solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Sardi seninle hiç bıkmadan usanmadan city capturelarda dayak yediğimizi hatırlıyorum 4-5 ay kadar bende sizlerle warhammer oynadım sonra Mmo lara ara verdim 3-4 ay sonra gene wow a döndüm. Ama açıkçası warhammerdan aldığım zevk ayrıydı evet çok uzun soluklu olmadı ama bambaşka bi tat verdi ve oynadığıma hiç pişman olmadım. Wow u hala oynuyorum bırakmayıda düşünmüyorum ama bazen onunda sıktığı dönemler olabiliyor açıkçası benide senin gibi Rift heyecanlandırdı sırf 4-5 ay gibi bile olsa oynanır ki belkide uzun soluklu olucak bu oyun. Potansiyeli baya güzel geldi banada. Bi oluşum içine girerseniz bende katılmak isterim ama bu sefer hata yapıpda parlakların tarafında olmayalım hırçınların tarafında olalım :) (ilk önce Edriel diye sanırım archmage açmıştım sonra lvl cap yapamadan Engineer la oynadım nickim neydi onu bile hatırlamıyorum Edriel/kalec/solid olabilir :D) muhtemelen hatırlayamıycaksın beni ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 su son betadan sonra almaya karar verdim ben. oyun ilerledikce degişmeye basladı cünkü. olusum olur illaki ama görürnen o ki defiant oluyor herkes her ne kadar benim aklım hala iyi tarafta ise de zoraki defiant olmak icap edebilir:) neyse release e yakın zaten belli olur herşey o zaman bakarız artık. rift baslıgını takip edin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keneagan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 hortlayın da guild wars oynayalım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 lol kenegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keneagan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 sen kimsin :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Arkadaşlar başımız sağolsun..Keşke ekibimizle son bir kez daha RvR'ye akabilseydik.Senaryo'ya girebilseydik.. Şimdi Tor Anroc'ta milleti lava fırlatmak, Kortez'in arkasında haritayı trollemek vardı.. Kıymetini bilemedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 vay be 4 mesaj yukarıdaki mesajım 3 yıl öncesine ait:/ zaman geciyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar