Marty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 testere necmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ben dizi başladığında çok alehinde laf etmiştim, sonra boşluktan 1. sezonun tekranına bakmıştım, aslında kurgusu başarılı bir yapımdı, ama çapsızlığa kurban gitmiş, 1. sezon için konuşuyorum, daha iyi çekilse çok daha başarılı olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 soner yalçın ve osman sınav yapımcıyken baya iyi gidiyordu.kurgusu ve hikayesi çok iyiydi ancak bu 2 yapımcı ayrılınca öyle bi saçmaladı ki aman aman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 1. sezonu çok iyiydi. Ben 1.sezon finalindeki kumarhane baskınını izleyip diziye başlamıştım ki baya baya iyiydi ilk sezon. Kanal D'ye geçtiğindeki Suriye'de geçen olaylar, zihin bulanıklığı, Max Payne vari hava da çok iyiydi. Sonrasındaki sezon sıçışlara başladı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Aynen aynen. Orda bitmişti zaten, FİNAL KANALDDE diye bir ton hype yapmışlardı falan. Sonra kaç kere yeniden spawn ettiler, kaç kere farklı kanallar yeniden başlattı, inanılmaz bir shithole seviyesine evrildi öyle böyle değil. Türküz ya işte b*ku çıkana deşicez birşeyi, her konuda. Kanal devam ettirir tabi o ayrı konu, ülkedeki 11-17 yaş arası erkek çocukların %99u + 50 yaş üstü menapoz amcalardan oluşan gayet de yeterli bir miktarda audienceı var çünkü, ve önlerine ne koysan adı kurtlar vadisi olduktan başrolü polat alemdar oynadıktan sonra izlerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 geçen sezon iyiydi bu sezon da kötü başlamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 önceden %10 unu filan izliyordum atlaya atlaya şimdi %60 filan izleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Ölümsüz adam ortaya çıktı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar