zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Orangedan başladım yarın fln da bilgisayar geliyor.HEHEY başlıyorum efsane dönüyor:):):):)
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 kimsin yaw? orange danmi basladin?[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 orange dan nasil baslarsin?? makinalarda daoc kurulu diye oynayabilecek degilsin ya...[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 pardon pardon yanlis anlasilma olmus :)) lan soylesene nick ini :) zenobya oldugunu :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur
ivan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 nbl tayfa sux[hline]Seyid the Scout @ Excalibur
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: LeadeR, 03 Şubat 2003 13:16 tarihinde demiş ki: nbl tayfa sux[hline]Seyid the Scout @ Excalibur +1[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim!
iceball_vormbeyn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 nbl tayfayı bilmiyorum ama orange tayfada sağlam adamlar olduğu kanısındayım. (ben! Ben! :P)[hline]Iceball Vormbeyn :-p Deli cleric, Ashmish worm :-p DaoComics
yosun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ve ben! ben! asdasdas![hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 nbl tayfasinin ne kötülüğünü gördünüz allah aşkina[hline]Aluvian Warden Hibby/exc[R.i.P] Fronad Skald Middy/pryw
ivan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: SeriaLKilla, 03 Şubat 2003 21:20 tarihinde demiş ki: nbl tayfasinin ne kötülüğünü gördünüz allah aşkina[hline]Aluvian Warden Hibby/exc[R.i.P] Fronad Skald Middy/pryw oha bunu diyen ilk kişisin. istersen gel özelden anlatiyim? onca haftalığını kafe paralarına harcayan, telefon faturaları kabarık gelen insanların nasıl haklarının yenildiğini, hatta göz göre göre en masumlarının emeklerine saygısızlık edildiğini ve ayrıca haksız kazanç sağladıklarını ve daha nicelerini cümle alem biliyor.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 anlamadim arkadaslar ne nebula tayfasi zenobya dedigimiz kisi nbl deki zenobia degil lutfen ogreninde gelin.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 rofl konu nerden nereye bu sırada hoş geldin Zenobya [hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus [Bu mesaj Virus tarafından 04 Şubat 2003 04:24 tarihinde değiştirilmiştir]
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Adım Tarasque bu arada Sultansdakileri nasıl görüyordum? Eksik hangi karakterler var onuda yazın olmazsa yeni char yaratırım. Benimkiler Deniz The Blademaster Lvl 10 Tarasque The Enchanter Lvl 5[hline]Geri döndüm...
iceball_vormbeyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 olm tarasque geçen gün alb'da para flm verdim sana?![hline]Iceball Vormbeyn :-p Deli cleric, Ashmish worm :-p DaoComics
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 :) Daha önceden yazdım cafede herkez alba geçti hiberniayı lalu fln sattı dediler bende madem turkler buraya geçti bende geçeyim dedim yani ben senin geldiin gün başladım .(Bu arada bir lvl 5o pala ile baya bir konuştum 50 gp verdi:))[hline]Geri döndüm...
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ben tayfalari şaştim ne bilim öyle öküzlükler pek yoktu bizim zamanimizda[hline]Aluvian Warden Hibby/exc[R.i.P] Fronad Skald Middy/Pryd Skurt Sb Middy/Pryd
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 SerialKilla dediğin gruba beni de sokuyorsan açıklayayım. Hiberniada başladım hatta lvl6 enc de kastım. Sultans diye aradım ama kimse yok. Sonra yanımda oturanlardan artık Hibdekilerin fln yok hepsi bıraktı diyince bende albdesinizdir diye geçtim. Ne bileyim böyle birşeyin olduğunu?[hline]Geri döndüm...
Öne çıkan mesajlar