Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 mer ha ba 3/5/2 kalp. sağ kanatta oynayan kalbin son haftalarda performans düşüklüğü var. forvet kalplerden biri uzağa gitti, bacağı sakat diye gönderdik ameliyat olcak. defanstaki kalp bana baya yakın kaleciyim ben. napçaam. defanstaki kalp "bi vursam şurdan accayip çakarım sana" diyo, ama bence ben daha iyi çakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 4-4-2 şeklinde deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 cuomd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Bence bencil oynamamalısın. Sağdaki adama pas verip gol attırabilirsin bu senin elinde buna inan. Soldaki adam da kötü diil bunu unutma. Ama sen en iisi defanstakine pas ver gerisi kendiliğinden gelir. Yoksa degaj kullansan isabet etmeyebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 said: sağ kanatta oynayan kalbin dostum kalp demişsin ama akciğer çıktı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 hmm neymiş gönderme yapmak istiyosan link koyman gerekiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar