Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=CkjwJZjiJmA Sırf ballarını ayı yemiş diye düzgün önlemler alacağına ayıyı avlayıp birde marifetmiş gibi bunu videoya çekip öldükten sonra hayvana yapmadığını bırakmıyor. Yazık gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bu nedir yahu. ayıp be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Kimbilir kamerayı kapadıktan sonra neler yapmıştır. Ayıp gerçekten hiçbir canlı böyle bir muameleyi haketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Küfürler ağzıma doldu taştı, sesli küfrettim burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 en son kismi dayanilir gibi degil yani, pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mayhem said: allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 o bi hayvanlık etmiş videoya çekmiş de, siz niye koydunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 kovan da nası korunurki arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 nefret ediorum bu adamlardan :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Unbannable said: o bi hayvanlık etmiş videoya çekmiş de, siz niye koydunuz ? Sağda solda dillendirilirse belki insanlar görür tepki toplar bazı yerlerde dillendirilirde birileri insan olma yönünde ilerler diye. Bakıp kapatsak daha mı iyi olurdu ? Sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Ben çok abartılıcak bişey göremedim yani şöyleki dağlarda avcılık adına yapılan sözüm ona spor aktivitelerinden bir farkı yok , ordaki köpekte sonradan gelen adamda ölüp ölmediğini kontrol ediyorlar. Çünkü ayının en önemli özelliği ölü taklidi yapması , orda köpeği ayının üstüne salmalarının nedeni o aslında. Asış vahşeti göemk istiyorsanız kürkleri için yakalanıp canlı canlı derisi yüzülen hayvanlara yapılanlar asıl vahşet bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 panter emel ve peta ya yollayin videoyu bakin bakalim off diyene kadar ne hale sokuyorlar adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Bildiğin hayvanlık yapmış "adam". Hayvanlık demeye de utanıyorum burda. İnsan değil böyleleri. Bu adam da oy veriyo mesela. Ordaki ayının oy vermesini tercih ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 İçLer acısı bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Bunu yapanında bir hayvan olduğunu varsayarsak gayet doğal olanlar... Yani en azından ben kendimi öle avuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazanan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 o adamın elinden tüfeği alıp 1vs1 de kapıştırcan asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Aslında madem hayvanlık yapıcak bi insan tercihini o köpeği vurarak kullanabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar