nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Valla ya, depresyondayım. Fena. Kişisele topik açsam zaten harassliycekler, bari adabıyla yapılsın dedim buraya açtım. İnsan ilişkilerine kafamı armağan ediyorum bu arada, Saygılar..
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 delirium sanaburadan25mgamitriptilinyazıyorum. saygılar
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Dün diazepam verdiler damardan, kaç mg bilmiyorum. Saygılar
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 hem iri delip hem yorum yapmak zor tabi. haklisin. saygilar.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 O diil bi de depresyonum fiziksel etki yapıyo midem ağrıyo 5 gündür. Onun için kullandığım ilacın yan etkiler listesinde depresyon var, diazepam'ın da var. Ne anladım ben bu işten :D
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Bana da alerjim için antihistaminik vermişlerdi, bağımlılık yapıyordu ve ilacı almadığım zaman kaşınmaya başlıyordum otomatikman ahahah 3-4 sene kullandım şuursuzca. Sonra başka bir doktor kan testi yapmamız lazım 2 hafta ilacı kullanma dedi, kafayı sıyırdım 2 hafta boyunca her yanım kaşınıyordu deli gibi. 2 hafta sonunda doktora gittim, testte bi halt çıkmadı o günden beri de kaşınmıyorum işin garibi asdafsa
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 nileppezdel said: Dün diazepam verdiler damardan, kaç mg bilmiyorum. Saygılar damardan almayın
Öne çıkan mesajlar