Mina Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Full wbmi? sizden full group cıkmıyor hain domdomlar..
sardius Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mina said: Full wbmi? sizden full group cıkmıyor hain domdomlar.. abartmayalım:) gayette güzel full grp cıkıyor hatta fazlası. ama tratın dedigi gibi wb için alliance a bas vuruyoruz:) kaldı ki invadorianında su an cok farklı oldugu sölenemez:P not: bu adamın casusu mu var aramızda?? bulun şu casusu hemen
Hakkan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 sardius said: Mina said: Full wbmi? sizden full group cıkmıyor hain domdomlar.. abartmayalım:) gayette güzel full grp cıkıyor hatta fazlası. ama tratın dedigi gibi wb için alliance a bas vuruyoruz:) kaldı ki invadorianında su an cok farklı oldugu sölenemez:P not: bu adamın casusu mu var aramızda?? bulun şu casusu hemen Ayağın çek sardius tam üstündesin aramızda hainler var. bence oasis ile ragazzo hain olabilir. Harirden de süpheleniyorum açıkcası, tratda bu aralar biraz soğuk davranıyor. Magumir sürekli konuşarak dikkatimizi dağıtıyor. Sirede en kritik anlarda heali bırakıyor party telef oluyor :D ostarda ne ayak olduğu belli değil, bi grip bi çıkıyor. Sardi sende de sürekli guildi baltalama eğilimi var sankim :D zenco desen o zaten hain olduğu belli :D Not :öpüldünüz bakimmm
Mina Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Casus mu oda ne? ben çift client girerim, ne gerek var casusa.Birinde order toonlarım bırınde destro.Casusta neymis. Hahaha bi /who cektim mi olay biter ardından sizde :P
sardius Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Hakkan said: sardius said: Mina said: Full wbmi? sizden full group cıkmıyor hain domdomlar.. abartmayalım:) gayette güzel full grp cıkıyor hatta fazlası. ama tratın dedigi gibi wb için alliance a bas vuruyoruz:) kaldı ki invadorianında su an cok farklı oldugu sölenemez:P not: bu adamın casusu mu var aramızda?? bulun şu casusu hemen Ayağın çek sardius tam üstündesin aramızda hainler var. bence oasis ile ragazzo hain olabilir. Harirden de süpheleniyorum açıkcası, tratda bu aralar biraz soğuk davranıyor. Magumir sürekli konuşarak dikkatimizi dağıtıyor. Sirede en kritik anlarda heali bırakıyor party telef oluyor :D ostarda ne ayak olduğu belli değil, bi grip bi çıkıyor. Sardi sende de sürekli guildi baltalama eğilimi var sankim :D zenco desen o zaten hain olduğu belli :D Not :öpüldünüz bakimmm haha ulan bi casus dedim sen bütün guildi hain yaptın. amma da süpheciymişsin. ama ben harirden süpheleniyorum. garip hareketleri var bu aralar. oyunda oluyor ama vente gelmiyor o ara invadoria ventinde olabilir:) veya vennte oluyor ama oyunda olmuyor. o sırada baska bi acc ile dest tarafında bizden bilgi aktarabilir:) mina hain domdomlar demişsin ama senin durumun daha bi yakısıyo bu tabire be :) her iki tarafta da oynamak veya yanyana oynadıklarını bi rüre sora kesmek falan:P
trathias Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 1.3 hepimize hayırlı olsun arkadaşlar :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 geldimi patch, tüh onurla gelip 40 olcaktık daha
Hakkan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 valla 1.3 benim için hayırlı olmadı açıkcası, artık oyuna bile girmek istemiyor canım. Bazen merak ediyorum bu adamlar oyunu batırmak için özel bir çabamı harcıyorlar :D rr 66 adamı hangi mantıkla dandik pq peşinde koşturursun :D RvR nerde arkadaş aç zonu kan gövdeyi götürsün offf offf neyse bir süre ara verebilirim yada temelli (oasis 1000 gold verirse oynamaya devam ederim :D )neyse bu akşam karar gecesi Not:Allahım sana geliyorummmm
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 lotd hevesi geçmeye başladı, dün yoğun sayılırdı t4 ve şehirler
Jaruza Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 evet archkan dün bi IC yaptık zonelar ardı ardına kitlendi rr atladım dün bende bu aralar dps e gectim ragazzoyla solo fln takılıyoruz 3 parca warlordta tamam bu saatten sonra oyun eğlencesine bakar...
Hakkan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Evet exile ailesi oto ödemeyi iptal ettim bir süredir oyuna girmiyordum, Bayaa bir sürede girmeyi düşünmüyorum. Aklımda olan 2 oyun var onlar çıkana kadar inzivaya çekilicem, 6 aylık süre zarfında omuz omuza mermi attığım tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, yeri geldi güldük yeri geldi ağladık :D (arada içtik tabi cam cama değil can cana dedik ) oyunu bırakma nedenimde guildle ilgili değil sadece oyun beni rahatlatmak yerine yıpratıyor malesef (sc gelmemesi gelen sc de adam olmadığı için hemen bitmesi . saçma sapan bugları vs. vs. ve kendi mesleğimden kaynaklanan stres eklenince :( ) vesselam müsadelerinizi istiyorum çok mühim bi değisiklik olmazsa geri dönüşüm olmayacak. Umarım başka oyunlarda tekrar oynayabiriz. saygı ve sevgilerimle Archkan Not:Charlar satılık değildir. soranın kalbini kırarım :D
sardius Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 hehe doru karar vermişsin archkan kardeşim:) bende sigarayı bırakır gibi bıraktım oyunu 15 gündür girmiyorum nerdeyse. benimde dönmeye niyetim yok sıkıntıdan patlamadıgım sürece:)
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Uzuldum, tekrar gorusmek uzere ne diyelim. -sardok-
Jaruza Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Hakkan said: Evet exile ailesi oto ödemeyi iptal ettim bir süredir oyuna girmiyordum, Bayaa bir sürede girmeyi düşünmüyorum. Aklımda olan 2 oyun var onlar çıkana kadar inzivaya çekilicem, 6 aylık süre zarfında omuz omuza mermi attığım tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, yeri geldi güldük yeri geldi ağladık :D (arada içtik tabi cam cama değil can cana dedik ) oyunu bırakma nedenimde guildle ilgili değil sadece oyun beni rahatlatmak yerine yıpratıyor malesef (sc gelmemesi gelen sc de adam olmadığı için hemen bitmesi . saçma sapan bugları vs. vs. ve kendi mesleğimden kaynaklanan stres eklenince :( ) vesselam müsadelerinizi istiyorum çok mühim bi değisiklik olmazsa geri dönüşüm olmayacak. Umarım başka oyunlarda tekrar oynayabiriz. saygı ve sevgilerimle Archkan Not:Charlar satılık değildir. soranın kalbini kırarım :D X(
Jaruza Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 sardius said: hehe doru karar vermişsin archkan kardeşim:) bende sigarayı bırakır gibi bıraktım oyunu 15 gündür girmiyorum nerdeyse. benimde dönmeye niyetim yok sıkıntıdan patlamadıgım sürece:)(:D
dakro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Sparkcaster said: ne sevinmiş invadoria :) oyunu bırakıyorum mesajlarından sonra hic invadoria'lı postu görmedim ama sevinme olayı nereden geldi ki?
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Uzuldum yaff, Exile daki kaliteli oyuncuların teker teker bırakmasına..Neyse Oasiscik cik var.. Birde geride Garip varr..neysee hayatta basarılar arkidisler.. Kalith bırak muhittin o, atar oyle mesajlar :P
sardius Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Jaruza said: sardius said: hehe doru karar vermişsin archkan kardeşim:) bende sigarayı bırakır gibi bıraktım oyunu 15 gündür girmiyorum nerdeyse. benimde dönmeye niyetim yok sıkıntıdan patlamadıgım sürece:)(:D bu da ne demek şimdi? oynamadıgıma sevindin mi demek?:P zaten belliydi hal ve hareketlerinden. sen şimdi boşamaya da kalkarsın beni. neyse sana bi cüce layıktır zaten git bi cüce bul kendine:)
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 sardius said: hehe doru karar vermişsin archkan kardeşim:) bende sigarayı bırakır gibi bıraktım oyunu 15 gündür girmiyorum nerdeyse. benimde dönmeye niyetim yok sıkıntıdan patlamadıgım sürece:) Geri dön sardius .. geri dön ...
sardius Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 dalga gecme reyna:) artık kısmetse aion da görüşürüz aynı taraf veya yine düşman olarak:)
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Aion mu yok almıyım ben .. artık başka bi oyuna daha katlanamıycam .. :)
Jaruza Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 guild ne durumda benim yokluğumda 1 haftada neler değişti dökülün bakim :D guild rank 37 olsun ben geldiğimde uğraştırmayın beni B)-
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 sardius said: dalga gecme reyna:) artık kısmetse aion da görüşürüz aynı taraf veya yine düşman olarak:) Ne oldu hani Aion'un grafikleri dandikti sana göre değildi.Fikrini mi değiştirdin:)
Öne çıkan mesajlar