Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exile - Order - Karak Eight Peaks

Darkblue

Öne çıkan mesajlar

Ragazzo said:
Harir guildi bırakırsa bende ounu bırakırım bu kadar net soyluyorum bak:)

Oasis simdi sardi emekliye ayrıldı ilgi ister biraz, küsüp charı silmesin diye ugrasıyorum :)

Haha silermi o karakteri bide ayak yapar bize sildirir kendi devam eder ben adamı gözünden tanırım :) Az çakal değil bu sardi
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
Henüz kıvama gelmedim biraz daha yağ lütfen...yoksa bak bırakır giderim. lv falanda yapamazsınız. lv ye bi kaç defa girdigi halde hala yolu bulamayan adam bu oasis. bunu yapcak bensiz veya harirsiz lv? haaah

Dur Bozkurt gelsin bakalım nediycen ozaman :) sen bensiz uğraşırsın lvde nkaride göriym bi oasis = 2Archkan dps demek haha eyvah gene sevmycek bu archkan beni :) neyse cezaları 1 er haftalık bide royal crest yüzünden sireniayı sevmiyo belki aftan yararlanırım :)
Sosyal ağlarda paylaş

vay tehdit ha?? sen dua et de bana bu aksam düşmesin helm ve chest. yoksa bozkurt gelene kadar lv yapamazsın:P

ayrıca ben seti fullemeden kimse alamaz yerimi gebertirim adamı:)ama su an sensiz tratlada gayet güzel gidiyoruz:) hmm du bakim bi dahaki seferde hafta basına geliyor ne kötü gelemiceksin yine:P
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
valla aksam sirenia bana kafalıgı çekti:) gövdeyide trat cekicek inşallah da aksam aksilikler üstüste geldi kesemedik nkariyi lol. neyse bu aksam veya yarın hallederiz. avsoyuda üzdük akşam pff moralim bozuldu...gönlünü almalıyız

Abi eyvah derim avsomu üzmeyin problem neden kaynaklandıki?
Sosyal ağlarda paylaş

trathias said:
valla oasis ii ki sen girmedin bu hafta lvye 1 tane bw item düşmedi ama 3 parça wl darkpromise + wl end game axe düştü ragazzoya sevgiler saygılar :D

Sorma sorma bana nezamandır düşmüyo bi omuz bi chest kaldı zaten e ne yaptınız Nkari yi bide sana düşmedimi abi :( bizdeyken hep senin parçalar geliyodu
Sosyal ağlarda paylaş

trathias said:
valla oasis ii ki sen girmedin bu hafta lvye 1 tane bw item düşmedi ama 3 parça wl darkpromise + wl end game axe düştü ragazzoya sevgiler saygılar :D

AAGGRHHH sorma trat dostum daha haftaici bakıyodum lvden dusen silaha, lvdeyken dusundum kesin simdi WL itemları düser diye ki bir girdim oyuna end game falan dediniz icimden bir parca koptu gitti...

En geç iki hafataya bende gelmek istiyorum artık 4 parca invader giyicek kıvama geldim. Burdan bütün lv ekibine duyuruyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar da söledim ragazzonun haberi olmasın üzülür adam diye ama senin bu arkadslarının içi kötü ben napim dostum. sölemişler yine sana bak:)

bu arada bende cıldırmak üzereyim her an bırakabilirim:) k8p de tek ihtiyacım ilk bossdan düşen shield ve nkariden gövde. dün azgalda warrior priestim ile girdim lv ye bu 2 itemde orda düştü... ben böle şansa...

shadow warirora lootlattık hep ve knight icin dedigim shield/eldiven/kafalık ve gövde düştü. oha diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Oasis ve Ragazzodan haberler;
Beyler siz warhammerdayken bende sıradan bi günümüzü dile getiriyim dedim.
Sabah kalkılır bomba gibi kahvaltı edilir ondan sonra sporumuza gittikten sonra mantar soslu bonfilemizi yedikten sonra bütün karadeniz ayaklarının altında nargilemizi içerken biramız yudumlanılır.Eğlence rr75 oldu arkadaşlar darısı sizin başınıza :)
Sosyal ağlarda paylaş

Oasis ve Ragazzodan haberler 2;
Bu geçirdiğimiz güzel günlerin ardından gerçekler yüzümze vurdu sabah saat 9 bi sınava girdim ilk defa kaleme hiç ihtiyaç duymadım Ragazzo bey sınava bile teşrif etmedi hoca çıkanların kağıdını okuyodu o yüzden bekledimki kalabalık bi grupla çıkim :) Hay yiyim böyle inişli çıkışlı hayatı.Neyse Cuma sizlerleyim arkadaşlar :) 2 hafta sonra evimde ne duygusal bir an.
Sosyal ağlarda paylaş

FatihTheOasis said:
Oasis ve Ragazzodan haberler 2;
Bu geçirdiğimiz güzel günlerin ardından gerçekler yüzümze vurdu sabah saat 9 bi sınava girdim ilk defa kaleme hiç ihtiyaç duymadım Ragazzo bey sınava bile teşrif etmedi hoca çıkanların kağıdını okuyodu o yüzden bekledimki kalabalık bi grupla çıkim :) Hay yiyim böyle inişli çıkışlı hayatı.Neyse Cuma sizlerleyim arkadaşlar :) 2 hafta sonra evimde ne duygusal bir an.

Uyku daha tatlı geldi dostum. Düsündüm simdi kalkıcam sınava gelicem benimde kalmle cok iyi degil aram zaten bosuna vakit kaybı. Bütün gecede projeyle ugrastım ztn ama bi sonuc elde edemedim:D

Evdekiler laf etmese ben yine persemden kacıcakmısım gibi görünüyo ama hadi hayırlısı B)

Duygusal olucak ama gercekten bi anda olup biticek cunku hemen warhammer basına oturucaksın :P
Sosyal ağlarda paylaş

Anason said:
Exile olarak, quest yada rvr de, mikrofon araciligiyla birbirimizle konusabilecegimiz bir sistem dusunuyormusunuz?

Sardi beklediğin buff geldi hayırlı olsun :) senin öyle bi skillerini nerflemişlerki hepimiz ölücez ,her nerfün bana dokunan bi yanı var ulan rain of fire ı oyuncak yaptılar utanmasa bitek bana vurucak valla belliydi başımıza geliceği şimdi taktikle heralde normal hali kadar bi alana vururum tek tesellim damagede oynama yapmamışlar ama oda sen resistleri daha az düşürüceğin için cacık oldu :(

Sardi bana kılıç kullanmayı öğretsene haha sıkıldım skill atmaktan olmycak böyle :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...