Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exile - Order - Karak Eight Peaks

Darkblue

Öne çıkan mesajlar

oturun adam akıllı ders çalışın len, finaller bitince herkes not ortalamasını buraya yazıcak düşük olanlar ceza olarak bana 200 er gold yollayacak, yollamayan guildden kicklencek anlaşıldımı ? oasis akıllı ol aklını alırım.

Şake len şake rr70 olduktan sonra yemişim sınavını dersini :D
Sosyal ağlarda paylaş

O diilde şimdi aklıma geldi gülay abla olsa ne derdi :D

Çocuklar hadi ama toplanın ders çalışın, terli terli soğuk su içmeyin, Oasis yavrum sende kendini yakma artık :D sardi nerelerdesin :P harir canısı guard at

sınavları kötü olanları gülaya şikayet ederim, haberiniz ola loooo
Sosyal ağlarda paylaş

Kanka kendi düşen ağlamaz valla :D Liderliği verdin trata gülay höt dese trat bizi guildden atar haberin olsun :D derbeder derbeder praag sokaklarında dileniriz beraberce :D bakariz (Bakariz burda kasıtlı olarak, polemik amaçlı kullanılmıştır:) allah rızası için 2 tane warlord crest verir artık bize :P
Sosyal ağlarda paylaş

Sardi ve arckhan kendini hala umutsuzca guildden attırmanın yollarını arıyor gibiler gördüğüm kadarıyla :D Gülay abla bari siz yapmayın cocuklar demekten ne zaman sıkılıcak acaba, oyundan bıkıt bizim yuzumuzden 8-)

Bu arada arckhan oasis not ortalamasını yanlıs soylerse bana sor altınları kırısırız :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar invadoria mdps almıyomuş biz bunun altında kalamayız başlıyorum açtım ağzımı yumdum gözümü

Exile a gelecek arkadaşlar sadece mdps kabul ediyoruz başka clasa ihtiyaç yok öyle nadide adamlar varki yerine adam alamıyoruz sıkıldık 2 wb dolaşmaktan sadece mdps kabul ediyoruz invadoriaya kabul edilmeyen chosen arkadaşları witch elfleri(Archkana lağzım bitane mevsimi geldi)
direk transfer açıyoruz kendileride orderın ilk witch elfleri olcaklar şekile gel :)

Size sesleniyorum duyun ahali en iyi BW bu guildde idare eder bide kotbs var çok nazlı geçtim onu en iyi witch hunter bizde en iyi engineer bizde bi şehri yeniden inşa eder en iyi Archmage en iyi warior priest var bizde en KRAL TANK ıron breaker taşgibi bizdee en organizatör rune priest bizde en kötü white lion bizde hep ölü hepimizin ortak özelliği yürekli adamlarıyız ölsek ölümüzü göremezler gider öldüğümüz yerden geri alırız loot bırakmayız cimriyiz gelin katılın bize mutlu yarınlar için kucak açtık hepinize bide 4 lüğüm var talep gelirse söyliycem onu
Sosyal ağlarda paylaş

Evet dün gece inanılmaz bir order show yaşandı arkadaşalar. guildimizin liderliğinde birleşen order desti tarumar etti, yere göğe sığmadı. zon üstüne zon kitledi taş üstünde taş gövde üstünde baş bırakmadı vs. vs.

Not: Şake len şake baktım forumda tık yok heycan katıyım dedim :D vatandaş polemiğe girsin biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkan said:

Evet dün gece inanılmaz bir order show yaşandı arkadaşalar. guildimizin liderliğinde birleşen order desti tarumar etti, yere göğe sığmadı. zon üstüne zon kitledi taş üstünde taş gövde üstünde baş bırakmadı vs. vs.

Not: Şake len şake baktım forumda tık yok heycan katıyım dedim :D vatandaş polemiğe girsin biraz.
O zaman foruma göz kırpayım bir bak nasıl heyecan geliyor... X(
Sosyal ağlarda paylaş

OOO diilde inv sayfasına baktım biraz önce abi tiranlıkla yönetiliyormuş, uzunkulak denen arkadaş bayaa bi hayıflanmış arakadaşa çok kötü davranmışlar, biz burda kıralız filan fistan muhabbetler dönmüş. Valla bizim guild canavar gibi kim kime dum duma trat lidermis, harir fasa fisoymuş, sardi mazlum lidermiş, oasis ya onu kim noble yaptı harbiden trat gelsin en dibe aldırcam onu (ulan yine sinirlendim 50k dmg yapan BW mi olur ya)harbiden ha exile amma laçka ne lideri takan var ne offic.ları abi biraz inv. guildini örnek alın :D

Not: Şake len şake yeşilderili ucubeler olmasa hemen WE açıp inv. katılırım ama malesef okadar çirkin (Allahım sen affet sual olunmaz :) ) elemanlarla yan yana olamam :D
Sosyal ağlarda paylaş

hahahah sorma guild de 4 saat durup böyle kararlar verip bunu gerçekmiş gibi anlata biliyolar :)

Canavar ve siz peeh :) Nerde canavarsınız ? Orvr de sadece 3 player'ınız war bunların 2 si tank :D 3.sü yere yakın boyna kaçan bi tip :) Sc de denk geldikmi rp farm ı yapiyoruz ama hep yeşil hep item olmaz böyle...

Hafta sonu oasis i görüyorum diyorum bi selamlaşim 2 skill atim tık yatiyor ( Üstüne geldiğimde +7 Yazıyor artık yeter arkadaşim ya :p ) Kel tepesi tüylü müylü bi tank ınız wardı oda almiş eline döner biçağini kowaliyorda kowaliyor beni :D

İçinizde bi Garip var harbi canavar o heralde B)-

Dn : Bu sataşma Hakkan'ın polemik isteği üstüne yapilmiştir :)
Sosyal ağlarda paylaş

eywallah abi amma hakkımızı yiyon ha sinless a sor abi (nasıl yazılıyor bu meret ) eleman 2 sc de beni otomata aldı. 2 tane inv. crest düşürdüm diye yapmadığını bırakmadı vicdansız :D o diilde geçen özel istek üzerine fortda sana focuslandım. ama DB başkası kaptı :D

Dediğin gibi yeşil itemlere son hacı rr 65 olucam hafta sonu warlord ihtiyacı olan yanıma gelsin :D

Not: Hacı sana zahmet rr 65 üstü inv arkadaşaların adını yazarsan gereksiz ölümlerin önüne geçeriz. Bide sizin tiranın adı neydi yaw :D denk gelirse selam vermeden geçmeyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Kim kaçı en iyi war in sitesinden öğrenirsin 7x lere göz dik :D

Gerçi Yazsak ne olcak 3 kişi focus yapmadan kesebilcekmiisniz:D ( ben hariç ) peeh anca stun silence root vs sonrasi yok :)

Yinede Garip e dikkat etmek lazım en tehlikeli exile member ı o :D

Biz sizde varmı 70+ dicem ona atim vop umu :D
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkan said:

OOO diilde inv sayfasına baktım biraz önce abi tiranlıkla yönetiliyormuş, uzunkulak denen arkadaş bayaa bi hayıflanmış arakadaşa çok kötü davranmışlar, biz burda kıralız filan fistan muhabbetler dönmüş. Valla bizim guild canavar gibi kim kime dum duma trat lidermis, harir fasa fisoymuş, sardi mazlum lidermiş, oasis ya onu kim noble yaptı harbiden trat gelsin en dibe aldırcam onu (ulan yine sinirlendim 50k dmg yapan BW mi olur ya)harbiden ha exile amma laçka ne lideri takan var ne offic.ları abi biraz inv. guildini örnek alın :D

Not: Şake len şake yeşilderili ucubeler olmasa hemen WE açıp inv. katılırım ama malesef okadar çirkin (Allahım sen affet sual olunmaz :) ) elemanlarla yan yana olamam :D
valla archkan yeni bi acc alıp reogmar ın sen olabileceginden şüpheleniyorum Exile bitti Invadoria ya mı sardın içten içe çökertmek için nedir senden çektiğimiz be adam iki dk rahat durmuyorsun :D
Sosyal ağlarda paylaş

Biri bu bakariza zergi arkasına alıp atıp tutmamasını hatırlatmalı turunculum benim :),Yani alan olarak hiç bi sorc gecemedi beni sc lerde (Strayerin ne olduğunu çözemedik) tek targetda bi zahmet bi iş yapın anam ağlıyo kite yapıp oynayarak sorclar olduğu yerde 1,2,3,4,5 ne kalitesiz bi oyun şekli puu rezil şeyler sizi ha bu arada bakariz bak sololar yapıyoruz bi gel da artık görelim rr 70 üstü prensesimizi ;)
Kalitkanıda istiyorum pragdaki yaralı koluyla tepmesi hala gözümün önünde öcümü almam lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...