CapN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Başlıkta belirttiğim gibi bu civarlarda bir laptop arıyorum. 1-2 yerde 600-700 civarı buldum. Fiyatın uygunluğundan çok sorun çıkarmıcak bir makina olursa sevinirim. Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 asusun bole cok tatli solid state drive li laptoplari war 6 inc felan sanirim onnar ama fiyatlarida cok uygun inanilmazda hafifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Özürlü biri olarak aleti bulamadım :) Link varsa verebilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 tabi bi saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 İşlemci : Intel® Atom N270 İşlemci Hızı : 1,60 GHz 533MHz FSB 512 KB L2 Bellek : 1 GB Sabit Disk : 120 GB Ağırlık : 1,26 kg Bluetooth Portu : Yok Ekran Belleği : Paylaşımlı VGA Ekran Boyutu : 8,9" Ekran Çözünürlüğü : 1024 x 600 Ethernet : Var Garanti Süresi : 2 Yıl Bellek Tipi : DDR2 Model : ASPIRE ONE A150X Modem : Yok Ekran Özelliği : WSVGA High-Brightness İşlemci Tipi : Tek Çekirdek Klavye/mouse : Var Optik Sürücüler : Yok Fırewıre Bağlantı : Yok Pil Tipi : 3 Hücreli Menşei : İthal Touchpad Mouse : Var Ses Kartı : Var Wireless : Var Kart Okuyucu : Var Dahili Kamera : Var Yazılım : Windows XP Home Link Uzun süredir takip etmiyorum piyasayı neler çıktı neler gitti. Bu laptop hakkında yorum yapabılıcek varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 http://www.mavidonanim.com/index.php?do=catalog/product&pid=146407 http://www.mavidonanim.com/index.php?do=catalog/product&pid=141356 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Teşekkürler BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 samsung bir netbook piyasaya sürdü. asus veya acer alacağına samsungu şiddetle tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bu arada, asus minibook'lar konusunda cok tecrubelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bende uzun zamandir takip ediyorum, yakinda alacagim sanirim samsung nc10 var yeni sayilir onu tavsiye ederim kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 hatta samsung için ufak bir inceleme aşağıdaki adreste bulabilirsin video: http://televidyon.com/p/595/pcnet-editorlerinden-3-super-urun-birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 daha yüksek hdli bişi olsa aynı zamanda harici hd olarak kullanmak mümkün olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 o kada rufak olmasinin en buyuk nedeni zaten solid state harddiskler onnarinda buyugu pahali buyuk hdli alcana gider bi 320 wd external alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar