Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exile - Order - Karak Eight Peaks

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mina said:

Full wbmi? sizden full group cıkmıyor hain domdomlar..

abartmayalım:) gayette güzel full grp cıkıyor hatta fazlası. ama tratın dedigi gibi wb için alliance a bas vuruyoruz:)

kaldı ki invadorianında su an cok farklı oldugu sölenemez:P

not: bu adamın casusu mu var aramızda?? bulun şu casusu hemen
Mesaj tarihi:
sardius said:

Mina said:

abartmayalım:) gayette güzel full grp cıkıyor hatta fazlası. ama tratın dedigi gibi wb için alliance a bas vuruyoruz:)

Ayağın çek sardius tam üstündesin aramızda hainler var. bence oasis ile ragazzo hain olabilir. Harirden de süpheleniyorum açıkcası, tratda bu aralar biraz soğuk davranıyor. Magumir sürekli konuşarak dikkatimizi dağıtıyor. Sirede en kritik anlarda heali bırakıyor party telef oluyor :D ostarda ne ayak olduğu belli değil, bi grip bi çıkıyor. Sardi sende de sürekli guildi baltalama eğilimi var sankim :D zenco desen o zaten hain olduğu belli :D

Not :öpüldünüz bakimmm
Mesaj tarihi:
Casus mu oda ne? ben çift client girerim, ne gerek var casusa.Birinde order toonlarım bırınde destro.Casusta neymis. Hahaha bi /who cektim mi olay biter ardından sizde :P
Mesaj tarihi:
Hakkan said:

sardius said:

Mina said:

Ayağın çek sardius tam üstündesin aramızda hainler var. bence oasis ile ragazzo hain olabilir. Harirden de süpheleniyorum açıkcası, tratda bu aralar biraz soğuk davranıyor. Magumir sürekli konuşarak dikkatimizi dağıtıyor. Sirede en kritik anlarda heali bırakıyor party telef oluyor :D ostarda ne ayak olduğu belli değil, bi grip bi çıkıyor. Sardi sende de sürekli guildi baltalama eğilimi var sankim :D zenco desen o zaten hain olduğu belli :D

Not :öpüldünüz bakimmm

haha ulan bi casus dedim sen bütün guildi hain yaptın. amma da süpheciymişsin. ama ben harirden süpheleniyorum. garip hareketleri var bu aralar. oyunda oluyor ama vente gelmiyor o ara invadoria ventinde olabilir:) veya vennte oluyor ama oyunda olmuyor. o sırada baska bi acc ile dest tarafında bizden bilgi aktarabilir:)

mina hain domdomlar demişsin ama senin durumun daha bi yakısıyo bu tabire be :) her iki tarafta da oynamak veya yanyana oynadıklarını bi rüre sora kesmek falan:P
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
valla 1.3 benim için hayırlı olmadı açıkcası, artık oyuna bile girmek istemiyor canım. Bazen merak ediyorum bu adamlar oyunu batırmak için özel bir çabamı harcıyorlar :D rr 66 adamı hangi mantıkla dandik pq peşinde koşturursun :D RvR nerde arkadaş aç zonu kan gövdeyi götürsün offf offf neyse bir süre ara verebilirim yada temelli (oasis 1000 gold verirse oynamaya devam ederim :D )neyse bu akşam karar gecesi

Not:Allahım sana geliyorummmm
Mesaj tarihi:
evet archkan dün bi IC yaptık zonelar ardı ardına kitlendi rr atladım dün bende bu aralar dps e gectim ragazzoyla solo fln takılıyoruz 3 parca warlordta tamam bu saatten sonra oyun eğlencesine bakar...
Mesaj tarihi:
Evet exile ailesi oto ödemeyi iptal ettim bir süredir oyuna girmiyordum, Bayaa bir sürede girmeyi düşünmüyorum. Aklımda olan 2 oyun var onlar çıkana kadar inzivaya çekilicem, 6 aylık süre zarfında omuz omuza mermi attığım tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, yeri geldi güldük yeri geldi ağladık :D (arada içtik tabi cam cama değil can cana dedik ) oyunu bırakma nedenimde guildle ilgili değil sadece oyun beni rahatlatmak yerine yıpratıyor malesef (sc gelmemesi gelen sc de adam olmadığı için hemen bitmesi . saçma sapan bugları vs. vs. ve kendi mesleğimden kaynaklanan stres eklenince :( ) vesselam müsadelerinizi istiyorum çok mühim bi değisiklik olmazsa geri dönüşüm olmayacak.
Umarım başka oyunlarda tekrar oynayabiriz. saygı ve sevgilerimle Archkan

Not:Charlar satılık değildir. soranın kalbini kırarım :D
Mesaj tarihi:
hehe doru karar vermişsin archkan kardeşim:) bende sigarayı bırakır gibi bıraktım oyunu 15 gündür girmiyorum nerdeyse. benimde dönmeye niyetim yok sıkıntıdan patlamadıgım sürece:)
Mesaj tarihi:
Hakkan said:

Evet exile ailesi oto ödemeyi iptal ettim bir süredir oyuna girmiyordum, Bayaa bir sürede girmeyi düşünmüyorum. Aklımda olan 2 oyun var onlar çıkana kadar inzivaya çekilicem, 6 aylık süre zarfında omuz omuza mermi attığım tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, yeri geldi güldük yeri geldi ağladık :D (arada içtik tabi cam cama değil can cana dedik ) oyunu bırakma nedenimde guildle ilgili değil sadece oyun beni rahatlatmak yerine yıpratıyor malesef (sc gelmemesi gelen sc de adam olmadığı için hemen bitmesi . saçma sapan bugları vs. vs. ve kendi mesleğimden kaynaklanan stres eklenince :( ) vesselam müsadelerinizi istiyorum çok mühim bi değisiklik olmazsa geri dönüşüm olmayacak.
Umarım başka oyunlarda tekrar oynayabiriz. saygı ve sevgilerimle Archkan

Not:Charlar satılık değildir. soranın kalbini kırarım :D
X(
Mesaj tarihi:
sardius said:

hehe doru karar vermişsin archkan kardeşim:) bende sigarayı bırakır gibi bıraktım oyunu 15 gündür girmiyorum nerdeyse. benimde dönmeye niyetim yok sıkıntıdan patlamadıgım sürece:)
(:D
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

ne sevinmiş invadoria :)

oyunu bırakıyorum mesajlarından sonra hic invadoria'lı postu görmedim ama sevinme olayı nereden geldi ki?
Mesaj tarihi:
Uzuldum yaff, Exile daki kaliteli oyuncuların teker teker bırakmasına..Neyse Oasiscik cik var.. Birde geride Garip varr..neysee hayatta basarılar arkidisler..

Kalith bırak muhittin o, atar oyle mesajlar :P
Mesaj tarihi:
Jaruza said:

sardius said:

(:D

bu da ne demek şimdi? oynamadıgıma sevindin mi demek?:P zaten belliydi hal ve hareketlerinden. sen şimdi boşamaya da kalkarsın beni. neyse sana bi cüce layıktır zaten
git bi cüce bul kendine:)
Mesaj tarihi:
sardius said:

Geri dön sardius .. geri dön ...
Mesaj tarihi:
sardius said:

dalga gecme reyna:) artık kısmetse aion da görüşürüz aynı taraf veya yine düşman olarak:)

Ne oldu hani Aion'un grafikleri dandikti sana göre değildi.Fikrini mi değiştirdin:)
  • Yeni Oluştur...