Wispy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Tam 1 saat boyunca modeme reset attım, hala 88 li ip veriyor. Kolay IP resetleme tutorialı da olur. Evet sıkıldım ama ciddiyim varsa bir yöntemi paylaşın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 modeme reset atma, reconnect yap modeme girip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 otomatik ip alma. modem arayüzünden ip girmeyi dene. ttnette oluyormu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Niye 78 li ip, bilmiyorum neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 WoW da dehşet lag var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 88 li ipler fena lag yapıyo wow da.O yüzden bilgisayarı açarken bakıyorum ip numarasına 85 ise ellemiyorum,hele 78 ise bilgisayarı kapatmıyorum bile.100-150 ms en fazla gördüğüm(ki kaspersky-msn-ventrilo açık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 roket adam said: Niye 78 li ip, bilmiyorum neden? Çünkü telekomdaki arkadaşların dediği şey 88 li iplerde ve bazı 85 lilerde arıza olduğu. Burdan o arkadaşlara kafamı gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar