aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 haci haci diye bagiriyo mu askerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bağırıyorlar galiba. ilk bölümde şehrin içinde humvee lerle ilerlerken. generation kill dede benzer bi bölüm vardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 o kamp sahneleri falan, geyikler ordaki baya generation kill deymişim gibi hissettim. ha iyi bişi bu tabi, baya başarılı bi seriydi o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 zaten sürekli oscar mike muhabbeti var. lakin generation kill ırak ta geçiyodu mw2 de sadece afganistan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 single playerin uzunlugu nedir bu arada? simdi kuzey virginia'da ikinci gorevdeyim, evlerde temizlik yapiyoruz herkes kisa kisa diyince lan yariladim mi acaba diye korktum da =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 e oscar mike bilindik bi tabir ama. yani generation kill le ordan bağdaştırmak olmaz. ama benzer sahneler/durumlar var. generation kill değil sadece birçok filme/diziye çok güzel gönderme yapmışlar. The Gulag zaten gulag da geçen duş sahnesi direk the rock a gönderme. bence süper olmuş. müziklerde zaten hans zimmer imzası var. direk o bölüme geldiğimde içimin yağları eridi. çok bekledim Francis Hummell çıksın indirin lan silahları desin, bağırsın. direk teslim bayrağını çekerdim. içeri girdiğimde ortamı gördüm zaten aklımda o müzik çalmaya başladı. of of süperdi. http://www.youtube.com/watch?v=Nh8AO64JKx0 spoiler içine aldım oynamayanlar görüp çıldırmasın. ashfahf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 hard da toplam 7 saatte bitti. stats ten bak kaç saattir oynadığna ona göre sonuç çıkartabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 cod 1 haric tum seriyi veteranda bitirmis biri olarak diyorum ki, bu oyun ya veteranda bitirmeli, ya da oynanmamali. gecen vakte yazik, cok kolaymis bence. brezilya demissiniz bi yerde, tirstiydim ama meh yani. sırf gozum korktu diye hardda basladim ama nafile. acin veteran oynayin, bisey kaybetmeyeceginiz gibi, skill de kasmis olursunuz. bu arada haha headshot with knife = knifeshot lol not: ilk izlenim falan yazdim da bitti lan bu hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 mani +1 o bölümde bi oha dedim, sonra açtım filmi izlemeye başladım tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kizlar bakin neler oluyor pek yakin zamanda iw.net tarih olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 quake olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kaçınılmaz gerçekleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 oha dedicated server yok mu? napiyosunuz peki abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Komşularla oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 =( ben de yesile basinca multiplayera giriyo. ama aim alamiyorum iste :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 abd de, pc ler için yine sorun olmaz, host olan cins değilse. Ama biliyorsun buralar hala dutluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 90 tl kiyilip alinip multi oynanirmi oynanmazmi lag durumu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Bizde bunun cevabını arıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 türklerle 20-40 arası ms alan nasıl alıyor çok merak ediyorum. Burdan yan mahalleyei pingledimmi 50 ms alıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 alinir her turlu. 90 degil 150 olsa yine alinir yani. fenomen haline gelmi$ oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Kaede said: türklerle 20-40 arası ms alan nasıl alıyor çok merak ediyorum. Burdan yan mahalleyei pingledimmi 50 ms alıyorum ben bu yalan tabii, 60-80 arasi alinir. o da cok rahat oynatiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Türkiye içinde kaldığımız sürece heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yurtdi$inda hosta baglisin sonucta, ortalama 3 barla oynatiyo i$te o da 140 ms felan. ama yine de yeni zelandali host cikma $ansi var, cunku oyun kurulurken host degi$uiyo, en iyi hostu seciyo gerzek iw.net . gecen brezilyali biri host etti sanirsam, herkes yattara, 1 saniye gecikmeli gidiyodu mermi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Bende aldim oyunu sonunda bugun dnr dan. sp yi bitireyim geliyorum. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Esh said: kizlar bakin neler oluyor pek yakin zamanda iw.net tarih olabilir. ilk haftası dolmadan oyunun steam crack bile çıkarttılar, kopya oyunu olanlar bile steam üzerindne oynuyordu orjinal oyunu olanlarla. console un açılmasıyla beraber 1 haftaya heryer server dolar. activision ve infinity ward unda başaramıyacaklarını düşündüğünü sanmıyorum, orjinal olmadan multiplayer olmıcak korkusu bile satışları artırmaya hayli hayli yetmiştir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar