erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Arda, Kadıköy'de oynayacakları Fenerbahçe maçları öncesinde takım üzerinde bir baskı olduğuna inanmadığını belirterek, ''Fenerbahçe'nin Kadıköy'de çok kolay yenileceğini düşünüyorum. Ama şöyle bir şey var. Bizde kaybedeceğiz diye bir korku ya da stres yok. Ancak bizim dışımızda öyle bir hava oluşturuluyor. Sendromu yaşayanlar başkaları'' dedi. kalanı da şöyle bir şey : http://www.ntvspor.net/Pages/30219.ASP bu röportajı verirken ne içti acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ne içmiş olması lazım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 erucalavera said: Bizde kaybedeceğiz diye bir korku ya da stres yok. Doğru söylemiş adam, olmuş artık 9 sene, 2 sene eksik 2 sene fazla kim ne diyecek. "Yenersek süper olur lan, yenemezsek alıştık artık" gibi bir psikolojide olabilirler :p Gel gör ki bunları maçın sonlarına doğru tribünlere hazımsızlıktan yaptığı hareketlerle bağdaştırmayı beceremedim ben, yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 arda kendini transfer olacağı avrupa takımında hissederek yapmış sanırım açıklamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Bence cok dogru bir açıklama yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Kusura bakmayın da bu kadar anlamsız bir topic görmedim...Ne diyecek Arda Gs dergisine,hayır feneri yenemeyiz mi diyecek,elbette yeneriz diyecek,bunda ne garip var onu anlamadım..Hiçbir futbolcunun maça kaybedicez diyerek başladığını duymadım,zaten öyle de olmaması gerekir değil mi? Gs feneri yenseydi bu topiği açmak ne kadar anlamsız olacaktıysa,fener gs yi yenince de açmak o kadar anlamsız olmuş maç öncesi bir futbolcu tarafından yapılan yorum açısından... Biz her sene avrupada final oynayacaz diyen futbolcu/yönetici/teknik direktörleri de biliyoruz;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Sotto said: Ne diyecek Arda Gs dergisine,hayır feneri yenemeyiz mi diyecek,elbette yeneriz diyecek,bunda ne garip var onu anlamadım..Hiçbir futbolcunun maça kaybedicez diyerek başladığını duymadım,zaten öyle de olmaması gerekir değil mi? Röpörtaj Aralık sayısı içinmiş, Kasım değil. Maç olmuş bitmiş yani, ondan önce de 8 senedir olmuş, kolay yeniliyorduysak yenseymiş beyefendiler :) "Kızdıracak açıklama" diye haber geçmiş Habertürk de, güldürdü fakat sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 fenere yenilince 3 puandan fazlasını kaybetmiyoruz. fener de 3 puandan fazlasını kazanmıyor. onemli olan lig sonu. gecen seneki gibi kendi sahamızda kazanıp sampiyon olacaksak, her sene kadıkoy'de yenilebiliriz sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Tekrar okudum ve anlam veremedim...Sanki söylediklerinin bazısı maçtan önce,bazısı da maçtan sonra yapıştırılmış gibi geldi...Maçtan sonra "çok kolay yenileceğini düşünüyorum" demesi abes kaçıyor evet.Ya da kesmişler bazı yerleri anlam veremedim...Bence o cümleden sonra başka birşeyler demiştir kesmişlerdir,cümleler mantıksız kaçtı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 @toggie: İkisini de kaybedip şampiyon olduğunuz da oldu, o başka bişey. Arda'nın hem süregelen bir seri, hem de güncel bir deneyin tam aksine komiğe kaçacak derecede fanboyluk yapmış olmasını diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ben haberden bisey anlamadım zaten, okumadım da, baslık niye acılmıs onu da bilmiyorum. ama arda'nın fanboyuyum, hatta kız olsam veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Arda Türkiye'nin en iyi futbolcusu bende kız olsam verirdim çok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Arda için yaşıyorum. DünyAnIn en iyi FutBolcusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 aslında doğru da böyle ulu orta söyleyince bi esprisi kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Kayserispor'a sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar