dakro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 BlindArcher said: düzeltmesinler, ufaktan order olma yolundayız :P. biz ufaktan order olsak bu seferde sorclara da bu gibi bir bug verirler sonra yeniden dest olma yolunu tutarız. o yüzden kompele düzeltsinler. :D ben order olmak istemiyorum... kurtarsınlar bizi kutsar gibi. kelebek ömrüne yas tutar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Bi sey duzeltmesınler,daha ck kisi bıraksın oynu,daha cok adam gelsin Aion'a hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 o bw lerin bugı düzeltilmiş:) dün akşam aglıyordu bizim bw ler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 sardius said: o bw lerin bugı düzeltilmiş:) dün akşam aglıyordu bizim bw ler hehe aman tanrım bu daha kötü eğer onu düzelttilerse emin olun bir yerden başka birşeyi bozmuşlardır. acaba şimdi kim 2k 2k vuracak heman bir anket başlatmalıyız. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bi kere de tanklara yarar bi bug oluşsun yaw:) mesela benim shield of the sun 500 falan vursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 sardius said: bi kere de tanklara yarar bi bug oluşsun yaw:) mesela benim shield of the sun 500 falan vursun isteğiniz değerlendirmeye alındı. bunun için düzenlemeler yapılacaktır. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 fixed a bug which prevented tanks to shoot people from the distance of 1500 feet, and their appearance has been changed according to it mesela ironbreaker : http://www.itusozluk.com/img.php/1fb061b08cfac96317b6350fb267d99b19662/tank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yeni event mi geliyor yeni dungeon fln yazıyor noluyor burda ben yokum diye oluyor di mi tüm bunlar ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sen nerdesin asıl soru bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 PC bozuk usta yetkili servise gitti istanbula 1 ay gelmez daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ya bu arada bir şey dicem guildde healer ihtyacı kalmadıysa shadow warrior umla oynamak istiyorum gelince :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 olmaz. sil o sw yi işe yaramaz o:) şaka bi yana şöyle bi irdelersek; zenco ve muhittin var rp olarak. dumbuk ve bide yabancı wp geldi. avso var kendisi olmasa bile recs aldı acc yi o girebiliyor. healer var gibi bak işine sen:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 oh oh tamam aslında benim sirenin 1 dp ye ve rr 68 olmaya ihtiyacı var ondan sonra kolay kolay sırtı yere gelmez rahatlıkla kasabilirim sw mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bizim su ara ihtiyacımız olan tek şey dps bir wp:) hem tankı vuruslarıyla healleyecek hemde dps race bosslarda 4. dps olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Accountu açtırıp aranıza katılasım var ama makine yine savaşlarda it gibi kasıcak oynadıgım oyun zehir olacak diye tırsıyorum hala düzeltmedilerse şu client zıkkımını bi anlamı yok tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Petini sevmiyorum ragazzo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 sardius said: bizim su ara ihtiyacımız olan tek şey dps bir wp:) hem tankı vuruslarıyla healleyecek hemde dps race bosslarda 4. dps olacak.hobaa süpermiş tamam ben olurum dps hehe yakında gelecem tekrar inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Bu arada arkadaşlar son gelişmelerden sonra bi duyuru yapma gereği duydum:) exile ın en eski üyeleri 2 gün önce aldıgımız bi kararla red guard guildine dahil olduk. (ben-ragazzo-oasis-zencofill-trathias-gulay abla) avsoleni de alıcaz ama henüz online olamadı:)benim alt charım yok k8p de ama diger arkadasların altları hala exile da. ne kadar urassakta gerek rvr de gerekse pve de yeterli kadroyu oluşturamamız ve red guardında rvr deki disiplini ve basarısı nedeniyle böyle bir secim yaptık. iyi oldu gibi görünüyor girdigimden beri deli renown kasıyorum red guardda:) red guard da sanırım bu trasferden memnundur. ne de olsa 5-6 tane kaliteli eleman aldılar guild wb lerine:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnqeR Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 selamlar yeni bir topic açmak istemediğim için konudan biraz sapıyorm ancak benle bir 15-20 dakika warhammer muhabbeti yapacak birisi var mı? özel mesaj ile bana ulaşırsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Arkadaşlar aylarca kıvrandık, ugraştık didindik ama malesef oyundan zevk almak için gereken çoğunluğu sağlayamadık ve sonunda guildin önde gelenleri olarak Red Guard guildine geçtik alt karakterlerimiz Exile da kalacak ve guildin devamlılıgını elimizden geldigince sürdüreceğiz.Guild için oyun içinde ragazzo=adhoc, trathias=sunburn'e ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Geçmiş olsun, ii yinede Red Guard iidir guzeldir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Evet geçmiş olmadı ,geç oldu bu hamleyi daha önce yapmamız gerekiyodu boşuna çabalamamızla kaldı neyse huzura kavuştum bitmek bilmeyen healım,guardım budur abi ne bu acı çeke çeke pug gruplarla iş yapmaya çalışmak ne pvesi bitiyo ne rvr si mina zamanında demiştin inanmamıştım harbi öyleymiş 3 tuş bwyi sen bide wb de gör se+fbb+annhialate ohh miss bide funnel power acık arkada 3-4 satte 50k al kaç Bide geç öğrendim o vente gelen adam senmişin ulan diyorum bu ses tanıdık geliyo ama kim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Ben gelirim oyle arada bi sacrx kızdırır gıderım :P oda her seferınde gel kotbsuna geri don die soylenır durur hehe,nese selametle benim acctun kapanmasına 4-5 gun kaldı sonra artık Aionda ucanzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mina said: Ben gelirim oyle arada bi sacrx kızdırır gıderım :P oda her seferınde gel kotbsuna geri don die soylenır durur hehe,nese selametle benim acctun kapanmasına 4-5 gun kaldı sonra artık Aionda ucanzi. Aionu deniycez mina beraber deneriz artık ama patlarsa warda devam zaten 4 ay daha açık benim acc ,istesede bırakamam karakterde soverignlendi bi parça daha aldımmı giymeyede başlarım görgüsüz gibi :) Hala ventteyseniz sizi rahatsız ediyim bidaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 o degilde ben böyle heal görmedim arkadaş. moonlapse wb sinin ortasına dalıyorum en önden ölmeden cıkıyorum daha ne ister bi tank:P tabi komple öldügümüz anlarda oldu ama moonlapse i 3 defa falan wipe ladık aksam cok zevkliydi de sacrx bana biraz diktatör gibi geldi:) ML wb var diye adam bizim türk arkadaslarla gidecegimiz vl planımızı iptal etti lol gidemedik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar