Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech G7 mi G5 mi ?

Twisty

Öne çıkan mesajlar

bende logitech G7 mouse vardı scroll tekerlek çalışmadığından teknik servise gonderdim onlarda 1 ay sonra isterseniz G5 verebiliriz dediler ben şimdi G7 de ısrarcımı olayım yoksa tamam verin G5 yollayın mı diyeyim
G7 http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/163&cl=us,en#
G5
http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/359&cl=us,en
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
walla yillardan beri derim, en iyi fare, kullanicinin eline en iyi oturandir. Pratikte cozunurluk cok i$e yarayan bir ozellik degil, pazarlama etkeni.

g5 in ele oturmasiyle g9 un ele oturmasi farkli, bana g5 daha cok uyuyor mesela, ama yillardan beri kullandigim intellimouse a ali$kanligim yuzunden habu kullanmak cok daha rahat benim icin.

alacak olan arkada$ da gidip bakmali hangisi daha rahat kendisi icin, oyle almali. Tabii ki g7 nin ozellikleri tarti4ilmaz ancak amac oyunsa bireysel ergonomi butun ozelliklerin onunde gelir kanimca.
Sosyal ağlarda paylaş

G5 tipi mouseları tutarken böyle ben elimi sanki kapamak zorunda kalıyorum gibi geliyor. Yani mouseu tutuyor gibi hissetmek için kavramak gerekiyor gibi sanki. G9 yayvan olduğu için elini üstüne koyman yetiyor, o yüzden çok daha rahat bence. Yani G9 üstüne G5 tutunca farkı anlıyosun, bi de G9'a alışmışsan zaten imkanı yok rahatça kullanmanın. Alışkanlık meselesi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

ben eternal bilgisayardan almıştım mouse u yani sanalmarketim.com dan garanti olayları çok iyi daha once bir klavyede sorun yaşamıştım onuda değiştirmişlerdi onlara yolladım mouse u dediler g5 versek olurmu g7 yok tabi baya bi uzun surdu bu olaylar 1 ayı geçti hayır dedim g5 istemiyorum g9 olurmu dediler olur dedim direk g9 yolladılar suan kurulumunu yapıyorum ve bu mouse falan değil uzay mekiği gibi işi çok acayip rahat :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...