fede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 http://video.google.com/videoplay?docid=4939078184096254535 çok acayip gerçekten. izlenesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 geçen hafta izledim, konusu çok güzel işlenmiş bir belgesel. film kalitesinde hazırlanan sahneler var. hatta en sonunda "bizden önce birileri var mıydı" diye düşündürmedi değil. ben de tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 abi burda gördüm anında izledim.. çooook ilginç yani Dünyanın yaşı 4.5 milyar yıl.. bunu 24 saate sığdırmaya çalışsanız, insanların yaşadığı zaman yarım dakikaya denk geliyo.. düşünün yani Şu andaki insan ırkı bu gezegen üzerindeki 2. veya 3. gelişmiş ırk olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 şu an izliyorum tavsiye ederim. youtube'da falan da varmış heralde. indirdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar