BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 babamın astsubay olmasını çok seviyorum böyle konularda. Hiç sıra beklemeden en öne geçiyorsun komutanın ismini verip çayını içerken işlemlerin oluyor oh mis. Çatlayında patlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 şafak 105mi ne öyle birşey :) -her asker çavuş olamaz -komando yürüyüş kararı sayılacak! -say 9a 1ler gelsinde bizde onlara saydırıcaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 327. dönem yok mu? belki de sadece ben varım diye başlık açmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 VAYYY TORRRUN :D gelseniz de gitsek eheh şimdiden bazı terimleri öğren: - 5/5 = süper - askerliği g*tt*n yemek = süper yatış bi pozisyona düşmek - torrrun = alt devre - has torun = 2 alt devre - p*ç torun = uzun dönemin teskere zamanında gelen en en alt devresi ile kısa dönemin teskere zamanında gelen alt devresi - poşet = kısa dönem askerin adı - ızdırap olmak - mazlum olmak - yokuş yapmak - rampa yapmak - nöbeti g*t*ne taktırmak - ZORRUNA GİTMESİN --- teskereci asker lafları: - kalmışmı? - ben mi gideyim - ben mi tutayım - ben mi yapayım - şafak söyleme, soğuk esiyo - oha şafağa bak, adammı vurdun ezberle bunları, birden bire duyunda afallama sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Şafak demiş 87 bitermi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 birde şu var; iştimada uygun bir an kollanıp yüksek sesle bağırılır. -ses kes şafak dinle uleyn! şafak 89 torunlaaar gücünüze gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 325. dönem kaç yaş oluyo? bi de şu 88/1 muhabbeti falan nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 88 liler gidiyo askere işte ilk devre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 BloodyBeast said: 325. dönem kaç yaş oluyo? bi de şu 88/1 muhabbeti falan nedir ? 22 de olur 25 de 30 da 35 de askere ne zaman gitmeye karar verdiğine bakar =) 88 dogumluların 1. dönemi 4 tane dönem var her sene 88/1 88/2 88/3 88/4 askere alınma tarihlerine göre değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar