Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabaha karsi gamesurge'un mw2 kanalinda herifler de sey diyodu; bilincli kitle olarak almazsak tepkimizi koyariz falan hahahahhaaha. of cok kotu fail ya. yalniz olaylar bi yana bugun pc gaming 'e vurulan darbe tarihe gecmistir beyler; hepimizin basi sagolsun.
Mesaj tarihi:
single bitti, 7 saatlik gameplayim var. tek kelime ile efsaneydi oyun, hele sonu aşırı zevkliydi. çok vurucu sahneleri var. ha benim 7 saat ama çok gezindim etrafta sürekli sağa sola bakındım döndüm dolaştım grafiklere bakındım falan. normalde 5 saatte rahat biter. ama kesinlikle tekrar oynanır yani, şimdi hardda başlıcam. satış rakamlarına da hiç şaşırmadım, dünyanın reklamı döndü, oyunun adı çok yayıldı. birde gösterdikleri trailerlardan sonra beklenirdi zaten. mp'de eşşek gibi oynanıcak bence.

pek çokda spec ops bölümü eklemişler dalga dalga adam falan geliyor. ayrıca oldukça fazla silah var.
mp hakkın hiç yorum yok şimdilik. ama sp gerçekten kendini tekrar oynatır, hemde çoğu bölümü tekrar tekrar oynanır(ki cod4'de sadece chernobyl bölümünü tekrar oynardım).

bir sahne -ifak spo-

yukarıcan iple sarkıp adamlara cpt.price ile bıçak sapladığımız sahne beni benden aldı, o adamın gözünün kayışı falan off anlatılmaz abi.

Mesaj tarihi:
aha sikintiya bak.

dun sorunsuz oynayabiliyodum campaigni. bugun senaryoyu yukledikten hemen sonra windowsa atiyo oyun iyi mi, her missionda yapiyor..

kesin warez korumasi geldi asdf
Mesaj tarihi:
muhauhauhua milletin MP yorumları süper

"4 bar ping ? oo süper girelim oynıyalım"

5 dakika geçer

"%&+%!/+%^+% BU LAG NE ?"
"BEYLER PARDON KARDEŞİM YOUTUBE A GİRDİ BİRAZ LAG OLABİLİR"
Mesaj tarihi:
gecmi$ olsun. gittim orjinalini de aldim bugun.

oyun sadece steam aktivasyonuyla satiliyor. cracked versiyonlarla multi olayi bu nedenle yalan olacak muhtemelen
Mesaj tarihi:
Kaede said:

muhauhauhua milletin MP yorumları süper

"4 bar ping ? oo süper girelim oynıyalım"

5 dakika geçer

"%&+%!/+%^+% BU LAG NE ?"
"BEYLER PARDON KARDEŞİM YOUTUBE A GİRDİ BİRAZ LAG OLABİLİR"

hahahahahaha
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...