mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 mw1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 mokoko hangi streakleri kullanmıştın 44 giderkene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 5 ks - predator 7 ks - harrier 11 ks - chopper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 mw1 cidden harika ya ben de yeni bitirdim :D 2 iniyo bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 mokoko said: 5 ks - predator 7 ks - harrier 11 ks - chopper ne harrier ne chopper kimse şeyine sürüp indirmemiş demekki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 gavurlara küfür edip banlandigim oyun 36 ks yapinca kızıorlar bide nuke atmiorum dahada eglenceli oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 vallahi ben sabah akşam gavur türk dinlemeden küfür ediyorum ne bir ban bir uyarı gördüm. hilecisindir seeeeeenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 En sonunda dayanamadım ben de aldım oyunu :D çok zevkli ya , cs'nin ilk çıktıı zamanlardan beridir bir fpsden bu kadar zevk almamıştım. Eklerseniz sevinirim steam id : Ared89 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 abi mükemmel bi oyun, hard da bitirdim 2 gün sonra veteranda tekrar oyunyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 single cok zevkli ama 5 saat suruyo yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 tekrar oyna sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bi kac bolumu oynadım tekrar. spec ops falan yaptım da sarmadı. hemen arkasından bad company 2 oynadım. o da superdi, o da kısa surdu. son yıllarda fps oynayamamıstım, grafikler ve sesler beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Sawer said: En sonunda dayanamadım ben de aldım oyunu :D çok zevkli ya , cs'nin ilk çıktıı zamanlardan beridir bir fpsden bu kadar zevk almamıştım. Eklerseniz sevinirim steam id : Ared89 abi iki aya yenisi çıkıyor, naptın ne ettin oyun bitti hileci doldu falan. bu saatten sonra almayaydın keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ne biliim ya dayanamadım , oynarım ben uzun uzun yenisi çıkınca hileciler ona kayar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuvalet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ya ne kadar güzel bir oyundur bu. 2 kere bitirdim yine bitiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 birisi OYUN SÜPERMİŞ YENİ BİTİRDİM diyince "nasıl yani :S" diyorum içimden. oyunun BİTEN kısmı zevkin onda biri abi, esas multi oynıcaksın. ama geçti artık, gece 12den sonra hilesiz oyun bulmak zor, destek yok vb. yenisine bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 yeni oyun da steam üzerinde mi oynanıcak? $5'a aldım mw 2'yi ben mesela, steam oyunları ucuz oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 5$ mı? kafa mı yapıyosun abi ben ne zamandır bakıyorum bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 0 eksik kalmış galiba aehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuvalet Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 5 dolar ne abi, 5 dolara ekmek satmazlar steamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 5$ a cok var steam'de de daha gecenlerde bakmıstım mw2 fiyatına 60$'dı, ne ara 5'e dustu dedim. hala 60$. cok fahis yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 yuh haylamı düşmedi oyun fiyatı.ben artık 30 a 40 a düşmüştür diyordum.adamlar yeni oyun çıkaracak en azından eski oyunu biraz düşürür insan lan.ne para göz herif çıktı bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 abi farkında mısınız bilmiyorum ama modern warfare 3 çıkmicak başka bi oyun çıkıcak neden düşsün fiyatı ayrıca adamlar grandmaster paragöz yani oyuna talepte ayı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuvalet Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 infinity wardın başındaki adamı attılar diye biliyorum mw2 release edildikten sonra, var mı detayını bilen bunun? bi de blackops'ı kim yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 treyarch. yazıyor bangır bangır yahu her tarafta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar