Bief_Lord Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 1-Bu Menu leri cektim paticiktin ama calısmıyor belki normalde calısıyor ama bende calısmadı nasıl yapabilirim mesala ins menude blank scrool tıklıyorum olmuyo veya tailor da sweit kid basıyorum olmuyo arklar bunu nasıl ayarlarım 2-Vendorlar icindeki itemleri nasıl ayarlarız 3-Bu +lı silahları hayvanların icine nasıl koyarız toplu bir sekilde 4-Bu +lı silahların random cıkması nasıl sahlaya biliriz Bu 4 soruyo Cok İhtiyacım var yardım edin[signature][hline]Sahsiyetli İnsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Beyler Cevap Verin Bunlar Cok Lazımn[signature][hline]Sahsiyetli İnsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Cok uzun ish.. Bu makinada sphere ve uo olsaydı gosterecektim ama yokki! Birazdan aklıma gelir soylerim ozaman[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hatata küsmü$ ama dostlarına sevdalı, boş gezmez blinde silahı, çünkü 10'lar BURSA'lı | Radikal / Texas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Yaw Arklar Son Rutujlar kaldı server acmama soyleyin hadi[signature][hline]Sahsiyetli İnsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Bunlari bilmiyorsun ve son rutuslardan sonra acilma derecesinde bir serverin var? Nebula scriptleri kullananlardansin heralde. Birinci soru milyon kere soruldu, hatta bir hafta gecmedi sonuncusu acilali, onun icin tekrar yazmakla ugrasamayacagim, ara azicik bir zahmet. Ikinci sorunun cevabini temp_vend ve spherechar* (spherechars degil ama, worldsave o, scriptlerden bahsediyorum) scriptlerine goz gezdirirsen cok rahat anlarsin sanirim. Son iki sorunun cevabi da temp ve temp_loot scriptlerinde bulabilirsin, zaten oldukca acik yine.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 valla ben sormaya korkuyoum iyiki biri sormuş :)[signature][hline]HoroZz Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 gir paticik scrtip kısmına nebula ocak die bir şey var indir onu.sadece onu aç sphere kalsörüne başka bi dosya koyma. menülerin nebulanınki gibi olur.. temp_loot diye bi scp var onu aç al işte sana yaratiklar ve içinden çıkanlar. oraya ITEM=i_katana_vanq yazarsan o yaratıktan her öldüğünde +15 katana çıkar random yapmak istersen ITEM=i_katana_vanq,R10 dersen 10 kere öldürünce çıkar. ITEM=random_weapon_ruin,R2 dersen o yariktan her 2 tane öldürdüğünde +3 bi silah çıkar. Bunları söylüyorum ama daha önce milyontane topic açıldı keşke arayıpta yazsaydın[signature][hline]Olorin UO Shard Cok Yakinda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 he vendorları da şurdan ayarlıyon temp_vend die bi scp var içine gir görürüsün ne olduğunu itemlerin id sini biliyosan ayarlarsın. buna örne verme istemiyorum biraz hayal gücünü kullan açık ve net herşey[signature][hline]Olorin UO Shard Cok Yakinda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar