nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Valla ya, depresyondayım. Fena. Kişisele topik açsam zaten harassliycekler, bari adabıyla yapılsın dedim buraya açtım. İnsan ilişkilerine kafamı armağan ediyorum bu arada, Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 delirium sanaburadan25mgamitriptilinyazıyorum. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Dün diazepam verdiler damardan, kaç mg bilmiyorum. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 hem iri delip hem yorum yapmak zor tabi. haklisin. saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 O diil bi de depresyonum fiziksel etki yapıyo midem ağrıyo 5 gündür. Onun için kullandığım ilacın yan etkiler listesinde depresyon var, diazepam'ın da var. Ne anladım ben bu işten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 endless loop. tadini cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Bana da alerjim için antihistaminik vermişlerdi, bağımlılık yapıyordu ve ilacı almadığım zaman kaşınmaya başlıyordum otomatikman ahahah 3-4 sene kullandım şuursuzca. Sonra başka bir doktor kan testi yapmamız lazım 2 hafta ilacı kullanma dedi, kafayı sıyırdım 2 hafta boyunca her yanım kaşınıyordu deli gibi. 2 hafta sonunda doktora gittim, testte bi halt çıkmadı o günden beri de kaşınmıyorum işin garibi asdafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 nileppezdel said: Dün diazepam verdiler damardan, kaç mg bilmiyorum. Saygılar damardan almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar