer mi? Bence seçer. Edit: İmla falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Az önce gazetede okudum. eheh ne içtiysen bana da verrrrrrrrrrr. Gökçek, programa herhangi bir sakinleştirici alıp çıkmadığını belirterek, “Ben Kılıçdaroğlu gibi bazı sakinleştiriciler kullanmıyorum, almıyorum. Kılıçdaroğlu'nun bazı sakinleştiriciler aldığını duydum. O da ne kullanıyor, ne alıyorsa bize de söylesin” diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 hahahhah süper bu adam ya tanışmak isterdim İ.melih ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Absolut said: Melih kapatmıştır 10 tane intercafe sabaha kadar oylama yaptırmıştır. Daha önce hayatında kızılaya gelmemiş insanları otobüslerle taşıyıp halk oylaması için oy attırmıştı zamanında bunu mu yapmıcak. Adam TVde ben hayatımda ilk kez kızılaya geldim oy verip geri gidicez diyordu. belediye hizmeti dsfgg melih gokcek'in tipik numaralari bunlar.Elinin altindaki bulunan ve HALKA hizmet etmesi gereken seyleri biguzel kendi amaclari icin kullanip,sonra bide yuzsuze "halka hizmet ediyoruz efenim" diyebilen bi adam.Ankaranin anasini belledi.Trafigi yokken sacmasapan bidunya seyler yapip trafik yaratti.Yarim yamalak duzelmeyen bidunya sey var.Avrupa baskenti diyo daha hala 2 tane metro hattiyla ulasim yetersizligiyle surunuyoruz.Ankara ben hala arabasiz bi hayat dusunemiyorum.Hala islerine guclerine 2 otobusle giden insanlar var.Hizmet etmismis sanki ne yaptiysa?Seneler once bitmesi gereken metrolar bile hala acilmadi,ankara halkina hizmet mizmet yapilmiyo.Daha 2007 yazinda susuz kalan,bizler degilmiydik yine?Simdi bide yuzsuzce oglunu cankaya belediye baskanligi secimlerine sokuyo.Tam akp zihniyeti,durmak yok yola devam iste. Bunlari goremeyen halka layik bi belediye baskani melih gokcek.Kurunun yaninda yasta yaniyo malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 AKP Melihi aday göstermeyecek gibime gelmeye başladı bana nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 yav videosu falan yokmu buarada koyunda izleyim sunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 AKP Melih i istemiyor zaten diger akp li baskanlara gore cok cok guclu ve ankarada dokunulmaz direk AKP basedebilicegi topbas gibi kukla yapabilicegi bir belediye baskani istiyor ama melihede enteresan bir sekilde direk olarak dokunamiyor arsenikli su geyigini hatirlayin acik acik ayagini kaydirmaya calsitilar ama i. melih haciyatmaz oldugundan zink diye eski pozisyonuan geri dondu bende merak ediyorum bakalim aday gostericekmi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 kim sayaçı daha iyi soktu dışında bişey konuşuldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Viktor said: AKP Melih i istemiyor zaten diger akp li baskanlara gore cok cok guclu ve ankarada dokunulmaz direk AKP basedebilicegi topbas gibi kukla yapabilicegi bir belediye baskani istiyor ama melihede enteresan bir sekilde direk olarak dokunamiyor arsenikli su geyigini hatirlayin acik acik ayagini kaydirmaya calsitilar ama i. melih haciyatmaz oldugundan zink diye eski pozisyonuan geri dondu bende merak ediyorum bakalim aday gostericekmi gene Tayyip melih'i istemiyor diyelim. Kendisi de belediye başkanlığından geldiği için koltuğuna rakip olarak gördüklerini tırpanlamakta beis görmez, bkz. Müfit Gürtuna, adam bitti. Ama melihle aralarında bir çeşit ateşkes var, Melih ankara belediye başkanlığını kabulleniyor, karşılığında da hiçbir politik çıkış yapmıyor, mutualist bir şekilde takılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 patide bi laf dönüyodu hani 'aptallarla tartışma, önce kendi seviyelerine çekerler sonra tecrübeleriyle yenerler' kimindi bu laf? yani kemal kılıçdaroğlu'nun o gece yaptığı tek hatayı özetliyor. İ. Melih'le tartışmaya girmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 forgiver said: kim sayaçı daha iyi soktu dışında bişey konuşuldu mu meloş kafasına estiği adama doğal gaz parasını sokup çıkartmış. misal gata'ya, tsk nin bazı yerlerine, 1~ milyon ytl de ottü ye. toplamda 14 milyon. belgeleri falan da vardı. "ama tabi nolacak canım! hukuk da halk için! melih gökçek de zaten laiklerden alıp halka dağıtıyor. oh olsun doğalgaz kullanan kokoş nişantaşı laiklerine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 i.melih teke tek programında ugur dündarı chpye destek vermekle suçladı bide orda oylama yapıyorlar i.melih oranlarda yüksekte galip oymuş dünkü tartışmada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hzl Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 melih gökçek'e üzüldüm gerçekten böyle zor duruma düşecegini hiç ummazdım bu olaydan sonra akp gökçek'i tekrar aday yaparsa muhalefetin ekmeğine yağ sürer herhalde bu sefer karayalçın kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 habertürk'e çıktı biraz önce. ya ne kadar bol keseden atıp tutuyo. Fatih Altaylı'da çok sevdiğim bi gazetecidir niye o İ. melih'i oraya çıkartıp ekmeğine yağ sürdü ki şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 uğur dündarada chpden aday olck dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ahdgafdak bu melih gökçek acayip akışgan sıvışgan bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Dengin Mir said: Kemal Kılıçdaroğlu Melih'le baş edemez. Melih daha şıllıktır Melih PKK'dan girer, genelevden çıkar… lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar