EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Başlıkta anlatamadım ama şöyle birşey Mesela googleda bişey aratıyorum Çıkan adreslerden bazılarının başında benim ip numaram oluyor(sol altta görünüyor) tıkladığımdada bi search page açılıyor orda arama yapıyor alakasız bi yerden Nasıl birşeydir bu temizlenebilirmi?(spy sweeper temizlemiyor)
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 hiç bir bilgim yok.. öyle bişiye de rastlamadım.. spysweeper güncellemeyi dene.. www.google.com.tr'den mi bağlanıyorsun.. bir de olmassa norton 2004 felan dene kurcala spysweeper bulamadıysa spyware bişi değil sanırsam
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bazı programlar explorer a öyle garip eklentiler yapıyolar, program ekle kaldıra bak istersen bir keresinde ordan kaldırabilmiştim. SpyBot search&destroyu da dene edit:bu gün iğrenç cümleler kuruyorum ya [signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. [Bu mesaj Rahan tarafından 06 Mayıs 2004 19:26 tarihinde değiştirilmiştir]
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Yok onu bi şekilde kaldırırız artıkta ben nasıl bi sistemle çalışıyor bu şey onu merak ettim
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Java kullanan cookilerden olabilir.[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Abi ve Ablama Mutluluklar Dilerim//to "Trojan,Fedaykin" _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 spyware programı full updated bile olsa her zaman spyware i malware i hedeyi hödöyü bulacak diye birşey yok.. bir program sorunu çözmezse başka bir tane deneyin
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ad-aware cek taray bi$eycigin kalmaz[signature][hline]tipin biri dediki ; sonra mı istiyorlar kredi kartını yani 1 ay geçtikten sonramı istiyorlar kredi kartını yoksa açmayızmı diyorlar yoksa açılması için vermem lazımmı ? [Bu mesaj baaluo tarafından 07 Mayıs 2004 11:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ad-aware explorer add-on larını bulamıyor. diğer konularda çok başarılı olmakla beraber bu soruna çözüm bulmaz.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bulur[signature][hline]tipin biri dediki ; sonra mı istiyorlar kredi kartını yani 1 ay geçtikten sonramı istiyorlar kredi kartını yoksa açmayızmı diyorlar yoksa açılması için vermem lazımmı ?
armra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 buluyo :P[signature][hline]Show No Mercy
Öne çıkan mesajlar