Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arda : "Fenerbahçe'nin Kadıköy'de çok kolay yenileceğini düşünüyorum"

erucalavera

Öne çıkan mesajlar

Arda, Kadıköy'de oynayacakları Fenerbahçe maçları öncesinde takım üzerinde bir baskı olduğuna inanmadığını belirterek, ''Fenerbahçe'nin Kadıköy'de çok kolay yenileceğini düşünüyorum. Ama şöyle bir şey var. Bizde kaybedeceğiz diye bir korku ya da stres yok. Ancak bizim dışımızda öyle bir hava oluşturuluyor. Sendromu yaşayanlar başkaları'' dedi.

kalanı da şöyle bir şey :
http://www.ntvspor.net/Pages/30219.ASP

bu röportajı verirken ne içti acaba :P
Sosyal ağlarda paylaş

erucalavera said:
Bizde kaybedeceğiz diye bir korku ya da stres yok.

Doğru söylemiş adam, olmuş artık 9 sene, 2 sene eksik 2 sene fazla kim ne diyecek. "Yenersek süper olur lan, yenemezsek alıştık artık" gibi bir psikolojide olabilirler :p

Gel gör ki bunları maçın sonlarına doğru tribünlere hazımsızlıktan yaptığı hareketlerle bağdaştırmayı beceremedim ben, yardım lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakmayın da bu kadar anlamsız bir topic görmedim...Ne diyecek Arda Gs dergisine,hayır feneri yenemeyiz mi diyecek,elbette yeneriz diyecek,bunda ne garip var onu anlamadım..Hiçbir futbolcunun maça kaybedicez diyerek başladığını duymadım,zaten öyle de olmaması gerekir değil mi?
Gs feneri yenseydi bu topiği açmak ne kadar anlamsız olacaktıysa,fener gs yi yenince de açmak o kadar anlamsız olmuş maç öncesi bir futbolcu tarafından yapılan yorum açısından...

Biz her sene avrupada final oynayacaz diyen futbolcu/yönetici/teknik direktörleri de biliyoruz;)
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:
Ne diyecek Arda Gs dergisine,hayır feneri yenemeyiz mi diyecek,elbette yeneriz diyecek,bunda ne garip var onu anlamadım..Hiçbir futbolcunun maça kaybedicez diyerek başladığını duymadım,zaten öyle de olmaması gerekir değil mi?

Röpörtaj Aralık sayısı içinmiş, Kasım değil. Maç olmuş bitmiş yani, ondan önce de 8 senedir olmuş, kolay yeniliyorduysak yenseymiş beyefendiler :) "Kızdıracak açıklama" diye haber geçmiş Habertürk de, güldürdü fakat sağolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrar okudum ve anlam veremedim...Sanki söylediklerinin bazısı maçtan önce,bazısı da maçtan sonra yapıştırılmış gibi geldi...Maçtan sonra "çok kolay yenileceğini düşünüyorum" demesi abes kaçıyor evet.Ya da kesmişler bazı yerleri anlam veremedim...Bence o cümleden sonra başka birşeyler demiştir kesmişlerdir,cümleler mantıksız kaçtı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...