Darti Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Revered e kadar Questlerle geldıkten sonra 3 adet Daily imiz kalıyor. Bunun harıcınde buranın dıgerlerı gıbı Tabard ı yok. Bu 3 daily harici Exalted olmak ıcın yapılacak baska bir sey varmıdır. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 http://www.wowwiki.com/Kalu%27ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Tum questlerin 21500 rep verdigini gosteriyo bu da Revered demek.. Sonrasında demekki gunde 3 daily ile Exalted olacaz artık.Biraz zaman alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ben nedense 3.yu alamadım ya kopek toplamayla sepet toplamayı yapabiliorm sadece. 3.sü olmuyo alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Once bu quest i yapman lazım Sonra alabılıyosun. Birde bu quest biraz karısık. Once sana verdıklerı ag ıle denızden 9 10 tane balık alacaksın. Sonra o balıkları dısı fog a atarak kendıne cekeceksın bu sekılde karsı kıyıdakı erkek fogla bulusacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 howling fjordtaki balıklı questi trackingten low level questleri gösterme secenegi acik olmadan göremiyordum ben. açıp dene bakalım görebilicekmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Buraya rep istememin tek sebebi epic olta yı alabılmek. Oldukca karizma bi sekli var. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Bi de pengu diye satanik bi pet veriyorlar onun içinde rep kasmaya değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 pengu super seytan penguen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 SS'leri karıştırırken buldum şimdi, hastasıyım elemanların xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Anca Exalted olabıldık.Her gun duzenlı olarak dailyleri yapınca bu kadar surdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Erkek fokları çekiyoduk dişilere, Arcanite kadar karizma deil hala, ama güzel olta yinede pet için kastım ben değdi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 pengunun resmi yokmudur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mage'in pengueni ile aynı http://upload.wowhead.com/images/screenshots/101564.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Önce dailyleri yapsak ve revered sonrası sonra questleri yapsak bi yararı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Aynı hesaba gelmiyecekmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Absolut said: Önce dailyleri yapsak ve revered sonrası sonra questleri yapsak bi yararı olur mu? pek faydasi olmaz cunki repler ayni hep :p 500 - 500 daily lerdi sanirim 350 de questler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Kalu'ak neyse de giantlara nasıl ex olacağız onu idrak edemedim. Günde 6q yapa yapa 1 ay sürer be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Instancelarda revered olana kadar yanılmıyorsam moblar rep veriyor sonra vermiyordu o kısıma kadar instancela falan kasıp sonra quest yapmak belki iyi olabliir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 deadwoll said: Kalu'ak neyse de giantlara nasıl ex olacağız onu idrak edemedim. Günde 6q yapa yapa 1 ay sürer be. son of holdir diyorsun galiba eet onlar baya uyuz 3 5 q la rep kasmaya calısıyoruz :S ben honored oldum bıraktım 3 5 spell power enchi icin ugrasamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Evet Son of Hodir midir nedir onu diyorum, ne instanceları var ne tabardları var. Honorede kadar mı ne rep veriyorlar gerisini buyur kas diyorlar. Gerçi ben revered oldum da işte exalted gözümde büyüyor. Bir de sıkıldım aynı geyik qları yapmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Absolut said: Instancelarda revered olana kadar yanılmıyorsam moblar rep veriyor sonra vermiyordu o kısıma kadar instancela falan kasıp sonra quest yapmak belki iyi olabliir. wotlk de yok artik o olay :p tabard alip kasiyorsun instance da anca ve exalted a kadar gdiyor eskisi gibi revred e kadar bisey saklamanin geregi yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 duu said: pengunun resmi yokmudur :) Koydugum resimde arkada pengu da var ama ufak cıkmıs. : ) Rengi biraz farklı magelerinkinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 deadwoll said: Kalu'ak neyse de giantlara nasıl ex olacağız onu idrak edemedim. Günde 6q yapa yapa 1 ay sürer be. 3.1 ile repeatable quest geliyo. 10 ulduar relics = 250 rep. gogo grind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Phlox said: deadwoll said: Kalu'ak neyse de giantlara nasıl ex olacağız onu idrak edemedim. Günde 6q yapa yapa 1 ay sürer be. 3.1 ile repeatable quest geliyo. 10 ulduar relics = 250 rep. gogo grind giant dediğin yer sons of hodirse nerden veriosun o ulduar reliceleri rep için? bende 100 tane falan warda duruo ole. soleyinde bende weriim onları rep için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar