FatihTheOasis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 "Leila Kanz" said: kac kisi oldu exile 5 6 oluomusunuz prime time da? Kaç kişi olduğumuz kimin umrundaki ?:) insan oğlu işte nerde çokluk orda...Ama illa merak ediliyosa 2 fg preamade cikariz 1 haftaya yeni gelen sayısı az o biraz can sıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Aha yenı polemik saldırın :P Kos kos ortaya patpat patla, cok ıs coookk... Gorduk teke tekte dun aksam neler yaptıgını Oasiscım, BWlere daha fazla skill lazım yetmıyor KBler KDlar sanırım. Su aoe nerflesınler bak pıyasada kac tane delıkanlı Bw kalıcak merak edıyorum.Gec ortaya patla patla sonra ben en kral dpsım dıyın, bunu her BW yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Hahahha Biri Oasis'e dur desin :) Sardi ile fazla takılıyorsun bu aralar sanırım onun huylarını almaya başlamişin :D Warlord düşürcek rr ye geldiğinizde uğrarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yoo bilakis ben bunlardan cok ayrı takılıyorum:P ayrıca cok gücendim beni nasıl oasisle bir tutarsın bakariz? bu alemde onun kadar atan, agzı laf yapan, kendini begenmiş (bizim buralarda böle tiplere gürcü müsün diye sorarlar) bi adam yok:P archkan desen anlarım oda oasisin cüce versiyonu ama ıhh ben degil:P rr65.5 im su an 66 olup 3 warlordumu giymeye calışıyorum. kesmek isteyen varsa beklerim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Arkadaşlar hadi anlıyorum bok atında bwlere oynama şeklime atmayın dün 5k hp ile harikalar yaratmadımmı yani raistlincim öyle bi yenilip close quarteri alıp gelmekle olmaz bu işler :) neyse ben bakarize düello teklif ediyorum dur onada bi sataşiyim sc lerde bizi görüp direk sc den cikmak yakışmıyor gözümüzden kaçtı sanma bak haha :) Arada bu bölüme dikkat edin aman derim sardiye benzedi falan demeyin adam dps spec bi tank 200damage daha fazla vurmak icin %60 block rate'i bıraktı şimdi bu sardiye benzemem için benim tank spec bi BW olmam lazım kikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 FatihTheOasis said: Arkadaşlar hadi anlıyorum bok atında bwlere oynama şeklime atmayın dün 5k hp ile harikalar yaratmadımmı yani raistlincim öyle bi yenilip close quarteri alıp gelmekle olmaz bu işler :) neyse ben bakarize düello teklif ediyorum dur onada bi sataşiyim sc lerde bizi görüp direk sc den cikmak yakışmıyor gözümüzden kaçtı sanma bak haha :) Arada bu bölüme dikkat edin aman derim sardiye benzedi falan demeyin adam dps spec bi tank 200damage daha fazla vurmak icin %60 block rate'i bıraktı şimdi bu sardiye benzemem için benim tank spec bi BW olmam lazım kikiki Sc'de eğer solo girdiysem yada partim giremediyse kaçak oynarım ama guild imle girdiğimde alayına gider yaparım :) Bu arada duel teklifine gelince Düşük lvl'lılarla vs yapmıyorum ( malum war lord devri :D ) Sen biraz kas öyle gel Oasis cim :D aahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 FatihTheOasis said: Arkadaşlar hadi anlıyorum bok atında bwlere oynama şeklime atmayın dün 5k hp ile harikalar yaratmadımmı yani raistlincim öyle bi yenilip close quarteri alıp gelmekle olmaz bu işler :) neyse ben bakarize düello teklif ediyorum dur onada bi sataşiyim sc lerde bizi görüp direk sc den cikmak yakışmıyor gözümüzden kaçtı sanma bak haha :) Arada bu bölüme dikkat edin aman derim sardiye benzedi falan demeyin adam dps spec bi tank 200damage daha fazla vurmak icin %60 block rate'i bıraktı şimdi bu sardiye benzemem için benim tank spec bi BW olmam lazım kikiki 200 fazlamı? neyse bişi sölemicem sana...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Oasis bak gene bılmedıgın ortaya cıktı hehe :P Ben dun gece close quarter kullanmadım kı sadece crıtleyınce 200 morale basan taktıgı aldım sonrada morale 2 bastım %50 castın speed dusurdugunden 3 boltla madara ettım senı hehe :P Bılmemek deıl ogrenmemek suctur kardısım :p Ahh Ragazoyada aynısını yapıcaktımda Garip cok vuruyor yaff sahibine cok baglı arslancuk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 RR 65 neyine yetmiyo canımın içi bak raistlinde dövmüş sende döversin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragazzo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Eheh paper armorların cok sansı yok bana karsı, bu sekilde uzaktan combatı gelistirip degisik morallerle ve tatıktıklerle kendimi gelistiricem guardian specteydim o gun ilk defa deniyordum kacarak oynamayı aslan o yuzden oyle yuksek dmg vuruyordu :) WE lerde stealth gelince zorluyor ama onunda caresini bulucaz bakalım kafamda kesemedigim class yok ama iş soloya gelince durum bazen farklı oluyor :P Ozellikle tanklar bana cok dmg vurmasına ragmen ben o kadar vuramıyorum gerek 2h gerek shıeld olanlara. . . Choosenda ben hareket ettikce dmg vuran skill varmıs onu da o gun ogrendim Kissmebaby sagolsun simdi onun ıcınde bi taktık ve morale kullanmayı denıcem bakalım kendimizi gelistiriyoruz iste B) Bir ara tekrar yapalım solo muhabbetini eglenceli oldu, orvr sıkıyor bir sure sonra8-) Bakariz benim warlorda ihtiyacım kalmadı setim tamam korkma o yuzden senide bekleriz yuksek rrli bir source ile solo yapıp denemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 1.3 patchıne baglı kasıp kasmamak, gene sacma bır pach gelır de zaten denge olmayan oyunu daha da dengesız ale getırırse, bırakmayı dusunuyorum, Aion yahut artık Old Republıc beklıcez.Sorc rr55 bırazda gecmıstı sanırım.hadı gorusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Oyunun dengesizliği hep bi tarafın üstün gelmesi evet kötü yanları çok ama iyi yanlarını görmezden gelmeyin hala adam akıllı rvr yapılabilen bi oyun bu var ve clip art mükemmel zamanla sistemin dahada oturacağını düşünüyorum daha dün 6 aylık daha açtırdım BW mi nerfleselerde başka bi karakter açar genede devam ederim Daocta scoutum için tam 5 yıl bekledim sonra bi bufladılar kral olduk bundada bi ara bw mi gene buflarlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Aha Bakariz yerine ben kabul ediyorum duel tekliflerini ... şöyle teke teke kapışmayı çok isterim .... Bu arada close quarter destro sorc için olmazsa olmazıdır bu oyunun .. tabii arkanda seni koruyan 2 healın olması lazım .. allahtan bizim guildte sağlam bizsürü healer var .. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ya bu oasisi cidiye almayın. bu kesilmekten haz alan bi sapık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 sardius said: ya bu oasisi cidiye almayın. bu kesilmekten haz alan bi sapık:) Hmm ii bakalım ama yinede ben hazırım duele eğer çok isterse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Malesef yetenklerimiz açısından sorcereslardan gerideyiz patch sonrası birazdaha miror olcaktık baksana öylede olmycakmış gene alanız mass destruction tamamen single targetda okadar iyi olmasakta zorlayıp sololar yapıyoruz çok ters taktikler moraller var sorceresta gel görki sözde bu adam guild arkadaşım bigün olsun arkamda olmadı oasis yetenkli bw dir dikkat edin demedi hep yalnızım arkadaşım buralarda şu bi destro tarafına transfer çıksada bi destro olup şu sardiyi dövsem sonra geri gelsem ordera yetti artık be illallah geldi kalbimi kırdın bana 3 tane +20 wound vermediğin sürece konuşmam senle git semaka pandemikle konuş... Reyna zevkle yaparım bu bakariz amacım esas olsun çok takdir ettiğim bi guildin üyesisin maksat dostluk..Kazayla bi yeniyim direk youtubeda görürsün Exile vs Moonlapse diye söyliim haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 FatihTheOasis said: Malesef yetenklerimiz açısından sorcereslardan gerideyiz patch sonrası birazdaha miror olcaktık baksana öylede olmycakmış gene alanız mass destruction tamamen single targetda okadar iyi olmasakta zorlayıp sololar yapıyoruz çok ters taktikler moraller var sorceresta gel görki sözde bu adam guild arkadaşım bigün olsun arkamda olmadı oasis yetenkli bw dir dikkat edin demedi hep yalnızım arkadaşım buralarda şu bi destro tarafına transfer çıksada bi destro olup şu sardiyi dövsem sonra geri gelsem ordera yetti artık be illallah geldi kalbimi kırdın bana 3 tane +20 wound vermediğin sürece konuşmam senle git semaka pandemikle konuş... Reyna zevkle yaparım bu bakariz amacım esas olsun çok takdir ettiğim bi guildin üyesisin maksat dostluk..Kazayla bi yeniyim direk youtubeda görürsün Exile vs Moonlapse diye söyliim haha :) Dostum hiç belli olmaz belkide şans değil yeteneğinle yenersin ben 1 e 1 de çok ii olduğumu idda etmiyorum sadece serverun en iyisiyim ahaha şaka tabiiki .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Şu finalleri bi atlatsam hocam sabah akşam 1 vs 1 yaparımda allahn şilesindeyim daha çarşamba akşamı anca dönerim ozaman konuşuruz akşamına güzel bi solo partisi yaparız invadorialı kardeşlerimizde gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 guildin guzel insanlari napiosunuz yaw ozledim 3 gunde durum nedir uyaniyo mu bizim kis uykusundaki order :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 uyanıyo ama bu seferde yaz uykusuna yatanlar var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 destro mu yoksa o yaz uykusuna yatanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Arkadaşlar baya uzun bir süre ayrı kaldım :( Guildden atıldıysam haklısınız :D Yazın full time oyunda olacagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 yok dostum atılmadın guildden :D bekliyoruz seni o zaman alttan gelen tank yok çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Èlensar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 karak eight peak serverının durumu nasıl bir taraf öbür tarafı eziyor mu yoksa dengeli mi? Bir ihtimal benim Ironbreaker'ımı geçirebilirim. (Eskiden ex partedeydim ben kalabalık bir order türk guildi güzel oluyor sahiden.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Èlensar said: karak eight peak serverının durumu nasıl bir taraf öbür tarafı eziyor mu yoksa dengeli mi? Bir ihtimal benim Ironbreaker'ımı geçirebilirim. (Eskiden ex partedeydim ben kalabalık bir order türk guildi güzel oluyor sahiden.) hatırlarmısın bilmem ben de ex partedeydim zaten ondan geriye de bizim guilddekiler kaldı. full warband cıkaramasakta aliance ile organize olup cok eglenioruz :D eski dostları aramızda görmek güzel olur ayrıca server şu an gayet iyi durumda kora kor mücadelelere tanıklık ediyoruz B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar