ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Selamlar, Elimde bir pdf dosyası var ve bunu editleyip tekrar pdf olarak kaydetmek istiyorum. Ayrıca başka pdf dosyaları da oluşturmak istiyorum. Word 2007 kullanıyorum ama orijinal değil; ve de pdf olarak kaydetmek için eklenti istiyor; eklentiyi indirip yükleyince de "son sürümü zaten yüklü" uyarısı veriyor; ama pdf ile kaydetme gibi bir seçenek yok. Alternatif olarak foxit editor denedim ama o da olmadı; başka tavsiyeniz varsa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 editleme kismi konusunda bisey diyemeyecegim ama open office te convert to pdf diye bir secenek var, bulursan onun faydasi olabilir.freeware di yanlis hatirlamiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 pdf converterlar olması lazım direk docu pdf yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 word olarak editledikten sonra http://www.pdfonline.com/ ayrica, editlemek icin http://www.docu-track.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 doc->pdf için primo pdf kraldır upload falan gerek yok tabii primo'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Orjinal word olunca pdf çevirici plug-in'i kurmak 15 saniye sürüyor. Bir yandan bu kolay kurulum için tebrik edesim var, bir yandan da standard versiyonunda olmadığı için sövesim var. Bi garip şu Microsoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Nasıl kuruluyor orjinali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Acrobat pro ile direk pdf halini editleyebilirsin ama kesin daha kolay yolları vardır, pro 500 küsür MB falan ,bide genel olarak acrobat çok kastırıyor pcyi, foxit reader pro tercih ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Pdf dosyalarını word veya exel e çevirme yapıyor mu bu programlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar