elaidi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) Sütlüce'deki yeni İstanbul İl binasında meydana gelen patlamada 1'i polis memuru 4 kişinin yaralandığı belirtildi. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre, saat 14.50 sıralarında Sütlüce'de faaliyete geçen AK Parti İstanbul İl binasının girişinde patlama meydana geldi. Patlamada; 1'i polis memuru 4 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralılar Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Bu arada olay yerine gelen polis ekipleri de çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı. http://www.haberturk.com/haber.asp?id=112204&cat=110&dt=2008/12/01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 PKK/DTP'yle dalaşanın sonu budur. Demokratik bombalama hakkını kullanıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Demokrat PKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Öncelikle kim yaptı belli olsun sonra yorum yazın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Doğru diyosun Abso baba, ergenekon da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 zaten pkk da ergenekonun kurduğu bir örgütmüş.ne bakıyorsunuz her gün atv stv iziliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mit olmasın, hedef şaşırtmak için? Ya da asker yapmıştır belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 beter olsunlar daha neler görcez yeni başlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 habertürkteki yorumlar ilginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Absolut said: Öncelikle kim yaptı belli olsun sonra yorum yazın lütfen. ayrıca bu ne be! Spacecake said: beter olsunlar daha neler görcez yeni başlıyoruz. adam olun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 akp kendi kendini bombalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 dasaacığım ben çoktan adam oldum olamayanlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Domates e misilleme AKP ye yapıldı yani? Peki şehitlerimizin kanı yerde mi kalacak? Kan davası mı bu? Ne oluyor yahu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 yapılmışı var http://en.wikipedia.org/wiki/Reichstag_fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 İyi olmuş... Daha çok ölen olsa iyi olurmuş. Akp'ye yapılıcak her türlü eylemi sempatik buluyorum. Demokratik kesinlikle değilim. Eğer olayda AKP'yle bağlantısız insanlara birşey olmuşsa içten bir şekilde onlarında üzüntüsünü paylaşıyorum. AKP zihinli insanlar öldükçe mutlu mesut olmaya devam edeceğim. Saygılar Sefkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 yani bu akp içimize bu denli nefret salmışsa, tebrik etmek lazım. edit: kınıyorum o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Zerokull said: İyi olmuş... Daha çok ölen olsa iyi olurmuş. Akp'ye yapılıcak her türlü eylemi sempatik buluyorum. Demokratik kesinlikle değilim. Eğer olayda AKP'yle bağlantısız insanlara birşey olmuşsa içten bir şekilde onlarında üzüntüsünü paylaşıyorum. AKP zihinli insanlar öldükçe mutlu mesut olmaya devam edeceğim. Saygılar Sefkiler. aa faşist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 plan yapmayınn plann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Zerokull said: İyi olmuş... Daha çok ölen olsa iyi olurmuş. Akp'ye yapılıcak her türlü eylemi sempatik buluyorum. Demokratik kesinlikle değilim. Eğer olayda AKP'yle bağlantısız insanlara birşey olmuşsa içten bir şekilde onlarında üzüntüsünü paylaşıyorum. Aferin aferin bu ülkeyi bölmeye çalışanların bu kadar başarılı olduğunu bilmiyordum. Kavgalar tartışmalar falan tamam da bu ülke içersinde bir yerin bombalanaBİLMESİ gerçeğinin ne kadar korkunç olduğunu unutturacak kadar başarılı olmuşlar süper piyon olmuş sizden de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Bomba parçacıklarının AKP lileri seçebildiğini bilmiyordum bak iyi oldu öğrendiğim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Zerokull said: İyi olmuş... Daha çok ölen olsa iyi olurmuş. Akp'ye yapılıcak her türlü eylemi sempatik buluyorum. Demokratik kesinlikle değilim. Eğer olayda AKP'yle bağlantısız insanlara birşey olmuşsa içten bir şekilde onlarında üzüntüsünü paylaşıyorum. AKP zihinli insanlar öldükçe mutlu mesut olmaya devam edeceğim. Saygılar Sefkiler. Bu saçma bi post olmuş, akpliler ölsün diyen adam daha oy verme yaşına bile gelmemiştir kanımca. Geldim diyorsa da o olgunluk yoktur. Kimsenin ölüsü kimseye yarar getirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 @Ardeth Bu ülkede bi yerin bombalanabilmesi çok korkunç birşey doğrudur. Bizi bu kaoasa sürüklenmemizde çok korkunç birşey. Belki bu şekilde zincirleme patlamalar falanda olur bunnar akla gelince çok korkunç gerçekten. Ama bu zemini hazırlayanların bombalanması beni zewkten 4 köşe yaptı. Kendi ektiklerini biçiyolar ben ne yapıyım şimdi :)... Ülkenin bu duruma gelmesini sağlıyanlar kendi kazdıkları kuyuya düşünce çok süfer oldu bence..... Ülkeye yönelik bi tehtid diyosan. Sorarım sana ülke şu an kim. Ülkenin dışardan görünümü yada içerideki görünümü malesef ne sensin ardeth ne benim. Bu yobaz zihniyet yanlışım varsa lütfen söyle kafga gürültü etmeye çalışmıyorum. Bu düşüncelerime ne yazarsanız dinlemeye hazırım. Tekrardan sefkiler saygılar herkeşlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Drakkahn said: Zerokull said: İyi olmuş... Daha çok ölen olsa iyi olurmuş. Akp'ye yapılıcak her türlü eylemi sempatik buluyorum. Demokratik kesinlikle değilim. Eğer olayda AKP'yle bağlantısız insanlara birşey olmuşsa içten bir şekilde onlarında üzüntüsünü paylaşıyorum. AKP zihinli insanlar öldükçe mutlu mesut olmaya devam edeceğim. Saygılar Sefkiler. Bu saçma bi post olmuş, akpliler ölsün diyen adam daha oy verme yaşına bile gelmemiştir kanımca. Geldim diyorsa da o olgunluk yoktur. Kimsenin ölüsü kimseye yarar getirmez. Oy kullanmıyorum çünkü herhangi bi siyasi partinin düşüncelerimi temsil ettiğine inanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 sana katılmıyorum zerokull, o yüzden gebermenden zevk duyarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 sir said: sana katılmıyorum zerokull, o yüzden gebermenden zevk duyarım? şincuk şöyleki benim fikirlerimin sana zarar verdiğini ülkenin gündemini etkiledğini düşünmüyorum. Ben kendi çapında yaşıyan bi adamım... Yada zihniyetimin yobazlık üzerine kurulu olduğunu düşünmüyorum. Senin zihniyetin konusundada en ufak bi fikrim yok. Ama yani Akp(Yobaz dinci) bi düşünce tarzına sahipsen ölsen üzülmem. Benim fikirlerime katılmadığın içinde benim hakkımda kötü düşünmen gayet normal :D... Anlayışla karşılıyabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar