Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HOŞGELDİMMMM!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kimsin yaw?
orange danmi basladin?[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur

Mesaj tarihi:
orange dan nasil baslarsin?? makinalarda daoc kurulu diye oynayabilecek degilsin ya...[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur

Mesaj tarihi:
pardon pardon yanlis anlasilma olmus :))
lan soylesene nick ini :) zenobya oldugunu :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur

Mesaj tarihi:
said:
SeriaLKilla, 03 Şubat 2003 21:20 tarihinde demiş ki:
nbl tayfasinin ne kötülüğünü gördünüz allah aşkina[hline]Aluvian Warden Hibby/exc[R.i.P]
Fronad Skald Middy/pryw

oha bunu diyen ilk kişisin. istersen gel özelden anlatiyim? onca haftalığını kafe paralarına harcayan, telefon faturaları kabarık gelen insanların nasıl haklarının yenildiğini, hatta göz göre göre en masumlarının emeklerine saygısızlık edildiğini ve ayrıca haksız kazanç sağladıklarını ve daha nicelerini cümle alem biliyor.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur

Mesaj tarihi:
anlamadim arkadaslar ne nebula tayfasi zenobya dedigimiz kisi nbl deki zenobia degil lutfen ogreninde gelin.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur

• Admin
Mesaj tarihi:
rofl konu nerden nereye bu sırada hoş geldin Zenobya [hline]You Create The Worlds
We Destroy Them.....
Virus

[Bu mesaj Virus tarafından 04 Şubat 2003 04:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Adım Tarasque bu arada Sultansdakileri nasıl görüyordum?
Eksik hangi karakterler var onuda yazın olmazsa yeni char yaratırım.
Benimkiler
Deniz The Blademaster Lvl 10
Tarasque The Enchanter Lvl 5[hline]Geri döndüm...
Mesaj tarihi:
:) Daha önceden yazdım cafede herkez alba geçti hiberniayı lalu fln sattı dediler bende madem turkler buraya geçti bende geçeyim dedim yani ben senin geldiin gün başladım .(Bu arada bir lvl 5o pala ile baya bir konuştum 50 gp verdi:))[hline]Geri döndüm...
Mesaj tarihi:
SerialKilla dediğin gruba beni de sokuyorsan açıklayayım.
Hiberniada başladım hatta lvl6 enc de kastım. Sultans diye aradım ama kimse yok. Sonra yanımda oturanlardan artık Hibdekilerin fln yok hepsi bıraktı diyince bende albdesinizdir diye geçtim. Ne bileyim böyle birşeyin olduğunu?[hline]Geri döndüm...
  • Yeni Oluştur...