dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=amerikan+camasir+makinesi&i=14525954 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 bi baktım da googledan satılanlarında büyük kısmı top loading olarak geçiyor.. benim kardeşim bebe iken biz bıraktıydık onları hacı diyiverdim google amcaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 burda hala onlar kullaniliyo ama hasta ya bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 o kadar bela diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 bizde de var topload ama merdaneli degil, eski evdeki merdaneliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 abi ben merdaneye elimi kaptırmıştım kolumu alamamıştım merdane bozuktu yoksa kol kırılacak yen içinde kalacaktı ciddiyim kaptırdım sfsdfsd :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 eh be dasaaa, senin yuzunden girdim eksi'ye daha simdi cikabildim bunca zaman gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar