Sannin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Tam dedimki ulan warhammer a geri dönüyüm.. birde baktım Aion u satın almışım..Sonra çok gün var onun gelmesine dedim..Para bok ya bide champions online aldım oyalanmak için... Aion u ciddi oynayacagım gibi..Ekim de evleniyorum birde..Düzene oturtucam yani..Yoğundum bu sıra iş dir, evlilik hazırlıgıdır diye.. Oyle yani..Sizleri çok ozlemısım..keşke yine beraber birseyler yapabilsek..
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Sannin said: Tam dedimki ulan warhammer a geri dönüyüm.. birde baktım Aion u satın almışım..Sonra çok gün var onun gelmesine dedim..Para bok ya bide champions online aldım oyalanmak için... Aion u ciddi oynayacagım gibi..Ekim de evleniyorum birde..Düzene oturtucam yani..Yoğundum bu sıra iş dir, evlilik hazırlıgıdır diye.. Oyle yani..Sizleri çok ozlemısım..keşke yine beraber birseyler yapabilsek.. Sen daha evlenmedin mi ya:)Şimdiden mutluluklar dilerim abi.Ben de başlıcam gibi aion'a.Bakalım bizden başlıcaklar kimler bilmiyorum sorunca herkez susuyor:)Aion da beraber birşeyler yapabiliriz.Ben de özledim beraber oynamayı.Çok paran varsa bize de alsana:)
Sannin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 =) Haririm..Para var ama çok cimriyim ya..çok pis herifim.. Para mara oldugundan degil aslında,evlilik alışverişleri çökertti beni.. Aionda Closed Beta Tester adminliği yaptım, digital paket hediye ettiler.O yüzden.. Champs online ı aldım bi =) Vallahi gelsin oynayalım artık şu aion u.
Sannin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 beyler Exile da birileri kaldımı? Birde hangi serverda devam ediyorsunuz warhammerda?
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Sannin said: beyler Exile da birileri kaldımı? Birde hangi serverda devam ediyorsunuz warhammerda? Exile'ı 36 levelda bıraktılar duruyor öyle.Hala Eight peaks deyiz.Ama server öldü sayılır.Vs den başka birşey yapılmıyor:)Çoğu kişi red guard a gitti.Ben de bcdeyim.İşte Aion'a kadar takılıyorum.Open betası için key bulsam ona bakıyım dicem de yok:)Akşam özel mesajla atarım istersen vent adresini bir ara uğrarsan konuşuruz.
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Harir said: Sannin said: beyler Exile da birileri kaldımı? Birde hangi serverda devam ediyorsunuz warhammerda? Exile'ı 36 levelda bıraktılar duruyor öyle.Hala Eight peaks deyiz.Ama server öldü sayılır.Vs den başka birşey yapılmıyor:)Çoğu kişi red guard a gitti.Ben de bcdeyim.İşte Aion'a kadar takılıyorum.Open betası için key bulsam ona bakıyım dicem de yok:)Akşam özel mesajla atarım istersen vent adresini bir ara uğrarsan konuşuruz. bıraktılar? sanki bırakanlar arasında sen yokmuşsun gibi konuşma çocuk:) valla berkcim cogunluk k8p de red guarda gecti. işte bi harir var o da black company denen bi işe yaramaz guildde:P ancak k8p su aralar cok ölü. sanırım ciddi bi server merge gelecek ama aionadan sora olur bu elde kalanlarla yaparlar. zaten aion oynayacakmıssın o nedenle hic bulaşma wara:) benim gibi aionabakmıcak adamlar öle dolanıyoruz işte. ben artık old republici beklicem 2010 sonlarına veya 2011 e doru cıkar:)
Sannin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 vallahi bendeki plan Aion a kadar champions, Swtor a kadar aion zaten =)
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 K8P te char transfer bekliyen arkidislere kotu haberlerim var.Transfer yokmus daha uzuuuunnn bir sure.. Actıktan snra biraz assagılara gecin :P Adamlar oyuncu sayısı gibi bir problemimiz yok diyor ya ben ona yanıyorum:P sen bir yıldan az surede 1m oyuncu kaybet..ekoller
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 o zaman canları cehenneme:) zaten acaip baydım yine oyundan...
Jaruza Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Sannin said: vallahi bendeki plan Aion a kadar champions, Swtor a kadar aion zaten =)bende aion düşünüyorum berk warhammer sıktı baya uzun suredir oynayamıyorum ama oynayasım da gelmiyor hic
sardius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bari bırakıp gitmeden charlarınızdaki goldları verin be:) geride kalanlara yarasın:P
Hakkan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Ehehehe sardi bende 1000 gold var ne yapıyım hacı :D
Hakkan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 valla aklıma gelen herkese bişiler yolladım. oasis sana torpil geçtim :D avsoyada para yerine bir iki talisman bide RP warlod bot :D en az sardi sana yolladım 150 altıncık :D toplam devredilen 925 gold 4 mor talisman ve bot güle güle kullanın aionda görüşelim canlarım :D öpüldünüz.
Harir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Sağol abi.Kaç gündür 30 goldla dolaşıyordum:).Ragazzo gittiğinden beri pot alamıyordum iyi oldu:D
Hakkan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 hacım ne yapalım guild banktan tırtıklaya tırtıklaya anca bu kadar yaptıydık :D güle güle harcayanzi
sardius Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 oo sagol 150 az olmuş biraz ama yinede hiç yoktan iyidir:P zaten sireden falan koparsam yeter yane:)
Sannin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 o değilde RIFT var... WAR ekibimiz olsa iyi olurmuştu.
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 hala oynayan kaldımı ya :P bi harrir oynuyordur heralde :)
sardius Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 harir akıllılık yaptı. kastı ama charıda sattı sora. kasıpda charı elinde patyalanlar patlasın:P
Harir Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 :D.Gw 2'ye kadar bir oyuna bulaşacağımı sanmıyorum.Onun da ne zaman çıkacağı belli değil gerçi.
sardius Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 valla ben lotro oynamama ragmen su aralar su rift cıkınca denicem bi. zaten hemen belli eder kendini lvl olarak cape ulasınca cok cok 1 ay ziyan olur:)
dakro Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 sardi denedim betasında rifti pek bi' iç açıcı gelmedi bana ama bilemiyorum tabi genede dene. :) 50 dölar vermek pek akıllıca değil bence.
sardius Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bende biraz oynadıgm sahsen bende heyecanlandıgımı söyleyemicem ama erken karar vermemek lazım belki tutar:)
trathias Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 tutmaz bence ama oynayacak bişi yok ki başka
sardius Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 var abicim hic lotro yu denedin mi? cok hareketli bi oyun degil ama hikayesi devam ediyor sürekli. 2 yıldır oynuyorum her end game e ulasınca ara veriyorsun bi sonraki booka kadar oluyor bitiyor istersen de pvp yap rank al:) ama bastan char kasmak zor olur simdi:P
Öne çıkan mesajlar