Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banned

LeftF13LD

Öne çıkan mesajlar

iki mail at eger hakli oldugunu dusunuorsan, direk geri acarlar accountunu, kanımca musterı kaybetmeye tahammulleri kalmadi zaten

kendim cancellamis oldugum halde 2 gun sora acc'nız bıtıor dıe maıl bile atmislar, hani parayi cekemeyip haber verse neyse de, kendim gittim direk cancelladim yani yuzsuzluk
Sosyal ağlarda paylaş

benimki bi senelik ödenmişti daha bitmesine 9 ay var parayı aldıkları için açmayabilirler pekte bi zkimde deil açıkçası mail attım ztn gece.[signature][hline]This holy reality, this holy experience.
Choosing to be here in...

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.

Playlist
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cheater, 10 February 2004 10:44 tarihinde demiş ki:
iki mail at eger hakli oldugunu dusunuorsan, direk geri acarlar accountunu, kanımca musterı kaybetmeye tahammulleri kalmadi zaten

kendim cancellamis oldugum halde 2 gun sora acc'nız bıtıor dıe maıl bile atmislar, hani parayi cekemeyip haber verse neyse de, kendim gittim direk cancelladim yani yuzsuzluk

hehe oyle gorundugu gibi degil
newbie greeter olarak arkya basladim, gunde kac tane yeni baslayan var inanamazsin, onceden accunu olupta 2. acc acanlari kastetmiyorum sifirdan baslayanlar[signature][hline]Golestandt - Godfather - 207
Chrysaor - The Man - 200
Soidia - Saint - 191
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Invulon, 10 February 2004 07:31 tarihinde demiş ki:
acarlar ya hafifdende kasinmissin hani

ya bırak valla farkında bile diildim lootlarken hehe
açıolar ipe ipe mail attım yine pardon abi öpelim pipiden dediler =P[signature][hline]This holy reality, this holy experience.
Choosing to be here in...

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.

Playlist
Sosyal ağlarda paylaş

abi o newbie dediklerin belki 7 gun trialdan once birakiorlardir belli olmaz ama bir oyuncu olarak ( 2 aydir AO ile pek alakali deilim onun icin gorusurum su an yanlis olabilir ) yaptıkları ve uyguladıkları seyler insanlarin oyunu birakmasini onlemeye [free ring, double sk olaylari] ve birakanlari geri dondurmeye yonelik hareketler
benim kendi dusunceme gore de oyun ölüor ya da ben baydigim icin bole dusunuorum[signature][hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier
Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Citirr - Clan Bureaucrat
Sosyal ağlarda paylaş

:p eh nerdeyse 2 yillik account bi char 200 olsun en azindan :p hos 1 sene onceye yapmam lazimdiya
simdi 1 ay icinde 200 olunuyo resmen

bide baymio be citir yeni seyler yapiolar yeni nerfler yapiyolar kuduruyosun o gazla devam ediosun :p

en cok nerflenen proff oldugum icin alisdim ben :p

soldier ve agentlar abarti derece overpowered su anda yok neymis lvl 220 doc olumsuzmus peh yalan walla
agentlari nerflesinler
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...