pronoit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Yuco said: Edebiyat dersleri v2... Dx10 gelecek AoC en iyi grafiklere sahip olacak. Oyundaki 1289312837 tane bug giderildi zaten, var olanlarda düzeltiliyor. Artık sınıflar arasında denge yeterince bahsedilebilinir rahatlıkta. Common District falan da açılınca oyuna 0'dan başlayan biri için yeterince içerik olmuş olur sanıram. dengelemek için ayrı bir patch daha yapacaklar diye biliyorum zira dark templar classa artık zırhlarınız daha karanlik karekteri hissedin diye gibi oyun mekanikleriyle alakasız bir şey yapipta yazmazlardı. lakin bence oyun iyi bir çizgide ilerliyor ve şey classlar arası denge yok bu arada hala age of priests oynar gibiyiz ama dedim gibi o ayrı bir patch ile gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 superwiz said: rottweiller eminim aoc oynamadın oynadıysanda ilk hafta oynayıp bırakan tayfasındansın,ben wowu aocle karıştırmadığım için,lich king çıktıktan 1 hafta sonra aldım dk kasmak için sadece lvl 78 yaptım ve eziyet haline gelmeye başladı mini game yapalım derken batırmışlar resmen birde mmorpg ne demek şu demek birbirlerinden kopyalanmış oyunlar demek aoc bunların tamamen dışında bir haritaya girerken epicmi normalmi diye soruyo v.s v.s yani biraz mantıklı nickin gibi sağa sola saldırma bence birde merakımı çekti 2 talent arası geçiş geliyor ne demek grafiklerde bir değişiklik olacakmı müziklerde veya quest mantığında veya milleti gold spamlardan bıktıran yazılardan kurtaracakmı,abi sende farkındasın belki wowun son çırpınışları,mantığa bakarmısın başlangıç dungeonların birinde boss kesiyoruz herif bossun kesme mantığını ssc de veya ne bileyim karazhanda ki bosslarla aynı yapmış bi kere de aoc oyna sonra yorum yap atlama herşeye:S aoc u 1 ay oynadım ve o 1 ay içinde açılmış tüm raid leri temizledik, guild ile world 3th veya 4th miz çok oldu ve closed betasından beri bir wow oyuncusuyum ve şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki wow raid encounter açısından aoc a 10 basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 oyunu yediniz bitirdiniz hala wow reklamı yapıyorsunuz.sayenizde ps3 aldım online oyun oynamayı bırakmama az kaldı.hangi oyun gelse wow v.s. x oyun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 bence little big planet wow dan kötü oyun. wow onuda ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 wow the juggernaught Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 g ve h fazla olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 tetris wowu ezer buna ne diyeceksin bakalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geran Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Bırakın şu wowu artık.Tamam çok güzel harika bir oyun ama artık eskidi.Ve bu kadar çok insan oynadıkça da bu blizzardın yeni bir mmorpg yapacağı yok.Ancak expension yapıyorlar.Yazık bize.Şöyle yeni grafik motoruyla bu tecrübeyle gelecek 10 yıln oyununu yapabilirlerdi belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 selam barbarianın su anki durumu nedir pvpde acaba baska konu acmak istemedim bu soru icin simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geran Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 dehşet pvp yapıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Wayne said: selam barbarianın su anki durumu nedir pvpde acaba baska konu acmak istemedim bu soru icin simdi Duelloda; Necro,TOS,POM,DT,Ranger ve Demoları alırsın BS,Conq,Guard,HOX,Sine yenilirsin Grup pvpde asıl öne çıkıyo barbarlar ama,CC yönünden.. Hayatta kalma yönünden ise oldukça başarısız, DPSi orta karar... edit: LVL80 de tabii bu dediklerim, düşük levellarda özellikle 30-35e kadar oldukça güçlü barb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 teşekkürler bilgi için paso elektrik atan havadan sudan o hox oluyordu heralde sanırım paso onlara yeniliyordum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 DX10 GELDI MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 dx10 yolda patch le gelcek işte bu arada patch ne zaman geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 gelirse brc deki wing2 bossun bug ı gider epikleri alamayz. shoulder düşmeden patch gelmesin dsadsa ayrıca wing1 deki 3. boss yolundaki bug da düzeltilir moralimiz bozulur dsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Ancalagan said: ben bu imbayı hep increadible magneficent awesome in aynı anda sölenişi olarak düşünüyordum. hani çok sağlam bişey görürsün oooo İMBA yapmışız abi fln :D imba imbalance'dan geliyor, "çok imbalance olmuş, adamlar bizi eziyor, yenemiyoruz imbalance'ları" dene dene imba kelimesi yaygınlaştı. "çok kral adammış" gibi çağrışımlara geldi. IMBA'nın 3-4 kelimenin kısaltılmışı gibi düşünülmesi çok da anormal değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bu arada dün bi konuşma geçti raid sırasında. yanlış anlamadıysam bu yeni gelicek 6 kişilik instance'taki boss'tan random olarak pet düşücekmiş. herkesin kullanabiliceği ve dps bir pet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 evet 2 adet social pet geliyor. bunları necro pet gibi kullanabileceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 level 45 ken falan bırakmıştım oynamayı da. şeyi merak ettim. Bu Raidler nasıl zevkli mi? Encounterlar orjinal mi aksiyon var mı Yoksa böle tank and spank de arada add gelsin onları al modunda itema bakan encounterlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 hmm valla ilk raidli mmorpg'im bu olduğundan sorunu nasıl cevaplayaym bilemedim. şimdi öylede var öyle olmayanda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 raidler çok keyifli.Ama karşılaştırdıgın oyun WOW ise sanırım wowun raidler daha keyifli. Ya bu oyunun en büyük sorunu geniş alanlar olmaması harita büyüklüğünün yetei kadar olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 açıkçası raidleri ben çok zevkli buluyorum, bulunduğum sunucuda gerçi raidleri ezberlediğimizden dolayı 3 saat içerisinde t1 ve t2 raidlerin hepsini temizliyoruz. bu yüzden 2. raidleri yapabilmek için alt raid grubu oluşturduk ve alt karakterlerimizin raidlerini de bu şekilde tamamlıyoruz. Açıkçası kesinlikle taktik gerektiren bir kısım. Yani aynı wowda olduğu gibi en ufak hata wipe yenmesine vesile oluyor. Tankların tek farkı tek sınıf tank olmaması. Yani main tank ne kadar guardian olsa da bir dark templar ve conqueror da tank olabiliyor. Ama tabi bu offtanklar guardian kadar iyi olamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 dün yarekmar mı ne onu kestik ilk defa. hemde 20 kişi ile filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Yaremka çok zevkli bir bosstur, aslında BRC'nin en sakat bosslarından diyeceğim ama artık alıştığımız için tüm brcyi( wing 1 ve wing 2 ) 3 saat içerisinde kesebiliyoruz yanına da 1 tane t1 raid atabiliyoruz :P Hangi sunucudasınız siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 soulstorm. biz wing2 deki boss u kesemedik daha. yani bugsız. hoş hiç 24 kişi olamadık ama daha taktiği oturtamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar