necmi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=112731&cat=200&dt=2008/12/03 edit/dasaaa: başlık değiştirildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Ankara Üniversitesi'nde çatışma: 2 yaralı 3 Aralık 2008 A.A Ankara Üniversitesi DTC Fakültesi’nde karşıt görüşlü iki grup taşlı sopalı çatışıyor. Taşlı sopalı kavgada 2 öğrenci yaralandı. Ankara Üniversitesi (AÜ) Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Öğleden sonra “Orta Avlu” olarak tabir edilen bahçede, karşıt görüşlü öğrenci grupları arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine her iki öğrenci grubu da birbirlerine taş ve sopalarla saldırdı. Okuldaki bazı camların da kırıldığı kavgaya, Çevik Kuvvet polisi müdahale etti. Fakülte içerisine giren güvenlik güçlerine taş atılması sonucu, polis biber gazıyla müdahale etti. Polis, iki grup arasında barikat oluşturup önlem alırken, olay sırasında derste bulunan öğrenciler dışarıya çıkarıldı. Okul kapısında da güvenlik önlemi alan polis, içeri girişleri yasakladı. Kavganın sona erdiği, ancak öğrenci gruplarının bulundukları noktada beklemeye devam ettikleri öğrenildi. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10500620.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 kavga çıkan tek üni bizim ki değilmiş meğer. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 anca gazi gazi diyodunuz, coşmaya başladı tüm üniler :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 dasaaa sen başlığı editlediğin sırada fuckulte yazıyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Ziraatle, dil tarih coğrafya'nın kampüsleri ayrıydı de mi Ankara üniversitesinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 dtcf de sürekli bu tarz şeyler oluyorki. 2 sene önce finaller ertelenmişti üc hafta bu tarz bi kavga yüzünden. bendeniz de biber gazını tatmak zorunda kalmiştim okulda mahsur kalıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 pazartesi günü dil tarihin önünde yaklasık 6-7 zırhlı polis servisi ve 50-60 civarında da polis vardı. olacağı belliydi zaten. ister sağ ister sol görüşlü olsun bu tür insanlardan nefret ediyorum artık. üniversitede siyaset olmamalı. piyon olarak kullanılıyor bu öğrenciler. adamların istediği bu zaten. ne olursa olsun derslerinize girmeli, okulunuza odaklanmalısınız. üniversitenin ilk 2 senesi çok aşırısı solcu birisi olmama, toplantılara, eylemlere katılmama rağmen ben bu girdaptan kurtuldum. sorunlarınız mı var, haksızlık olduguna mı inanıyorsunuz, baş mı kaldıracaksınız ? bunları demokratik yöntemlerle çözün. ülkemdeki sağcı ve solcu ( ki bu tabire hiç bir zaman ısınamadım ) üniversite öğrencilerinin biran önce gerçeği görmeleri gerektiğini belirtmek isterim. kimse size savunduğunuz ideallerden vazgeçin demiyor ama öğrenmek ve meslek sahibi olmak için üniversitede olduğunuzda unutmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Marl0_on said: Ziraatle, dil tarih coğrafya'nın kampüsleri ayrıydı de mi Ankara üniversitesinde? ziraat aydınlıkevlerde, dil tarih sıhhıyede. yaklasık 10-15 km arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar