sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 0532 30000 XY, bu ne kadar eder ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Valla almak isteyen varsa fahiş fiyat biçmem 0535 5*4 11 11 Bi akrabam gazete promosyonlarının dağıtıldığı yerde çalışıyordu ve gazeteler hatlı telefon verirken bunu kafalayıp almıştım bu hattı. Yaklaşık 5 senelik geçmişi var daha o zamanlar muhabbet hat zamanıydı hazır kart fln yoktu. Neyse uzatmıyım 500 e bırakırım.[hline]Her daim kutsal... Her daim tanrıya yakın... Her daim üstte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Acaba o 200 75 75 ' in sahibi 100k $'in ne demek olgunun farkinda mi? Hayatinda birak 100k'yi 10k $'i bir arada gordu mu? Merak ettim simdi ona 100k fiyat bicen adamin boyunu posunu meslegini bak simdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 2 ile başlayan 532 li hattınız varsa ilan verdin gerçekten satılıyormuş. ama astronomik fiyata değil 1000-2000$ a alanlar oluyomuş.[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 gazete dışında nette de gerçekten satabileceğimiz adresler var mı ? (habertürk vardı oraya koymuştum ilan arayan olmadı :) ) benim 0532 403 08 ..[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 tabii 500-1000 dolara hayli hayli bırakırım. :)[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ya cidden niye bu kadar değer ediyor bu turkcell'in 0532 li hatları..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: orc_lord, 17 December 2003 23:21 tarihinde demiş ki: ya cidden niye bu kadar değer ediyor bu turkcell'in 0532 li hatları..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Ya nerede ediyor? Ciddi birşey göremedik sadece lafta kalıyor.. Habertürk'ün sitesini söylemişti birileri koyduk oraya ne arayan var ne soran.. :)[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 şöyleki her nekadar saçmada olsa bence, bazı işdamları vb alıyor bunları; yani taa 532 zamanından beri cep tlf num var,önemli şahısım ben şeklinde karşı tarafa verilmeye çalışılan bir imaj sağlanıyor(muş). aynı şekilde mesela 535 gibi konturlü no kullanıosanız bazen ciddiye alınmayabilior muşnuz bu şahıslar tarafından :pp ama o fiyatlar sallama yane kimse almıoyor o fiyatlara, en fazla 800 milyon gibi bir fiyat verilmiş sanırım satılanlar arasında turkcellin verilerine göre. ama 5 sene sonra değeri çok daha artar, uodaki itemlar gibin olur :)[hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 iki tane guzel numaram var :) 0 532 262 00 23=500$ 0 535 456 66 98=100$[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bukadar fiyat veriyorlarda alan sanmıyorum cıksın 1k $ falan satılıyomus diyenler kendileri kesin eminlermi bundan yakınları sattı veya aldımı nerden bilip de ayzıyosunuzki buraya babamdada 532 282.. li numara var :P sonuda güzel rakamlar yani :P sıkış bunlar cnm :)[hline]Grandmaster Hamburger Absolut, 15 December 2003 14:42 tarihinde demiş ki: Game master= GM Area Master = ?? hehehehe Popeye, 15 December 2003 14:43 tarihinde demiş ki: eh be abso yakında baba olacaksın ugraştıgın şeylere bak ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 532 2** 49 50 var, 1000 $ verin sizin olsun :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar