Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En sonunda dayanamadım ben de aldım oyunu :D çok zevkli ya , cs'nin ilk çıktıı zamanlardan beridir bir fpsden bu kadar zevk almamıştım.

Eklerseniz sevinirim steam id : Ared89
Mesaj tarihi:
bi kac bolumu oynadım tekrar. spec ops falan yaptım da sarmadı. hemen arkasından bad company 2 oynadım. o da superdi, o da kısa surdu.

son yıllarda fps oynayamamıstım, grafikler ve sesler beni benden aldı.
Mesaj tarihi:
Sawer said:

En sonunda dayanamadım ben de aldım oyunu :D çok zevkli ya , cs'nin ilk çıktıı zamanlardan beridir bir fpsden bu kadar zevk almamıştım.

Eklerseniz sevinirim steam id : Ared89

abi iki aya yenisi çıkıyor, naptın ne ettin oyun bitti hileci doldu falan. bu saatten sonra almayaydın keşke :(
Mesaj tarihi:
birisi OYUN SÜPERMİŞ YENİ BİTİRDİM diyince "nasıl yani :S" diyorum içimden. oyunun BİTEN kısmı zevkin onda biri abi, esas multi oynıcaksın.

ama geçti artık, gece 12den sonra hilesiz oyun bulmak zor, destek yok vb. yenisine bekle.
Mesaj tarihi:
yuh haylamı düşmedi oyun fiyatı.ben artık 30 a 40 a düşmüştür diyordum.adamlar yeni oyun çıkaracak en azından eski oyunu biraz düşürür insan lan.ne para göz herif çıktı bunlar
Mesaj tarihi:
abi farkında mısınız bilmiyorum ama modern warfare 3 çıkmicak başka bi oyun çıkıcak neden düşsün fiyatı ayrıca adamlar grandmaster paragöz yani oyuna talepte ayı gibi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...