Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exile - Order - Karak Eight Peaks

Darkblue

Öne çıkan mesajlar

Harir said:

sardius said:

dalga gecme reyna:) artık kısmetse aion da görüşürüz aynı taraf veya yine düşman olarak:)

Ne oldu hani Aion'un grafikleri dandikti sana göre değildi.Fikrini mi değiştirdin:)

aslında öle haririm. grafiklerden ziyade oyunun tarzı pek bana göre degil ama baska secenek olmayınca mecburen denerim artık:) ama olurda baska bişi cıkarsa aion 2. sıraya düşer.
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:

Harir said:

sardius said:

dalga gecme reyna:) artık kısmetse aion da görüşürüz aynı taraf veya yine düşman olarak:)

Ne oldu hani Aion'un grafikleri dandikti sana göre değildi.Fikrini mi değiştirdin:)

aslında öle haririm. grafiklerden ziyade oyunun tarzı pek bana göre degil ama baska secenek olmayınca mecburen denerim artık:) ama olurda baska bişi cıkarsa aion 2. sıraya düşer.
bırak sardi bu ayakları (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Harir birincisi sana soran olmadı aion ne olcak falan diye başlıkta Exile-order-K8p lütfen guildimizdeymişin gibi konuşup canımı sıkma :) kıyamam lan ben sana yer cücesi (olurda bcye geçebilir diye geri vites kiki)

Arada Sardi,Archkan sizle ben oyuna başlamam arkadaş bizi burda yalnız bıraktınız en verimli ağnımızda bizle okadar eylenirdinizki şu dönemde malesef kısmet olmadı Ragazzoyla beraber çığır açtık resmen imba aoe rox ne wb ler deldik ahh ah Exile altında yapamadık ona üzülüyorum bu cücede bıraktı beni Aionada başlarsam Türk guildi falan kthxbye
Sosyal ağlarda paylaş

size olan sevgimden yaptım:P haririn bc ye gidecegini 1 ay öncesinden biliyordum. ama ben harirsiz yapamam...seviyorum onu:) bende gecebilirdim bc ye ama o zamanda sizleri üzerdim. bunada katlanamam. o nedenle en iisi oyunu bırakmak idi:P

bırakarak da bizi üzdün derseniz de en azından bi hain olarak degil hahah

hem ilk avso bizi bırakınca dünyam karardı zaten bunalıma girdim:)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Exile ı resmen yabancıya açtık artık her tierden alıyoruz öyle saf Türk guildi yüzünden bu hale geldik şimdi kraldık.Arada harircim sen rahat ol ben healersız kalmam kankalarım var benim rr72 aslan gibi BW 5 warlordlu yalnız kalırmı ayıp ediyosun ama artık t2 den başladım recruit yapıyorum yakında donieyle pierunda geliyo fih gene canlanıcak ve Fear is Exile turlarına devam bc ye gidip ruslardan 2. plana atılcağıma guildimde kalır aslanlar gibi mücadele ederim işleride yoluna koyucam en kısa zamanda şimdi pazarları dungeon günü gibi bişey planlıyorum onun dışında miniklere yardım :) zaten t4 öldü t2 dede bomba gibi kasıyoruz Exile preamade rox ha ben senin yerinde olsam bc yi bırakır katılırdım aramıza 2 ayda noble yaparık seni np kiki :)

Başka guilde geçmeyip Exile da aslanlar gibi mücadele eden kardeşlerime yürekten teşekkür ederim arada yanlış anlaşılmasın 10 online var normalde sadece preamade olamıyoruz gear eksikliğinden
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi bıraktık oyunu 1 ay millet iice monotonlaşmış:) zone kitlemece ve sc baska bişi yok. ben olsam adanın altını üstüne getirirdim:) tabi bizimkiler alışmış her zaman önlerinde bi anlatan olmasına, olmayınca da uraşmamışlar yormamışlar kendilerini.

neyse el attıyorum bu işe yavas yavas oluşturuyorum ada ekibini farma balıcaz vulture lordu ancak sire acilen gelmen lazım seninde:P
Sosyal ağlarda paylaş

merak etme abi adananın kaşarı olduk zaten :D valla 1 ayı bulabilir gelmem diye tahmin ediyorum ama belli de olmaz iste belki halledilir pc gittim kafalarına attım iyice kontrol edin tum parcalarını ilk aldıgım gunkü gibi istiyorum fln dedim yapacaklar artık heralde ya da gidip topuklarına sıkacam artık B)-
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:

ya bi bıraktık oyunu 1 ay millet iice monotonlaşmış:) zone kitlemece ve sc baska bişi yok. ben olsam adanın altını üstüne getirirdim:) tabi bizimkiler alışmış her zaman önlerinde bi anlatan olmasına, olmayınca da uraşmamışlar yormamışlar kendilerini.

neyse el attıyorum bu işe yavas yavas oluşturuyorum ada ekibini farma balıcaz vulture lordu ancak sire acilen gelmen lazım seninde:P

bıraktım artık oynamıyorum rahatım diyen sardiden dönüş haberi.
gzl haber. bw'lerin guardı da geldi tamam artık. :D oasis godmode devam. :D
Sosyal ağlarda paylaş

hehe bu pis oasisin guarda ihtiyacı yok ki. dün izledim biraz tanklar bile yanasamıyo yanına. bu konuda tamamen sizden yanayım destro arkadaslar:) bi destro tankı olsaydım ve bi bw beni böle süratli kesseydi heralde temelli bırakırdım. biran önce bu sacmalıgı düzeltmeleri lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...