Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exile - Order - Karak Eight Peaks

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tam dedimki ulan warhammer a geri dönüyüm..

birde baktım Aion u satın almışım..Sonra çok gün var onun gelmesine dedim..Para bok ya bide champions online aldım oyalanmak için...

Aion u ciddi oynayacagım gibi..Ekim de evleniyorum birde..Düzene oturtucam yani..Yoğundum bu sıra iş dir, evlilik hazırlıgıdır diye..

Oyle yani..Sizleri çok ozlemısım..keşke yine beraber birseyler yapabilsek..
Mesaj tarihi:
Sannin said:

Tam dedimki ulan warhammer a geri dönüyüm..

birde baktım Aion u satın almışım..Sonra çok gün var onun gelmesine dedim..Para bok ya bide champions online aldım oyalanmak için...

Aion u ciddi oynayacagım gibi..Ekim de evleniyorum birde..Düzene oturtucam yani..Yoğundum bu sıra iş dir, evlilik hazırlıgıdır diye..

Oyle yani..Sizleri çok ozlemısım..keşke yine beraber birseyler yapabilsek..

Sen daha evlenmedin mi ya:)Şimdiden mutluluklar dilerim abi.Ben de başlıcam gibi aion'a.Bakalım bizden başlıcaklar kimler bilmiyorum sorunca herkez susuyor:)Aion da beraber birşeyler yapabiliriz.Ben de özledim beraber oynamayı.Çok paran varsa bize de alsana:)
Mesaj tarihi:
=) Haririm..Para var ama çok cimriyim ya..çok pis herifim..

Para mara oldugundan degil aslında,evlilik alışverişleri çökertti beni..

Aionda Closed Beta Tester adminliği yaptım, digital paket hediye ettiler.O yüzden..

Champs online ı aldım bi =)

Vallahi gelsin oynayalım artık şu aion u.
Mesaj tarihi:
Sannin said:

beyler Exile da birileri kaldımı?

Birde hangi serverda devam ediyorsunuz warhammerda?

Exile'ı 36 levelda bıraktılar duruyor öyle.Hala Eight peaks deyiz.Ama server öldü sayılır.Vs den başka birşey yapılmıyor:)Çoğu kişi red guard a gitti.Ben de bcdeyim.İşte Aion'a kadar takılıyorum.Open betası için key bulsam ona bakıyım dicem de yok:)Akşam özel mesajla atarım istersen vent adresini bir ara uğrarsan konuşuruz.
Mesaj tarihi:
Harir said:

Sannin said:

beyler Exile da birileri kaldımı?

Birde hangi serverda devam ediyorsunuz warhammerda?

Exile'ı 36 levelda bıraktılar duruyor öyle.Hala Eight peaks deyiz.Ama server öldü sayılır.Vs den başka birşey yapılmıyor:)Çoğu kişi red guard a gitti.Ben de bcdeyim.İşte Aion'a kadar takılıyorum.Open betası için key bulsam ona bakıyım dicem de yok:)Akşam özel mesajla atarım istersen vent adresini bir ara uğrarsan konuşuruz.

bıraktılar? sanki bırakanlar arasında sen yokmuşsun gibi konuşma çocuk:)

valla berkcim cogunluk k8p de red guarda gecti. işte bi harir var o da black company denen bi işe yaramaz guildde:P

ancak k8p su aralar cok ölü. sanırım ciddi bi server merge gelecek ama aionadan sora olur bu elde kalanlarla yaparlar. zaten aion oynayacakmıssın o nedenle hic bulaşma wara:)

benim gibi aionabakmıcak adamlar öle dolanıyoruz işte. ben artık old republici beklicem 2010 sonlarına veya 2011 e doru cıkar:)
Mesaj tarihi:
Sannin said:

vallahi bendeki plan Aion a kadar champions,
Swtor a kadar aion zaten =)
bende aion düşünüyorum berk warhammer sıktı baya uzun suredir oynayamıyorum ama oynayasım da gelmiyor hic
Mesaj tarihi:
valla aklıma gelen herkese bişiler yolladım. oasis sana torpil geçtim :D avsoyada para yerine bir iki talisman bide RP warlod bot :D en az sardi sana yolladım 150 altıncık :D toplam devredilen 925 gold 4 mor talisman ve bot güle güle kullanın aionda görüşelim canlarım :D öpüldünüz.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
sardi denedim betasında rifti pek bi' iç açıcı gelmedi bana ama bilemiyorum tabi genede dene. :) 50 dölar vermek pek akıllıca değil bence.
Mesaj tarihi:
var abicim hic lotro yu denedin mi? cok hareketli bi oyun degil ama hikayesi devam ediyor sürekli. 2 yıldır oynuyorum her end game e ulasınca ara veriyorsun bi sonraki booka kadar oluyor bitiyor istersen de pvp yap rank al:) ama bastan char kasmak zor olur simdi:P
  • Yeni Oluştur...