Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Holy pri ve sp pri talent önerileri

hozceri

Öne çıkan mesajlar

Hayal o. Kimse disc pri falan almıyor raidlere. Zaten PvE disc diye birşey yok, imp spirit almış holy pri var.

"Her raide en az 1 disc alıyolar zaten " eşittir "Almazlarsa bile scroll bas"

Zaten şurda 2 tane build var PvE için 14/57/0 yada 23/48/0 bende diyorumki 23/48/0'ı seçin gerekirse biraz az heallayın kabulümüzdür.
Sosyal ağlarda paylaş

işte guildine bağlı olay. nessarian ile pm den konuşuyoruz bu konuyu (her ne kadar derdimi anlatamasam da) çok mal bir guilddeyim öküzler healing meter a bakarak yorum yapıyorlar HPS düşükmüş. disc im ulan, olay heallemek değil tankı ayakta tutmak. da anlatamadım derdimi işte oyun mekaniği ile en ufak bilgisi olmayan insanlar çoğu çünkü. trialım şuan ağzımı da açamıyorum. member olayım foruma bir wall of text basacam :P

disc pri süper ama orgazm speci bence. tamam coh arıyor insan da zaetn nerf geliyor bakalım nolacak. extradan spirit ve intellect bonusu süper, imp spirit buffı onu numara fln. seviyoruz yani. penance hele abov
Sosyal ağlarda paylaş

O guildin başarısızlığı senin suçun deil. Sen mesela disciplinesen main tank heallıyorsan, tank bi wipe durumunda genelde en son ölen kişi oluyorsa, sen görevini yerine getirmişsindir. Onlar kendi düşünsün biz nerde yanlış yaptık diye. Healing meterla oyuncu başarısı ölçme tarihe karıştı denilebilir, herkesin görevi farklı. Dps içinde öyle roglar bosa zorluyorken sen orda mage olarak decurse prio oynayıp aynı zamanda addlerle ilgileniyosan ve işini doğru yapıyosan dps meter senin o olaya katkının ölçüsü olamaz. Guildindekiler bunun farkına varamamışlarsa çok yazık! Oyunu halen öğrenememişler demektir. Ver bana dps classı yoksa şuursuzca tuş spamlayım duruyum bumudur oyun? Bosslar böylemidir?

Bende bi kere disce döndüm öyle geziyorum hala, guildin normalde sürekli disc oynayan prileri soruyolar sen hala niye discsin diye :D Penance banada çok keyifli geliyor. Bide rekabet olmuyo öbür türlü healing meterda hep 1 numara :P
Sosyal ağlarda paylaş

COH nerfe ağlamamızdaki neden birazda healing meter zaten. Koskoca bir guilde healing meter ile oyuncu kalitesinin ölçülemediğini anlatamadıtan sonra COH a gelen nerfe tabiki ağlarız.

Mal guild officerları hala disc priestin gereksiz olduğunu düşünüyorlarsa, hala mt yi en iyi palanın heallediğini düşünüyorlarsa, ve hala insanlar grouplarına healer alırken sadece spell power soruyosa, e milletde disce dönmüyo sp ye abanıyo, healing metera oynuyo tabi doğal olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sanmıyorum CoH dışında bişeye nerf gelsin. Geriye ne kalıyoki Mendingde nerflenirse. TBC nin başlarında sadece buff için 1 priest alıyolardı raidlere, paladinle istila etmişti her healing spotu. Main healer olması gereken class pek çok oyunda olduğu gibi priest'iken. Circle için 6 sn cooldownda gayet yeterli bence nerf de denilemez. Şuursuzca circle spamlayıp heal yaptığını sananlar birazcık daha kasıcak artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:
HN ve PoH sadece kendi partini etkiliyor farkındasın dimi ad3m ? =/

Sence yazdıklarımdan anlaşılmıyor mu?

Şuan raidwide yapılabilecek tek heal tranquility olabilir ki bence o bile imba olur o kadar cd'a rağmen.
Nova için birşey diyemem olabilir ama şu saatten sonra bence beklemeyin böyle birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne biliyim abi 125k heal diyorsun da sadece partine. Yani çok durumsal birşey. HN desen daha beter. Hem inanılmaz kısa mesafe hem party içi. Hymn desen eşşek gibi cd.

Yani Malygosu düşün. Vortex sonrasını düşün. Birkaç saniye içinde en azından 7-8k heal atman lazım bütün raide
Sosyal ağlarda paylaş

said:
5 kişi capli raidwide nesi imba ki ?

Haha ben bunu şöyle okuduğum için atarlanmıştım"5 kişi capli, (Yani standart grp max 5 olduu için doğal olarak cap oluyor) raidwide nesi imba ki ?" prd prd

Yani normalde 5 kişide, raidwide yaparlarsa ne olur gibisinden arkasından gelen mesajda sınırlama olmadan raidwide olduğu zaman ortalama atacağın tek seferde heal işte =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...