Hakkan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 hımm exile da kalan en yüksek rr li insan evladı olarak sizi kınıyor ve artık exile topiğinde istemiyorum abicim :) gidin red guarddaki sığıntı türkler diye topic açin orda tartısın :D Bir zamanların efsane guild liderlerinin ne durumlara düştüğünü uzun uzadıya tartışın o topicde :D (Oyy ayın 22 sinde tatile çıkana kadar arızayım, idare edin :)
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 valla beni hem sevindiren hemde üzen durum guildde tank sayısının cok az olması:) iyi yanı aktivitelerde özellikle sehirde yer alabilecek olmam. kötü yanı ise lost vale gibi benim için gereksiz dungeonlara, su an icin kibarca da olsa ileride siddetli bir şekilde cagıralacak olmam:) sacrx şu an kibarca soruyor işte "lv ye ihtiyacın var mı" diye ama ne bilim ilerde "gel lan" demesinden korkuyoruym:P akşam dumur oldum zaten biz tam vulture icin hazılık yaparken adam ml nin wb sini görünce "pve canceled" deyip bizi zorla rvr wb sine aldı pfff
Hakkan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 sen 1 saat taktik taktik kafamı binbeşyüz yap oyundan soğut beni :D sonrada elin sünnetsizi için pvp yap adaletmi bu sardim :D
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 hiç sorma o kadarda hazırlanmıştım 5. bossa:) bütün hevesim gitti:P
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 hm öle biri yok paticikte sanırım:) mogumir alem ya heh
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mina said: Mogumir patiden kimdur ?:P Dua et burda deil mogumir :) Niye arıyosun bakim fütursuzca kestik seni son günlerinde healerınla o yüzdenmi ? (Kesme muhabbetlerini bile özledim be abiyyyyy) Warhammerın bitmeye yüz tuttuğunu burdan anlıyoruz bi kalitkan laf sokucak bi sardi sakinleştiricek hiç bişey kalmadı baksana Exile order karak eight peakste konusuyoruz ama hiçbirimiz exile lı deiliz :( sırf bakariz için AM kastım sokariz diye ona baktıkça oturup ağlıyorum bi köşede nerde bakariz renown topla gel dedi biz topladık o gitti :( temellim patlarda aion gene bir arada savaşırız
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Beni zerglemeyi bırakın, teke tek gelin :P
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mogumir diye biri belkide yok abi oyun bot'u bile olarabilir heh, hatta bazen acaba sadece ben mi duyuyorum, cift karakterlimiyim diye suphelenmeme bile sebep olmustur ventde.
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 pfff aionda aion. minanın bana "senden templar olur" demsi üzerine biraz inceledim. acaba oynarmıyım begenirmiyim diye düşündüm. hatta kuzen steam den download olarak satın almış bende üye oldum listeme ekledim ama trailer izledikten sonra satın al tusuna basamadım:) sanki streetfighter gibi geldi bana heh. kimse kızmasın ama aionun patlamasını gönülden istiyorum:) 1 yıla yakın oynadıgımız oyunu silip atmak, harcanan onca zaman bana zor geliyor:/
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 max 2 ay verdim aion a uzakdoğu ülkeleri hariç patlamasına
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 sardius said: 1 yıla yakın oynadıgımız oyunu silip atmak, harcanan onca zaman bana zor geliyor Oyunu bu hale getırenler utansın :P bir yıldan az surede nerdeyse 1m oyuncu kıtlenı kaybet, duzgun fixlemeler yapma.herseyı agırdan al sanki piyasadaki tek oyunmus gibi. Daoc ta nasıl prim yaptıysa mythıc benim icin, warda yok etti.İnsanlar Aionu bıraksa bile wara geri donuceklerini dusunmuyorum.Kotormus cartmıs curtmus die giderler.
Hakkan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 minaya katılmamak eldemi bughammer, suxhammer, stayhammer, Malhammer olabilir ama warhammer adını haketmiyor. Bu oyunun en güzel tarafı cüceler zaten gersis fasa fiso umut aiona kaldı.
Jaruza Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 vay vay hadi red guarda gectiniz anladıkta neden beni guildden attınız yahu öyle olsun bende bakalım :( bu arada benim pc ölü gibi suan patchliyor bakalım girebilecem mi oyuna umarım sorun cıkarmaz neyse gelirsem sacrx e hatun geldi diyip alın benide guilde artık hehe :D
Jaruza Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bu arada bana bizim vent adresini yollayın burdan özelden fln :D
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 sire sensiz olur mu yaw kim önümde cover yapcak benim :D bi şekil hallederiz guild olayını sen gel de yeniden
Jaruza Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 sen bana vent adresini ver bakem bi :D konusalım
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 kim atmış seni guildden yahu?? alırım kellesini benim hatunu atanın:P
Jaruza Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 sen onu boşverde bana vent adresini atıver
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Adam üç kez vent adresini istemiş.Verin de rahatlasın:)
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ouch valla ben işyerindeyim vent bilgileri falan yok bende:) trat yazar heralde dedim ama oda bakmamış daha:P akşama artık:)
Sannin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Beyler? =) Hala devam ediyormusunuz?
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 oo kimler gelmiş.Devam ediyoruz sayılır ama farklı guildlerde.İlk ben sattım bcye gittim, gerisi de Red guard'a.Şu an aion'u bekliyoruz ya da ben tek bekliyorum bilmiyorum diğerleri başlamayabilir:)siz ne yaptınız?
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ooo sannin naber abi yaw siz yokken tarumar ettik serveri omuz ustunde bas tas ustunde tas birakmadik :) yakin zamana kadar exiledaydik ama artik renownlar kemale erince daha organize isler yapmak icin zenco sardius ben oasis ragazzo gulay avsolen red guarda gectik guild warbandimizla iyi isler yapiyoruz. butun ara verenler geri dondu sizleri de bekleriz ;)
Öne çıkan mesajlar