Twisty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bende logitech G7 mouse vardı scroll tekerlek çalışmadığından teknik servise gonderdim onlarda 1 ay sonra isterseniz G5 verebiliriz dediler ben şimdi G7 de ısrarcımı olayım yoksa tamam verin G5 yollayın mı diyeyim G7 http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/163&cl=us,en# G5 http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/359&cl=us,en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 g5 te 1tane fazladan tuş var kullanırım diyecekmisin? Ayrıca g7 kablosuz g5 kablolu. Birde üst modelini vermeleri gerekmiyormu öyle bir durumda sonuçta garanti kapsamında değilmi? Bana kalırsa ben g7'yi seçerdim. Kullanıyorumda çokta mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 tabiki g7 kanma sakın böyle şeylere ısrarla kendi modelinden iste. eğer o yo kderlerse üst modelini talep et. gerekirse tüketici haklarına git :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 g9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 papadapulos said: g9 Tanrilarin eli, oksuyorum su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 g9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 G9 Vereceğin ekstra paraya değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 kadife olanı değil zımpara gibi olanı kullanın. erkek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Çok terletiyo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Piyasada olduğu sürece eşek gibi senin ürünün aynısını vermek zorundalar ancak oyalayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 şimdi aradılar çekirdek çıtlarken dediler g9 olurmu g9 yollayalım tamam dedim arada para farklı falan vermeden g9 yollicaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 bende yollim g7 banada g9 yollasınlar. Yanlız geldiğinde düzgünce kontrol et servise gelmiş değiştirilmiş aparatları verebiliyorlar bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dellah Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Xaenin said: G9 Vereceğin ekstra paraya değer. G9 Herşeye Değer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 kullerımı g9'umda saklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 o degil de g7 arizasinda g5 teklif etmek de iyiymis. genelde bir ust model teklif edilir benim bildigim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 g7 ve g5 ust veya alt model gıbı degıl ama, aynı mouse'un farklı opsiyonları gıbı daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 fiyatlari 90 - 72 - 54 dolarsa sirayla, biri (bu baglamda) digerinin daha ust modeli olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 walla yillardan beri derim, en iyi fare, kullanicinin eline en iyi oturandir. Pratikte cozunurluk cok i$e yarayan bir ozellik degil, pazarlama etkeni. g5 in ele oturmasiyle g9 un ele oturmasi farkli, bana g5 daha cok uyuyor mesela, ama yillardan beri kullandigim intellimouse a ali$kanligim yuzunden habu kullanmak cok daha rahat benim icin. alacak olan arkada$ da gidip bakmali hangisi daha rahat kendisi icin, oyle almali. Tabii ki g7 nin ozellikleri tarti4ilmaz ancak amac oyunsa bireysel ergonomi butun ozelliklerin onunde gelir kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 G5 tipi mouseları tutarken böyle ben elimi sanki kapamak zorunda kalıyorum gibi geliyor. Yani mouseu tutuyor gibi hissetmek için kavramak gerekiyor gibi sanki. G9 yayvan olduğu için elini üstüne koyman yetiyor, o yüzden çok daha rahat bence. Yani G9 üstüne G5 tutunca farkı anlıyosun, bi de G9'a alışmışsan zaten imkanı yok rahatça kullanmanın. Alışkanlık meselesi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 madem post uplanmıiş son durumu yazayım uyuyordum telefon çaldı uyandırdılar dedilr g7 yerine g9 yolluyoruz adresiniz aynımı aynı dedim tamam yolluyoruz bugun dediler yani g9 geliyor araya bayram girdiği için yollayamadılar heralde neyse eskimisti zaten g7 ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 hayirli olsun twisty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aerials Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 çok iyiymiş hayırlı olsun valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 garanti olaylarını nası hallettin? benimde bi tane bozuk g7'm var sol tuşu tutukluk yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ben eternal bilgisayardan almıştım mouse u yani sanalmarketim.com dan garanti olayları çok iyi daha once bir klavyede sorun yaşamıştım onuda değiştirmişlerdi onlara yolladım mouse u dediler g5 versek olurmu g7 yok tabi baya bi uzun surdu bu olaylar 1 ayı geçti hayır dedim g5 istemiyorum g9 olurmu dediler olur dedim direk g9 yolladılar suan kurulumunu yapıyorum ve bu mouse falan değil uzay mekiği gibi işi çok acayip rahat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar