Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Merhaba sevgili patiler, persembe aksam ucağa binem 16'ında donmek üzere japonyaya gidiyorum. topiği biraz gec actım ama tokyoda "abi şurayı görmezsem öl" veya "büle büle yaparsan cok şaane" olur diyebiliceğiniz hiç bir şey varmı?
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 o meşhur dört yol ağzından karşıdan karşıya geçmezsen olmaz
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 evet arkadaşlar, koca patiden cıka cıka bu fikirler cıktığı için 11 gun boyunca jvc bayisi goren bir dortyolun kenarında vitrindeki lcdlere bakarken sushi yiycem.
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu yanlış yere açmışsın, Çizgi Dünyası'na aç bir konu, minimum 10 sayfa.
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Ayrıca bana sorarsan 12 gün az değil, GTO başarılı bir tercih olacaktır diye düşünüyorum.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 cok abuk sabuk bi yer lan burasi... cizgi dunyasina aciyorum yeni konu yarin sabah bakicam
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 burda pirim yapmiyen topigim cizgi dunyasinda baya is yapti. ordan bakarsaniz daha guzel olur ilerde adam gibi bisilerde yazarm bilgi edinmek isteyenlerin isine yariyabilir (ustuen dahda pirim yapar!!!) link desu
Öne çıkan mesajlar