antikor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 kafayı yemek üzereyim la..pes 2009 da master lig de yardırdım yardırdım. sen git final haftası pahalı transferlerine ödediğin maaş yüzünden paranı eksiye düşür. ama çok düşürme, 1k falan düşür. yeni sezon için devam et.1k eksik yüzünden game over ol.fail ol. derdime derman olabilcek insan arıyorum ben :( atlarım vallayi.. takımdaki oyuncularıda yaziyimde acıyın halime messi,walcott,pato,lennon,iniesta,nani,ochoa,ashley cole falan gerisi gelmiyo aklıma..galatasaray'a bunları almak ne demek laaa :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocakbaþý Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 drogbayı almadıysan sayılmaz bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ayağını yorganına göre uzat bir dahaki sefere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 kes bileklerini kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 go become a legend! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ders çalışayım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 peç yok mu peç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 bikere bende aynısını yapmıstım.2. kez de olcaktı ama son anda ümit karanı serbest bıraktıydım zararına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 sen bitmişşsin hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar