Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ehehhehee, abicim reklamı ne zaman görsem gülüom yaw,üstelik enteresan bi üçlü... kadir inanır, ayşe arman ve dj yavuz (hani şu radyoda ünlüleri taklit edip dier ünlüleri kekleyen). zavallı kadir inanır'ın o kafasındaki iirenç bonus peruuna raamen hala karizma yapmaya çalışması süper olmuş. yalnız bi tek kadir inanırın aynadaki aksine dönüş kısmındadki senkronu tutturamamışlar, o bozuyo olayı.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 çok gzl bi reklam harika[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ayşe arman süper[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ben sevmedim[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 [signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Eheh gitmemiş beyaz. Kumral olsa iyi olurdu :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 hastası oldum reklamın yawf ehueheu[signature][hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 puhahhahaaaa Oky saol yaw. ehahahhaha tipe bak :D süper adam yaw[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Hiç de hoş olmamış. Ama Ayşe Arman fena değil hani :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Güzel Olmuş cidden..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 da reaklami yapanlar milleti aptal falan sanmiş herhal .. ayandaki yansimasi hep çeket+gömlek+kravatken , bara son gidişinde kadir abim deri ceket+mavi kazaklı ... nası oluyo bu iş :) bari onu düzgün yapin bi işi de kaytarmaan tam yapın... ayricada çizdirmeye yaklaşmiz kadir ianır karizmayi.. nooluyoz yakinda aydınla birlikte şovda yapacak sanki ?!?!? [başimiza taş yağacak][signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 güzel reklam kadir bey olmak kolaymı kadir bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ben nasil izleyemedim bunu![signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Ya yavuz çok komik bi adam zaten , hele avrupa yakasında bi dj taklidi yapıo tam komedi.. :)[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 heuehueh süperbi reklam ya kadir abi ya çizdirdi bence bu reklamla karizmayı walla :-D[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 iidir iidir...:D ben de onu takdir ettim zaten.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Reklamda Kadir abinin kıyafetleri daha önce filmlerinde sıksık kullanılan artık üniforma haline gelmiş "Kadir" kıyafetleri yani bilinçli olarak seçilmiş. Aynı şekilde ayna olayındada bunu yapmış olabileceklerini düşünüyorum. Hafiften bi Kadir abi yi "Ti" ye alma var sanırım oda araya sokuşturulmuş reklamda Tek kusuru reklamın sesli çekilmiş olması stüdyoda kendi seslendirmelerini yaptırsalarmış buz gibi olmazmış diyaloglar ama ossun gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 220.000 dolar için bende çizdirirdim karizmayı :)[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 asıl eteklik giydiğinde çizdirdiydi. Komiser Şekspir'de[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! [Bu mesaj Pascal tarafından 28 Nisan 2004 12:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Afterdeep, 28 Nisan 2004 11:54 tarihinde demiş ki: 220.000 dolar için bende çizdirirdim karizmayı :) ne diosun yaaa o kadar almış mı vay anasını bea.....[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 teknik hatalar dışında süper reklam bence ayşe arman tam oturmuş :) bide reklamın sonunda ayşe bira (vodka, wiski yada ne oldugu gözükmüyor) bardaklarını sırayla yavuza itiyor orasıta cok güzel durmuş :)[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 "Ya nefes alsak haber oluo" :D "Ooo çoştu burası yaaa" Başkası söylese komik olmazda Kadir İnanır söyleyince komik oluo hehehe.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Ben Kadir İnanır'ı hiç sevmezdim, meğer ne kadar çok seveni varmış. Eski filmleri falan güzel de şimdi saçma sapan dizilerde oynuyor. Reklam güzel ama! ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruthel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Abi zaten olayı da o zaten böyle eğlendirebilmeleri lazım dı yoksa herkes kadirin karizma kaybından bahsedecekti..:)[signature][hline]Lorent is dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 sevdim ben reklamı ya 100.000$ almış diolar ama?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar