-007- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Bkz. Efsanelerle masalların farkları. (İlkokul müfredatı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 fede said: yani sen inanıyosun yıldızın kana yansıyıp bayrak olduğuna saçma sana göre saçma olabilir ben doğru olduğunu düşünüyorum açıkçası ama tabiiki doğruluğunu kanıtlayamam. ama bukadar çok devlet ay ve yıldızı yan yana bayrak olarak kullandığına göre bunun tek bir kaynağı var demekki. hani ay şunu yıldız şunu temsil ediyor diyoruzda ay-yıldız kullanan tüm devletler içinde mi geçerli bu? geçerli olsa bile ay ve yıldızın konumu hepsinde aynı dikkat ederseniz. ) * şöyle bi bayrak yok mesela benim bildiğim :) hepsi ( * veya * ) şeklinde. böyle olmasıda gökyüzünde oluşan ay-yıldız kombinasyonundan geldiğine inandırıyor beni. ayrıca gökyüzünde * ) şeklinde görünüyor bizim bayrağımız ise ( * bu şekilde de ancak yansıma olursa görülür. ben bu yüzden doğru olabileceğine inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Xenocide ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 adamlar İNANMIŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Xenocide, musluman ulkelerin bayraklarina bir bakiver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 PAKİSTAN DEDLİ POYZONUN ÜSTÜNE YANSIMIŞ NE VAR BUNDA TUNUSTADA AY TUTULMASI VARMIŞ ARAYA METEOR KAÇMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Giovanni said: Xenocide ... abi o 3 noktaya yüklenebilecek anlamları düşünmek bile istemiyorum djfhg yahu dönen tartışmaya bakar mısın niye büyüttünüz bukadar o yaptığım açıklamada yazarken aklıma gelmiş bişey. ben böyle olabilir diyorum siz olamaz (ya da olamayabilir) diyorsunuz ne olmuş yani? ayrıca aquila, evet baktım ay yıldız içeren bayraklara ve dediğim gibi hepsi ( * veya * ) şeklinde. bazılarında fazladan yıldız var bazılarında da dikey şekilde ama konumları yine aynı. ne demek istedin onu derken anlamadım doğrusu. papadapulos said: PAKİSTAN DEDLİ POYZONUN ÜSTÜNE YANSIMIŞ NE VAR BUNDA TUNUSTADA AY TUTULMASI VARMIŞ ARAYA METEOR KAÇMIŞ büyük harf kullanarak dalgaya almak = coolluk patlaması gibi bi kombinasyon var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 aquila said: Xenocide, musluman ulkelerin bayraklarina bir bakiver. Wikiden devam o zaman: said: The crescent and star, while generally regarded as Islamic symbols today, have long been used in Asia Minor and by the ancient Turks, earlier than the advent of Islam. According to archaeological excavations, Göktürks used the crescent and star figure on their coins. The 1500-year-old coin includes three crescent moon figures and a star near a person. Sadece şekil olarak ele alırsan yine Türk kökenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 dogrudur, tersini iddia etmiyoruz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 abi şu anda burda kim neyi savunuyor anlamadım ben. en iyisi anlatmaya çalıştığım şeyi söyleyeyim. Ay-yıldız logosunun oluşmasının sebebi gökyüzünde dün gördüğümüz ve muhtemelen belirli periyodlar halinde gerçekleşen şekildir diye düşünüyorum. 007'nin pastelediğinde göktürklere kadar uzandığı yazıyor. bende diyorumki göktürkler ( * şu şekli kullandıysa eğer bunu muhtemelen gökyüzündeki o konumdan esinlenerek kullanmıştır. ama aya ve yıldıza başka anlamlar yükleyebilir o ayrı konu. ha gelelim bayrağımız, kandan yansıyan ay yıldızdan gelmiştir mevzusuna. onunla ilgili bişey diyemem ben doğru "olabileceğini" düşünüyorum masal diyip geçmemek lazım araştırmak lazım. ama BÖYLEDİR! demiyorum araştırıp kesin sonuca varmadan bi kanaate varmak en büyük cahilliktir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 abi ay yildizi baska nerde gorucek adam. agactan topladigi elmada gorup yapicak degil ya. ha hilalle yildiz bu sekilde ayni anda gorup mu yaptilar, yoksa ikisini ayrica mi dusunduler onu ben bilemem. eskilerde tek hilal, tek yildiz kullanilmis bayraklar var midir bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 işte ben diyorumki ikisini yan yana geçmişte yine dünkü konumdayken gördüler ve kullanıldı. yani ben böyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 aquila said: [large]legend[/large] ary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 yanlız bu olay çok rare bişi deilki, paso gökyüzü takibi yapsanız ayda bikaç kere görebilirsiniz :) ayrıca ay yıldız olayı zaten osmanlıda felan hep olan bişi, işte devamı bizimki de. ahanda 1750 civarında kullanılan donanma sancağı: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 http://apod.nasa.gov/apod/ap081204.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 aoe 3'te vardı sanırım o bayrak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar