Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=CkjwJZjiJmA Sırf ballarını ayı yemiş diye düzgün önlemler alacağına ayıyı avlayıp birde marifetmiş gibi bunu videoya çekip öldükten sonra hayvana yapmadığını bırakmıyor. Yazık gerçekten..
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Kimbilir kamerayı kapadıktan sonra neler yapmıştır. Ayıp gerçekten hiçbir canlı böyle bir muameleyi haketmiyor.
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Küfürler ağzıma doldu taştı, sesli küfrettim burda.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 en son kismi dayanilir gibi degil yani, pes
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mayhem said: allah belasını versin
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 o bi hayvanlık etmiş videoya çekmiş de, siz niye koydunuz ?
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Unbannable said: o bi hayvanlık etmiş videoya çekmiş de, siz niye koydunuz ? Sağda solda dillendirilirse belki insanlar görür tepki toplar bazı yerlerde dillendirilirde birileri insan olma yönünde ilerler diye. Bakıp kapatsak daha mı iyi olurdu ? Sanmıyorum.
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Ben çok abartılıcak bişey göremedim yani şöyleki dağlarda avcılık adına yapılan sözüm ona spor aktivitelerinden bir farkı yok , ordaki köpekte sonradan gelen adamda ölüp ölmediğini kontrol ediyorlar. Çünkü ayının en önemli özelliği ölü taklidi yapması , orda köpeği ayının üstüne salmalarının nedeni o aslında. Asış vahşeti göemk istiyorsanız kürkleri için yakalanıp canlı canlı derisi yüzülen hayvanlara yapılanlar asıl vahşet bence.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 panter emel ve peta ya yollayin videoyu bakin bakalim off diyene kadar ne hale sokuyorlar adami
-007- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Bildiğin hayvanlık yapmış "adam". Hayvanlık demeye de utanıyorum burda. İnsan değil böyleleri. Bu adam da oy veriyo mesela. Ordaki ayının oy vermesini tercih ederdim.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Bunu yapanında bir hayvan olduğunu varsayarsak gayet doğal olanlar... Yani en azından ben kendimi öle avuttum.
kazanan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 o adamın elinden tüfeği alıp 1vs1 de kapıştırcan asıl
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Aslında madem hayvanlık yapıcak bi insan tercihini o köpeği vurarak kullanabilirdi.
Öne çıkan mesajlar