BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 daha iyisi yok elinizde zaten :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Shadow said: fener yönetimiyle werder bremen başkanı antalyada Diego için görüşmelere başlamış 17m eurodan kapı açıomuş bremen... realde devredeymiş diego için, ama aziz başkan bu kolay pabuç bırakmaz alexi,anelkayı,carlosu,ortegayı nasıl getirdiyse tereyağından kıl çeker gibi bu diego işinide halleder bence:D Şaka di mi? Şaka? Umarım :D
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 hahaha gene açtırıcaklar adamın ağzını. diego neden gelsin ya. gelirse beyinsiz vizyonsuzdur. türkiyede ne işi var admaın. adam werder bremen ile başarılı yani
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 30 yas sınırı asmadı daha diego, o yuzden aziz beyin isi zor.
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 adamlar yalan haberi bile kıskanmş. yorumlara bak. zuhahaha =)
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 BiTcH_oFBaT said: hahaha gene açtırıcaklar adamın ağzını. diego neden gelsin ya. gelirse beyinsiz vizyonsuzdur. türkiyede ne işi var admaın. adam werder bremen ile başarılı yani hani geliceğinden değil GÖRÜCEKSİİN OLM GELİCEK!!! de demiyorum ama şimdiye kadar ki tüm transferlerimize ilk böyle yaklaştınız en yakın örneği carlos
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 BiTcH_oFBaT said: hahaha gene açtırıcaklar adamın ağzını. diego neden gelsin ya. gelirse beyinsiz vizyonsuzdur. türkiyede ne işi var admaın. adam werder bremen ile başarılı yani Fener harici bi takıma gelse Avrupa takımıdır gelecek tabi olur, Fener oldu mu konu, gelirse beyinsizdir vizyonsuzdur. Hey maşallah.
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 fener haricinde hicbi takımın boyle ucuk isimlerle haberleri cıkmıyor. cıktıgı zaman da kimse haberi ciddiye almıyor. bazıları resmen "ya gelirse" moduna girmis. gelirse gelir, hayırlısı olsun.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 said: GÖRÜCEKSİİN OLM GELİCEK!!! de demiyorum ama şimdiye kadar ki tüm transferlerimize ilk böyle yaklaştınız en yakın örneği carlos Carlos'u 5. senede aldınız abi. Diego da 5 sene sonra gelir belki. Yaş olarak kurtarmaz gerçi hala :D
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ben kendi adıma carlos'un gelmesine çok şaşırmadım. bu kadar bir oyuncunun peşinden koşarsan ve oda takımda istenmeyen adam olunca gelir tabi. emeklilik dönemi normal. türk futbolu için büyük şans o ayrı. hoydonk geldi aynı şekilde. adam her maç 3 kişilik oynuyordu zaten. kıskanmak filan değil. gs veya bjk ye de gelse aptallık. akıl var mantık var. werder bremen mi bjk fb gs mi? tarih olarak çok daha üstünüz ama kalite farkı var yani. anelka geldiğinde şaşırmıştım sadece. ama onunda neden geldiği belli idi. adam hiç bi maç mı koşmaz ya. ama sildi gitti.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 kezman? ortega? alex? hepsine laf attın demiyorum ama futbol yazarları hepsinin transfer haberi çıktığında gelmez dediler hepside geldi.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ortega dönemini hatırlamıorm valla :( ama hepsi gözden düşen oyunculardı o dönemler. buraya kendilerini kanıtlamaya geldiler. alex'inde tipik türk ligi oyuncusu olduğunu hepimiz biliyorz. daum'un bunu analiz edip nokta atış yapması büyük başarıdır. diego şu an çok gözde bi oyuncu o yüzden gelmez diyorum işte. gs nin aldıklarıda aynı. kewell, baros... daha önceye gidersek hagi, popescu. Tafarel bir tek bence başarı idi. Çünkü hagi buraya kendini yeniden kanıtlamaya gelmişti. carew zamanında bjk için... yani bu bir gerçek. ülkemize zirve noktasında futbolcu getirmek imkansız idi ama ilerde bu böyle olmicak. şimdi böyle kendini kanıtlamaya çalışan gözden düşen futbolcular geliyor. ama bence 5 sene sonra bu böyle olmicak işte. o zaman haklı olucaksınız :) yoksa o tip oyuncular gelsin türk futbolu kazansın.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 diego gelicek demiyorum zaten %60 gelmiyecek de ama demeye çalıştığım şeyi sen anladın o yüzden huzurluyum şuan futbol bölümünde tartışma değil normal bi konuşma geçti o açıdanda mutluyum :D
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 yalnız yazarken sadece carew geldi aklıma moralim bozuldu. 1 kişi sadece. bide guinti var. heh rahatladım şimdi :D
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 adamınbiri said: diego gelicek demiyorum zaten %60 gelmiyecek de ama demeye çalıştığım şeyi sen anladın o yüzden huzurluyum şuan futbol bölümünde tartışma değil normal bi konuşma geçti o açıdanda mutluyum :D Ya ne 60 ı mantıklı olun biraz %1 bile değil 2 yıl içinde gelmesi....
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 aydın yılmaz sivas'â doğru milliyet said: Beşiktaş, Newcastle’dan Geremi ile pazarlığa oturdu. Siyah-beyazlılar, futbolcunun yıllık 2 milyon euro isteğini 1.5 milyon euroya düşürmeye çalışıyor. Bonservisi için ise 1 milyon euro isteniyor Ön libero konusunda önceliği Newcastle United’dan Geremi için kullanan Beşiktaş, bu futbolcuyla anlaşma sağlamak için uğraş veriyor. İngiltere’de top koşturan oyuncunun, sağ kanatta da görev almasını avantaj olarak düşünen Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin, Kamerunlu futbolcuya onay verdiği, bunun ardından da masaya oturulduğu ifade edildi. Başkan Yıldırım Demirören’in isteği üzerine harekete geçen menajerlerin, Newcastle United ile görüştüğü ve bonservisi için 1 milyon euro teklif aldıkları öğrenildi. Siyah-beyazlıların da bu paraya olumlu baktıkları belirtildi. Bunun üzerine futbolcuyla görüşmelere başlayan Beşiktaş, yüksek bir bedelle karşı karşıya kaldı. Başarılı futbolcu, siyah-beyazlılardan bir sezon için 2.5 milyon euro istedi. Geremi, daha sonra bunu 2 milyon euroya indirmesine rağmen, Beşiktaş’ın yıllık parasını 1.5 milyon euroya düşmesi için bastırdığı vurgulandı. Appiah sorunlu Beşiktaş’ın ön libero adayları arasında düşündüğü Fenerbahçeli Appiah’ın ise gelişinin zor olduğu belirtilirdi. Gerek kulübüyle FIFA’lık olması ve davanın henüz netlik kazanmaması, gerekse sakatlığı sonrasındaki form durumunun belirsizliği, Beşiktaş’ı Appiah’tan uzaklaştırdı. Öncelikli olarak yabancı kontenjanını boşaltmak için çalışan Beşiktaş’ın, Seriç’i gitmeye ikna etmeye çabalarken, Cisse için de kulüp aranıyor.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 haha o o haber değil ondan :D 2 post üst üste olmasın diye güncellemiştim. hemen onuda koyuyorum. bulamadım haberi ama aramaktayım. bu arada mehmet okurda 43 sayı atmış gg milliyet said: Galatasaraylı Aydın Sivasspor yolunda Sivasspor yöneticilerinin, Galatasaray Başkanı Adnan Polat’tan, teknik heyetin raporu doğrultusunda Aydın’ın Sivasspor’a kiralık verilmesi konusunda söz aldığı öğrenildi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, askerliği Sivas’a çıkan oğlu Kerim Polat’la birlikte kente gelen Adnan Polat, Sivassporlu yöneticilerle de biraraya geldi. Polat ile kırmızı-beyazlı yöneticilerin görüşmesinde Galatasaraylı futbolcu Aydın’ın Sivasspor’a kiralık verilmesi konusunun da değerlendirildiği öğrenildi. Sivasspor’un isteğine olumlu baktığı öğrenilen Adnan Polat’ın, 2 gün sonra Galatasaray teknik heyetiyle Antalya’da gidecek-kalacak futbolcularla ilgili yapacağı toplantıdan çıkacak karara göre, Aydın’ı Sivasspor’a kiralık verme konusunda söz verdiği öğrenildi. Galatasaray teknik heyetinin uygun görmesi durumunda Aydın’ın Sivasspor’a kiralık verileceği ifade edildi. Bu arada, daha önce Galatasaray’a transfer olacağı yönünde haberler çıkan Sivassporlu Mehmet Yıldız ile ilgili Adnan Polat ile Sivasspor yönetiminin kesinlikle bir görüşme yapmadığı da ifade edildi. kiralık tabi :D nasıl 3.5 attığını farkettim yalnız haklı olarak X(
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 kiralık gitsin gitmesine de karda buzda kaymasınlar adamın ayagına ondan korkuyorum.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 dün biri sakatlandı sivasta işte. geleceğin yıldızlarından deniyormuş kendisine
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Maldonado'ya sürpriz talip Hürriyet - Canan KAYA / BUENOS AIRES (DHA) Brezilya'nın Palmeiras Kulübü, Fenerbahçe'nin Şilili oyuncusu Maldonano'nun peşinde olduğu iddia edildi. Diario Popular Gazetesi'nde yer alan habere göre Palmeiras Teknik Direktörü Vanderlei Luxemburgo, aynı zamanda eski damadı da olan Maldonado'yu transfer listesinin başına koydu. Fenerbahçe ile sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalan Maldonado'yu, sözleşmesi bitmeden bir an önce renklerine bağlamak isteyen Luxemburgo'nun, yardımcısı Marcel Figer'i Maldonado ve Fenerbahçe'yi ikna etmek üzere Türkiye'ye gönderdiği belirtildi. -------------------- ne iknası ya üstüne para veririz yeterki gitsin, allahım nolur bi pürüz cıkmasın:D bu arada demirören elini cabuk tutsa ii olur yoksa kaçıyo cillop gibi fenerli yıldızB)-
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Allaaaaaaaah nolur ya lütfen hadi abi Brezilya olm süper ülke, gitmese para verip gönderebiliriz dahi, aramızda toplayalım 3 5 uçak parasını verip gönderelim hadi gari.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 palmerias küme düşücek. üzüldüm şimdi dsadsa
Öne çıkan mesajlar