calimero Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ikinci el de olur yurt dışından gelmiş kapağı açılmamış vs de olur. kıbrıs tayım, ama kargoyu falan karşılarım. bu kadar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 250 demissin gerci ama 160 var elimde bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 1 TB var 300 ytl ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 oha 1tb 1250 tane film alır herhalde 800 mb den hesaplarsak. vış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bana da lazım bunlardan. hd filmler yedi bitirdi diskimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 HD yi bulan insanlardan nefret ediyorum dizi keyfimi film keyfimi kaçırdı resmen indirene kadar canım çıkıyor bi kere tadına varıncada normalini izleyemiyor insan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Aynen öyle yaa. Bende de yer kalmadı. Zaten laptopun hdd si 160 gb. Masaüstüne bi 500 lük alıp onu depo olarak kullanmayı planlıyorum. Hariciler sakat ya, düşürünce falan. Gidiyormuş tüm veriler toptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 320 gb lık var 200 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar