Mina Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Merak etme cado o %15e kadar yapilani toplamdan dusup tekrardan basliyor.bende saat 1 den beri anca yarisina geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 sanırım serverlar rahatladı,ben şimdi başladım ve baya hızlı ınıyor patch,şimdiden 38 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Patch inene kadar 1.8 GB oyun indirdim yahu. /golfclap Mythic/EA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ben öğleden sonra 2-3 gibi indirmeye başladım bitçek gibi değildi, modemi kapatıp açtım, bilgisayarı baştan başlattım, bağlantım 1024, 80-90 kb/s la indirdim. akşam saatlerinde talep çoğalınca yavaşladı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Black Guard T1'e damgasını vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ooo yeni classlar geldi ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Evet, millet açlar gibi saldırmış. 20 kişilik oyunda 6 black guard 5 kotbs vardı. Kotbs her ne kadar kağıt üstünde ve t4 olarak imbalar imbası dursa da t1'de ya zayıf ya da gördüğüm adamlar oynamayı bilmiyordu. İstatistiksel olarak zayıf bir DoK gibi. Tabii rank artınca değişir o, biliyorum. Black Guard ise resmen domine ediyor. Onun dışında Black Guard'a karşı outdoor'da 1v1 yaptım, patakladı bastım deparı eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Dün şöyle güzelce wardb de builderlara baktık arkadaşla ve sonuç.. kotbs kesinlikle chosen mirror değil mini chosen denilebilir dps bakımından. Onun dışında dps de iron breaker bile kotbs yi solluyor. Black guard da resmen iron breaker ın dest tarafındaki yansıması olmuş. Güzelce inceleyince böyle bir sonuç ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Arkadaşlar küçük bir infoya ihtiyacım var Acc tekrar buna göre açtırmayı düşünüyorum. Son Patch ile yeni Careerler herkes için geldi mi yoksa Heavy Metal eventini tamamlayan kişiler için mi açıldı? Çünkü dün arkadaşımın Acc ile girdiğimde yeni Careerleri karakter yaratım ekranında göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 1 hafta boyunca o eventi tamamlayanlara açık.sonra herkese açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 odiflame said: 1 hafta boyunca o eventi tamamlayanlara açık.sonra herkese açılacak. Teşekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 İyi de Kotbs'de AP reductionları gören DPS düşünmüş, ki o reductionlar hep dot ehueh halbuki o Vigilance ve Vigilance tree nedir yahu. 50% dmg reduction 10 sec duration 30 sec cooldown. Perseverancedı parrydi Sünger Bob gibi olmuş. Imba diye tagliyorum. Black Guard daha imbaysa bilemem, bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 o AP reduction'lar değiştirilmiş zaten ama milletin daha haberi yok yama öncesinden kalma olduğu için builder'lar. perseverance'a denk olayları var bütün tankların (hatta çoğu cd'siz) ama vigilance tek başına yetmez bence çünkü +%10 block olayı melee saldırıyla aktive oluyor, üstelik block/parry'lenirse 10sn cd'ye giriyor. BO'nun bile havadan +%10 block tactic filan aldığı düşünülürse bana yetersiz geldi en son tanklama olayları çünkü coordination'ı da yarı yarıya nerflemişler. ability/tactic olarak çoğunlukla black guard mirror (mekanik olarak demiyorum) olduğu halde 50 hatred'li BG gibi paylaştıkları olaylar hep. 100 hatred'li adam 1,5-2 katı güçte olaylara sahip. parry tactic var mesela kotbs'te %15'te sınırlıyken BG'de %30'a çıkıyor. ciddi thorns tank potansiyeli var gerçi, melee moblara karşı aoe farming'i duman eder tahminimce heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Biraz once patch 1.1 notes u okudum..keep siegelerde al gulum ver gulum olayina hic bir cozum getirdikleri yok..sadece bu influence system die bir sey getiriolar ki bence sacma..bi 3. bar daha, neymis ORVR oynayanlar influence alcakmis..cok kolaya kacis bu bence..yap keep siegeleri daha zevkli ve oynanabilir zaten millet gelecek..nese daha vakti var bu oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Şimdi de Kotbs esmeye başladı, anlamadım ben bu oyunu arkadaş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Tuna, 40 ol artık hadi. Healer yok raid yapamıyoruz. >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 magus oynayan biri olarak +1.06 ile değişenler; 1.artık gerçek dotlarımız var,sadece dotlarla aynı lvl mobları öldürebiliyorum 2.ap yetersizliği daha fazla cekılıyor 3.bence bu patchle verilen damage bartısı abartı olmus,sorc kadar damage verıyoruz. 4.cc kabiliyetini baya artırmıslar,artık cogu classı birebirde alabılıyorum.eskiden yakalanınca ölmeyı beklerdim oysa sımdı dotlayıp adamı kendımden uzak tutuyorum zaten ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helm Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Black guard oynuorum walla guzel olmus bence ne super guclu ne ezik.Ofensiv buildide guzel dier defans ve anti magic buildleride yani bir tank olarak her zevke hitap etmis. 40 warrior priestim vardi daha yeni adam gibi duzeltmeler geldi ama artik gec sigmar bizi sonradan gordu:P artik nigger elfim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Üstümde 2 black guard varken başkalarını heallayabildim, 2.5 sec heal <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Arkadaslar sorun patch sisteminde degil, tahminen yurt disi cikis hizinda. Hollanda'dan oynuyorum oyunu ve patch yaklasik 1 dakika kadar sira bekledi ve tum patch 2-3 dakikada indi, bilginize. (patch ciktigi gun indirdim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Yurt dışı patladığında çoğu zaman download hızları etkilenmiyor. Yukarıda biryerlerde de yazmıştım, ufacık patch inene kadar gigabyte hesabı download yaptım. Yani sorun Mythic kaynaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Daha önce bu başlık altında sorduğum için tekrar buradan soruyorum. Şu an oyunu kontrol edemiyorum ve merak etmekteyim Blackguard şu an herkes tarafından açılabilen bir Career mi? En son öğrendiğim kadar ile bir hafta için Heavy Metal eventini yapanlar daha sonra herkes için açılacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bugun herkeze açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ya bu transfer olayı felan ne zaman açılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 başladı ama bütün sunucular için değil, hesabınıza girip kontrol edebilirsiniz sunucunuz dahil mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar