Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exile - Order - Karak Eight Peaks

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hımm exile da kalan en yüksek rr li insan evladı olarak sizi kınıyor ve artık exile topiğinde istemiyorum abicim :) gidin red guarddaki sığıntı türkler diye topic açin orda tartısın :D Bir zamanların efsane guild liderlerinin ne durumlara düştüğünü uzun uzadıya tartışın o topicde :D (Oyy ayın 22 sinde tatile çıkana kadar arızayım, idare edin :)
Mesaj tarihi:
valla beni hem sevindiren hemde üzen durum guildde tank sayısının cok az olması:) iyi yanı aktivitelerde özellikle sehirde yer alabilecek olmam. kötü yanı ise lost vale gibi benim için gereksiz dungeonlara, su an icin kibarca da olsa ileride siddetli bir şekilde cagıralacak olmam:) sacrx şu an kibarca soruyor işte "lv ye ihtiyacın var mı" diye ama ne bilim ilerde "gel lan" demesinden korkuyoruym:P

akşam dumur oldum zaten biz tam vulture icin hazılık yaparken adam ml nin wb sini görünce "pve canceled" deyip bizi zorla rvr wb sine aldı pfff
Mesaj tarihi:
Mina said:

Mogumir patiden kimdur ?:P

Dua et burda deil mogumir :) Niye arıyosun bakim fütursuzca kestik seni son günlerinde healerınla o yüzdenmi ? (Kesme muhabbetlerini bile özledim be abiyyyyy) Warhammerın bitmeye yüz tuttuğunu burdan anlıyoruz bi kalitkan laf sokucak bi sardi sakinleştiricek hiç bişey kalmadı baksana Exile order karak eight peakste konusuyoruz ama hiçbirimiz exile lı deiliz :( sırf bakariz için AM kastım sokariz diye ona baktıkça oturup ağlıyorum bi köşede nerde bakariz renown topla gel dedi biz topladık o gitti :( temellim patlarda aion gene bir arada savaşırız
Mesaj tarihi:
Mogumir diye biri belkide yok abi oyun bot'u bile olarabilir heh, hatta bazen acaba sadece ben mi duyuyorum, cift karakterlimiyim diye suphelenmeme bile sebep olmustur ventde.
Mesaj tarihi:
pfff aionda aion. minanın bana "senden templar olur" demsi üzerine biraz inceledim. acaba oynarmıyım begenirmiyim diye düşündüm. hatta kuzen steam den download olarak satın almış bende üye oldum listeme ekledim ama trailer izledikten sonra satın al tusuna basamadım:) sanki streetfighter gibi geldi bana heh.

kimse kızmasın ama aionun patlamasını gönülden istiyorum:) 1 yıla yakın oynadıgımız oyunu silip atmak, harcanan onca zaman bana zor geliyor:/
Mesaj tarihi:
sardius said:

1 yıla yakın oynadıgımız oyunu silip atmak, harcanan onca zaman bana zor geliyor

Oyunu bu hale getırenler utansın :P bir yıldan az surede nerdeyse 1m oyuncu kıtlenı kaybet, duzgun fixlemeler yapma.herseyı agırdan al sanki piyasadaki tek oyunmus gibi. Daoc ta nasıl prim yaptıysa mythıc benim icin, warda yok etti.İnsanlar Aionu bıraksa bile wara geri donuceklerini dusunmuyorum.Kotormus cartmıs curtmus die giderler.
Mesaj tarihi:
minaya katılmamak eldemi bughammer, suxhammer, stayhammer, Malhammer olabilir ama warhammer adını haketmiyor. Bu oyunun en güzel tarafı cüceler zaten gersis fasa fiso umut aiona kaldı.
Mesaj tarihi:
vay vay hadi red guarda gectiniz anladıkta neden beni guildden attınız yahu öyle olsun bende bakalım :( bu arada benim pc ölü gibi suan patchliyor bakalım girebilecem mi oyuna umarım sorun cıkarmaz neyse gelirsem sacrx e hatun geldi diyip alın benide guilde artık hehe :D
Mesaj tarihi:
oo kimler gelmiş.Devam ediyoruz sayılır ama farklı guildlerde.İlk ben sattım bcye gittim, gerisi de Red guard'a.Şu an aion'u bekliyoruz ya da ben tek bekliyorum bilmiyorum diğerleri başlamayabilir:)siz ne yaptınız?
Mesaj tarihi:
ooo sannin naber abi yaw siz yokken tarumar ettik serveri omuz ustunde bas tas ustunde tas birakmadik :) yakin zamana kadar exiledaydik ama artik renownlar kemale erince daha organize isler yapmak icin zenco sardius ben oasis ragazzo gulay avsolen red guarda gectik guild warbandimizla iyi isler yapiyoruz. butun ara verenler geri dondu sizleri de bekleriz ;)
  • Yeni Oluştur...