Unholy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Sam said: başladı ama bütün sunucular için değil, hesabınıza girip kontrol edebilirsiniz sunucunuz dahil mi diye. Ulaşamadım herhangi bir bilgiye profilimden ama Heavy Metal eventten sonra yeni Careerlerin aktif olduğuna güvenerek sanırım yeni serverimda da aktiftir diyorum bilgi için sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 evet yeni sınıfları açabiliyorsun, ben karakter transferini kastetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Knightlarin dps yapamadigini kim soyluyor yaff :P benim lvl 31 knightla gayet guzel takiliyorum. Eger spec ve itemlarini ayarlarsan bir Witchelf ya hunter gibi olmaz tabii ama gayat tatminkar dpsler cikiyor ortaya. karqath lvl 31. [IMG]http://img113.imageshack.us/img113/641/karqathm000mg2.th.jpg" alt="" />[/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 helal iyi kasmışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 şahsen ben de dün ve bugün hem t1 hem t2'de dmg listesinin başına demir attım neredeyse ama işin çoğunu on your guard yapıyor doğrusu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar