Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exile - Order - Karak Eight Peaks

Darkblue

Öne çıkan mesajlar

Anason said:
level 36 yim ama oyundan cidden haberim yok :)
aslinda bunun sebebi cok kisaltma kullanilmasi, vent biseyin kisaltmasi mi? arastiriyorumda bulamiyorum.

vent ventrillo demek www.ventrillo.com yada googlea yaz çıkar :) kulaklıkla mikrafonla taktiklerin konuşulduğu ama benim %90 geyik yaptığım ve benim sayemde hep bi ciddiyetin bozulduğu yer bide sana tavsiyem imza ekle böylece hangi class oyundaki ismin ne hepsi gözükür :)
Sosyal ağlarda paylaş

FatihTheOasis said:

Sardi beklediğin buff geldi hayırlı olsun :) senin öyle bi skillerini nerflemişlerki hepimiz ölücez ,her nerfün bana dokunan bi yanı var ulan rain of fire ı oyuncak yaptılar utanmasa bitek bana vurucak valla belliydi başımıza geliceği şimdi taktikle heralde normal hali kadar bi alana vururum tek tesellim damagede oynama yapmamışlar ama oda sen resistleri daha az düşürüceğin için cacık oldu :(

Sardi bana kılıç kullanmayı öğretsene haha sıkıldım skill atmaktan olmycak böyle :)

link ver adamım nerde bahsediyolar knighttan? lanet olsun yine mi nerf? az kaldı bırakmaya oyunu ha gayret...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi nerf sanadeğilki tamamen senin dışındaki classlara gerçi çekme ekibinde adamların dibinde yaparsak işlevselliğini koruyabilir ama bariz benim reign of fire la senin o resistleri düşüren olayı bi küçültmüşler gitti o yüksek damagelar sardi esas benim bırakmam lazım oyunu 3 patchdir icime ettiler valla dediğim gibi 1.4 te reign of fire single target olcak 1.5 tede melee dps im :)
Sosyal ağlarda paylaş

evet genel olarak aoe lere gelen nerflerden bende nasibimi almışım. bütün aoe buff ve debufflarımın rangeleri düşürülmüş.

lanet olsun diyorum ya buglı tacticlerimi bile düzeltmemişler adamlar. gitmişler varsa yoksa we/wh ve healerlara abanmışlar. sanki dmgleri azmış gibi bi çok skillerinin base dmglri artırılmış peh.

healerların base healeri düşürülmüş. bu aslında bi bakıma iyi. ölmek üzere olan adamın birden fullenmesi can sıkıcı olabiliyordu. heaerlar biraz daha ugrasacak şimdi:)

bilmiyorum da bu 1.3 ile ortalık baya karışıcak hadi hayırlısı. ne olursa olsun tek hayalim yeni gelen knight armor setini toplayabilmek baska bişi istemiyrum:P
Sosyal ağlarda paylaş

güzel olduda gec oldu biraz kıcımız catladı bizim toplayana kadar. neyse lv den alacagım bi gövde kaldı zaten onuda alimde bitsin bu iş:P zaten tamamlayanlar cıvıtmaya basladı sölim oasis:)

bu arada oasis gel bu hafta sonu biraz degişik planlarımız var konusalım bi. 1.3 den önce bazı degişikliklere gidebiliriz. gidişattan mutlu olmayanlar var ki buna bende dahilim artık:)
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
konuşmuyorum sizle ben. beni warbandden attınız siz. ah bide guildden atsanızda yolumu bulsam...:)

Emekli büyük başkan çok derdim var bana destek ol bi BW düşünki alanı yok bi BW düşünki aptal yerine konuyo bufladım deyip dotu incrinationu bi görsen damagelerimi yazıklar olsun çok dertliyim çok...
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
ya biz tanklar? seni 2 vurusta kesen o choppalar bizide keser merak etme...sen dps olrak dps yapamazsın bende tanklık yapamam. napsam bilmiyorum ki acaba nornda magusa mı kassam?

Dur alla alla dur ne olsa bi kaçma eylemindesin ben diyorum sensiz olmaz sen sensiz olması için ortam yaratıyosun hayret bişey ya git bakalım seviceklermi seni orda bizim kadar(Arkada Sensiz olmuyor yerine konmuyor çalıyo bu sahnede)
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
ya biz tanklar? seni 2 vurusta kesen o choppalar bizide keser merak etme...sen dps olrak dps yapamazsın bende tanklık yapamam. napsam bilmiyorum ki acaba nornda magusa mı kassam?

yav bu magusun rift olayının da aoe'sini azaltıyorlar galiba, skiller arasında infernal rift de vardı. :D
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
görsek nolcak ki? daha erken bırakmaya sebeb olur:P

Vall çözemedim sardi seni test serverında bi kotbs önüne geleni dövdü bi sen beyenemiyosun bu karakteri choppaların damagesi attıysa seninde toughness arttı ekstradan bi damage yemiyosun ayrıca alanla zayıfladıgı icin kait gibide yatmycan tam tersi işe yaramaz olan biziz artık benim birakmaktan bahsetmem gerekirken sen bahsediyosun çözemedim :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben sizi anlamıyorum zaten. ya cok zekisiniz çalışma gereği duymuyosunuz ya da asırı tembelsiniz:P

ertesi gün finali veya vizesi olan adamlar bile bütün gece oyunda. ben bi finalim varsa 3 gün önceden basslardım çalışmaya:P ahh ahh 10 sene gecti o yılların üzerine...

neyse final haftaları sanırım bu aralar. herkese basarılar:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...