FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Ben zamanında 15g'den kapattığım yüzlerce frozen orbu 100-100 satmaya başladım kapış kapış gidiyor. Keşke zamanında 40-50 den satılanlarıda alsaydım. Burda bir başlıkta tartışırken "artmaz fiyatı frozen orb'ların" diye o kadar iddea eden çıktıki tırstım almadım. Kafama tüküreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bizim serverda aynı ama.en pahalısı 25g hala.17g a falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Hadi ya? Başka serverlarda char kasıp migratemi etsem ne yapsam :D. Lan iyice para delisi oldum galiba, dur bakalım allah sonumu hayır etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 FreEmoon said: Hadi ya? Başka serverlarda char kasıp migratemi etsem ne yapsam :D. Lan iyice para delisi oldum galiba, dur bakalım allah sonumu hayır etsin. kac gold var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 350g 'a 338 tane Saronite alıp prospect ettim: 15 sun crystal 11 huge citrine 7 bloodstone 9 chalcedony 13 shadow crystal 11 dark jade ve 4 scarlet ruby 4 monarch topaz 3 autumns glow 3 twilight opal 2 sky sapphire 1 forest emerald sanırım iyi cıktı. ama daha once hiç prospect yapmamıstm o yuzden emin diilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 250ytl var bende mining var JC kasmaya çalışıyorum 190da kaldı skill para lazım bi yardım edin, ne yapmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ytl ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 190 bişi değil. jc'de 250-300 kan getiriyor. o thoriumlar 100 golda dayandı :D ya manyak gibi gezip mine toplucan ki yetmez. main charınla northrend/daily q yapıp para kazan ahden mat al kas. yapacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 hozceri said: FreEmoon said: Hadi ya? Başka serverlarda char kasıp migratemi etsem ne yapsam :D. Lan iyice para delisi oldum galiba, dur bakalım allah sonumu hayır etsin. kac gold var 28k oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 alpg said: 350g 'a 338 tane Saronite alıp prospect ettim: 15 sun crystal 11 huge citrine 7 bloodstone 9 chalcedony 13 shadow crystal 11 dark jade ve 4 scarlet ruby 4 monarch topaz 3 autumns glow 3 twilight opal 2 sky sapphire 1 forest emerald sanırım iyi cıktı. ama daha once hiç prospect yapmamıstm o yuzden emin diilim. iyi çıkmış bak bunun mesela.masquerade gibi değil.azcık ballı oldunmu süper oluyo.4 scarlet ruby zaten 350g dan fazla iyi kar edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 15 stack saronite ten 1 tane ruby, 1 tane autumn, 1-2 tane çöp mavi gem gerisi yeşil gem çıktı. şans işi tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 oyuna bu sonla patchle eklenen designlardan düşürmüşseniz çok fena para kazanma imkanınız var. 20-30g'a monarch topaz alıp inscribed monarch topaz kesip kuyorum 130 gya. 1 günde çok rahat 10 tane satıyorum, 1k gold ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 anlamıyorum ben blizzardı, neden JC bu kadar iyi ya ? hem en iyi pve professionlarından biri hem açık ara en iyi para kazandıran meslek, hala da bufflanıyor garip bi şekilde. wtf?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 abi bizim serverda adamın tekine 3 tane yeni recipe dusmus bugun ben hala kopek gibi mob kesiorum hey allahm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 herkes JC mine kassin arz talep diye birsey yok tabi alti ustu oyun sonra aglayin neden fiyatlar bu kadar dusuyor diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Olsun Jc ölmez, blizzard oyuna AH'den gem alan NPC'ler ekler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Lorrotar said: bizim serverda aynı ama.en pahalısı 25g hala.17g a falan var. bizde frozenlar 75g oldu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Masquerade said: 190 bişi değil. jc'de 250-300 kan getiriyor. o thoriumlar 100 golda dayandı :D ya manyak gibi gezip mine toplucan ki yetmez. main charınla northrend/daily q yapıp para kazan ahden mat al kas. yapacak bişi yok. thorium mu toplasam napsam eziyet gelio ama yerde koşturmak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Smth said: oyuna bu sonla patchle eklenen designlardan düşürmüşseniz çok fena para kazanma imkanınız var. 20-30g'a monarch topaz alıp inscribed monarch topaz kesip kuyorum 130 gya. 1 günde çok rahat 10 tane satıyorum, 1k gold ^^ şimdi dumur oldugumu belirtiyor yardım istiyorum "hangi zibidi moblardan düşüo len bu designlar" :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 evet nan nerden düşüo hakket. gidem farmlayam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 HUMM RANDOM WORLD DROP otur şimdi ah den al yada deli gibi mob kes işin gücün yok gibi tüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 gidip stroms peak de mob kesecen o zaman, düşen rep malzemelerini satar 3 kuruş para yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bende bunu düşünüorum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 dwo bozmuşun abi sen para kasmakla, dün yaptığım birkaç ciddi kararlarla 83g ye düştü param. yaırn raid var, immortal kassak bari de repair olmasam :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ahaahah bize gelirken azck para kas gel. repairlerde lazım olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar