Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzun sureli vize vs askerlik

Gazanfer

Öne çıkan mesajlar

su anda kisa sureli vize ile yurtdisindayim, uzun sureli vizem cikmis, "gel al, bi ay suren var, yoksa iptal" diyolar.

diger yandan, askerligimin tecili bitti, turkiyeye girdigim anda asker kacagiyim.

daha da diger yandan, online olarak yuksek lisans yapiyorum, yani aslinda tecil edilecek askerligim.

okulu aradigimda "biz tecil icin gerekli belgeleri yolladik, ama master oldugu icin bize onay monay biseyler yolliycaklar, henuz yollamadilar" dediler. askerlik subeleri ise kendi aralarinda orayi arayin burayi arayin, biz bilemeyiz memleketine git orasi bilir diye kendi aralarinda yonlendirip duruyolar.

babamda ve abimda bu tur isler icin vekaletname var, her turlu yazisma vs. yapabiliyolar benim adima, ama vize isleri icin bizzat ben ve pasaportum gerekli malesef. o yuzden gitmem sart.

benzer duruma dusmus olan, cozumunu bilen, yol gosterebilecek olan var midir?
Sosyal ağlarda paylaş

Senin gözünü kim korkuttu bilmiyorum, ama eğer askerliğini tecil ettirebileceğin geçerli bir mazeretin varsa korkacak birşeyin yok.
kimse al bu postal bu kamulaj diye seni askere almaz.

Kaldı ki, lisans mezunuysan bugün itibariyle Aralık'ta gitme hakkını kaybettin. Geçerli bir mazeretin olmasa bile ancak Nisan'da askere gidebilirsin.
Üzüldüm senin adına, geçmiş olsun, bir dahaki sefere inşallah :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...