Narsil Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Özelden mesaj atmışsın sevgili Bone fakat daha önce sorduğunu hatırlayamadım(bunak birey). Neyse kırmızı martı olayı bana sadece (TRT1 diyince tek seçenek kalıyor) Legend of Windaria'yı hatırlattı. Bahsettiin martılar da Windaria'da ölen insanların ruhlarıydı ve kesinlikle olayının ne olduğu anime boyunca anlaşılamayan sakat ötesi bir uzay gemisine doğru uçarlardı. İki ülke; birisi barışçıl ve mistik diğeri ise teknolojik olarak ileri ve savaş çığırtkanı vardı. Dünyadaki sular zehirli olduğu ve içen delirdiği için modern taraf barışçıl tarafın koruduğu su kaynaklarına dadanıyordu. Trajik aşk hikayeleri, intihar eden çiftler, öldürdüğü insanların ruhlarından oluşan kuş sürüleri tarafından kovalanan asıl çocuk derken insanı neredeyse ağlatan bir havası vardı. Ne varsa eskilerde varmış dedirten, çok sevdiğim bir anime'dir. Geçen yıl Toys R'us'da Romantik Prenses diye görmüştüm VCD'sini. Romantiği geçtim içinde bir tane prenses var o da intihar ediyor :) Uzun ve eziyetli bir araştırma gecesi sonucunda neredeyse tüm TRT/Özel Kanal anime isimlerini bulmuştum, özel mesaj atacaktım ama başkalar da vardır merak eden "neydi kardeşim bu" diye onlar da okuyup hayır dualarını esirgemesin :) O değil de benim de hatırlayamadığım bir anime var, denizlerin büyük bir kısmının kara bir balçıkla kaplı olduğu(bu balçık da denizin altındaki beş altı tane kristal seal kırılınca yüzeye çıkıyordu) korsan konulu bir animedi. Adını hala bulamadım, hatırlayan ya da bilen varsa söylesin, çekinmesin.[signature][hline] 'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ben de "bu ne biçim başlık" diyordum eheh :) rezil ettin beni :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Heh-heh :) Toplum hizmeti yapalım dedik onu da beğendiremedik, temel de şanslı sayılırsın zira paticik özel mesajlarıma iki ayda bir bakıyorum şans eseri bu bilgisayarda otomatik login özelliğini açmıştım.[signature][hline] 'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 şu bahsettigin animeyi izlemek istiyorum adı nedir kırmızı martılarmı tam olarak ?[signature][hline]Pati Fetişisti =o= Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Yukarıda da yazdım ama paragrafta kaybolmuş, adı Legend of Windaria (ya da Romantik Prenses, VCD olarak bulursan diye).[signature][hline] 'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 hakkaten güzel animeydi animsadim simdi hatta asıl oglanimiz ulkesini yada milletini bi sekilde satiodu sanirim kandiriliodu yada ole bisi ayni abimiz animin basinda o barajin yikilmasini onledigi icin kahraman olarak aniliodu.. ve hatta ruhlar uzay gemisi deilde bi tapinakta toplaniodu die animsiyorum ben hatta asil oglanimiz yaptigi salakligi sevgiliside bir ruha donustugunde anlamisti sonrasini animsamiom ama[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Hayır uzay gemisi konusunda eminim zira hala aklımdan çıkmıyor. Nedir ne değildir en ufak bir açıklama olmadan öylesine geçerdi ben de "ulan ölünce biz de mi kuş olup uzay gemisine akacağız" şeklinde gerilirdim çocuk kafayla(çok eski çok).[signature][hline] 'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 alla alla valla bi uzay gemisi animsamiom animsadigim bi mabeddte toplanmish gibi görünen bir sürü insanfakat asıl olan mabede griince farkediyorki (nasil farktmesin herkes kush olu verio:)) herkesler ölmüsh tabe asil oglan feci gaza gelip bisiler ypaiodu ama bundan sonrasi belirsiz..[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 şu filmi bir türlü bulamadım. gören duyan, veya elinde bulunduran felan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar