Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Evet, sonunda bitti. Ben bir türlü ısınamadım bu seriye, belki seversiniz ama. Bugün yarın tam torrent paketleri düşmeye başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
claw Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Çok aşırı uzaması haricinde güzeldi 8 sayılık bişey yoktu ortada bence. En çok son sayıyı beğendim, özellikle son sayfa efsane olmuş. Dark Reign gerçekten enteresan olucak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 8 sayılık olmadığı gibi HD'demde 2 GB kaplayacak kadar 100 küsür sayıya da hiç gerek yoktu. Civil War gibi değildi yanı, sıkıyordu, bitsin diyip duruyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
claw Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Tie-in ler konusunda haklısın GERGE. Bir kaç sayı dışında gerçekten sıkıcıydı kalanlar. Main seriyi beğendim ben zaten bir tek. Dark Reign SI dan çok daha güzel olucak gibi gözüküyor şuan. Sırf yeni başlıcak seriler bile bunun göstergesi, Secret Warriors, Agents of Atlas, War Machine, Dark Avengers(takım belli oldu gibi bişey,hatta spoilera new avengers vs dark avengers resmi koydum) Cosmic taraftada War of Kings başlıyor. Black Bolt vs Vulcan var mı ötesi. dark avengers vs new avengers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar