Buyse Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 çarşamba gecelerine hastayım. tek gecede 3k hasılat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 140k para demek 20 dolardan alsa çinliler 140x20=2800 dolar eder veya oyunculara satcak desek 140x30=4200dolar eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 izliolardır abi muhtemelen bu herifin accountunu. yaptırmazlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Buyse said: çarşamba gecelerine hastayım. tek gecede 3k hasılat. bu mu yani jc'nin olayı? tüm taşları beklet çarşambayı bekle döşe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 para dediğin nedirki zate ben 47000g harcadım, 20000g yaptım bida harcadım :D şimdi hmm 4k felan var alcak bişide kalmadı zate ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Abi bizim arkadaş birkere şöyle dedi bitirdi beni "WoW da fakir olan , gerçek hayattada fakir olur" LOL Şaka bir yana JC ve inscrip var bende aynı anda 2sinden bela para var ama sadece craft ediyorum şu aralar ahyle uğraşacak halim kalmıyor bide serverda kendini tanıtmak çok önemli bir craftersan. Mesela ben stormscaledeyim horde tarafından ve çoğu iyi guild ve casual adamların f.listinde ben varım devamlı whisp geliyo onu yap şunu yap diye bence önemli olan birazda tanınmak ne bileyim :P ama jcde para var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Masquerade said: Buyse said: çarşamba gecelerine hastayım. tek gecede 3k hasılat. bu mu yani jc'nin olayı? tüm taşları beklet çarşambayı bekle döşe? Guild kuruttu piyasayı, bakıyorum hep bizim adamların gemler ah de. Sapık gibi istila ettiler serverı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 tamam be. biriktiricem h.sonu topladıgım gemleri 2 3 hafta sora bi çarşamba gecesi binicem ah'nin sırtına, vurucam kırbacı, vurucam kırbacı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ben hergün 1kcık yapıyom yetiyo asdsad kasmıom fazla ama miningle taki jw deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 dwo çok vurma kırbacı deflect eder ah bişi olur patlama sonra haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ya o değil de bi anda aynı gemden 15 tane koyunca hepsin satılıo mu ilginç aslında crafted gemlerin vendora satılmasında koysalar şöyle 45 50g fiyat da hiç ah fln uğraşmasak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 öyle bişi oılsa herkesde 10 k olurdu zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 1 eternal earth, 1 eternal shadow ile level 77 yüzük craft ediliyo mesela. enchanter arkadaşına kırdırsan bir dünya yapıp iyi malzeme çıkar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 1 E.A = 5G 1 E.S = 3G enchant malzemesi = ?g bunu saptamak lazım alt charım kırabilir sonuçta ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 O yüzüğü şu an AHde 21Gden koydum ben gecen hafta 1 kişi 42Gdanalmıştı ama başka alan olmadı yani o yüzügü satarak para kazanmak mumkun herkes 20ye koyarken sen git 15e koy satılsın gitsin. AMA 10xearth 10xshadow dediğin zatenyaklaşık 15-20 arası tutuyor yani çok mantıklı değil. Ancak bu ikisinin fiyatı düşerse alternatif kaynak olarak mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yok ben elimde biriken ea ve es leri ah de satıorum da ah e direk öyle koymayıp yüzük mü yapsak sora onu mu koysak yoksa kırsak mı fln derdine girdim bi an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 4-5 infinite dust çıkıyomuş tekinden. kurtarır ea, es parasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Jc`nin karliligi azaldi dogru cunki etraf oo bu is cok karliymis diyen bircok insanla doldu. Eh blizz de jc reciplerini bu kadar kolay yapinca 3 tane recipe alan jc oldu cikti. Kestigi ornek veriyorum 5 tane gem var miner ayni zamanda o gemleri %10-20 undercutla ah ye koymaya basladi bu oyuncular. Fiyatlar dustu. Yatirdiklari paralari kazanamadilar bile. Fiyatlar dusunce ore fiyatlari da dustu. Ore fiyatlari dusunce herseyin fiyati dustu. Herkez cok kotu oldu derken 5-10 bu iste eski olan oyuncunun isine yaradi bu is. Wrath ciktigi gunden beri 180k para yapmisim(ki kasmadim kasan arkadaslar cok daha fazlasini yapti). Daha da dussun fiyatlar. Benim her turlu isime geliyor. Ben her turlu kazaniyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 wrath çıktıgı günden beri 180k düş bayıl abi nedir bu ya yuh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bir perşembe gecesi volisi daha. biraz da cumartesi pazar vururuz yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Onu bırakında minor searchten Raise Dead çıktı 5k EYW dayı dedim logout:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Dworgian said: yok ben elimde biriken ea ve es leri ah de satıorum da ah e direk öyle koymayıp yüzük mü yapsak sora onu mu koysak yoksa kırsak mı fln derdine girdim bi an :D wowheadte disenchant ettiğinde çıkanları %75->2-5 infinite dust, %22->1-2 Grater Cosmic Essence, %3 Dream Shard şeklinde gösteriyor. bakalım deniyorum yarın 30 tane falan yüzük yaptım. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sonuçları beklioruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 20 ring ->11 greater cosmic essence, 56 infinite dust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sun rock ring, bloodstone band, crystal citrine necklase yapıp disenchant etmesi de karlı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar