Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

e oscar mike bilindik bi tabir ama. yani generation kill le ordan bağdaştırmak olmaz. ama benzer sahneler/durumlar var. generation kill değil sadece birçok filme/diziye çok güzel gönderme yapmışlar.

The Gulag

zaten gulag da geçen duş sahnesi direk the rock a gönderme. bence süper olmuş. müziklerde zaten hans zimmer imzası var. direk o bölüme geldiğimde içimin yağları eridi. çok bekledim Francis Hummell çıksın indirin lan silahları desin, bağırsın. direk teslim bayrağını çekerdim. içeri girdiğimde ortamı gördüm zaten aklımda o müzik çalmaya başladı. of of süperdi.

http://www.youtube.com/watch?v=Nh8AO64JKx0

spoiler içine aldım oynamayanlar görüp çıldırmasın. ashfahf
Sosyal ağlarda paylaş

cod 1 haric tum seriyi veteranda bitirmis biri olarak diyorum ki, bu oyun ya veteranda bitirmeli, ya da oynanmamali. gecen vakte yazik, cok kolaymis bence. brezilya demissiniz bi yerde, tirstiydim ama meh yani. sırf gozum korktu diye hardda basladim ama nafile. acin veteran oynayin, bisey kaybetmeyeceginiz gibi, skill de kasmis olursunuz.

bu arada

haha

headshot with knife = knifeshot lol

not: ilk izlenim falan yazdim da bitti lan bu hahaha
Sosyal ağlarda paylaş

yurtdi$inda hosta baglisin sonucta, ortalama 3 barla oynatiyo i$te o da 140 ms felan.

ama yine de yeni zelandali host cikma $ansi var, cunku oyun kurulurken host degi$uiyo, en iyi hostu seciyo gerzek iw.net . gecen brezilyali biri host etti sanirsam, herkes yattara, 1 saniye gecikmeli gidiyodu mermi.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

kizlar bakin neler oluyor

pek yakin zamanda iw.net tarih olabilir.

ilk haftası dolmadan oyunun steam crack bile çıkarttılar, kopya oyunu olanlar bile steam üzerindne oynuyordu orjinal oyunu olanlarla. console un açılmasıyla beraber 1 haftaya heryer server dolar.

activision ve infinity ward unda başaramıyacaklarını düşündüğünü sanmıyorum, orjinal olmadan multiplayer olmıcak korkusu bile satışları artırmaya hayli hayli yetmiştir zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...