Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bari Viktoria'nın little pretty'yi de çalın yau :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 sesine gurban viktoria :) çok tenk yu wiiijeylerimiz patilerimiz artık huzur içinde uyuyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 nasi baglancaz yayina ki? bi anons altyazi vs gecin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bildiğimiz tolstoyla alakası var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 baba rus dedin sividiş çıkmış geyii aushduasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Bir gta vardi sanki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 radyomu patladı ? dinleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 kopup kopup bağlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 yok surekli aynı seyler tekrarlanıyor sonra kopuyor yenden baglanıp gene tekrarlıyor yayını ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Utop restart atacak, geri bağlanmayı deneyeceğiz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 broadcaster değiştireceğim yetebilirsem yayını kesebiliriz ne yazık ki. edit: kestim, bakalım geri dönebilmek şansa kalmış:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 HAREKETLENİN ESKİLERDEN ÇALIYORUZ o/ İYİ BAYRAMLAR PATİ o/ ve akşamki sıkıntı devam ettiğinden shoutcaste saygılar sunarak çıkıyorum yayından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 takozunuz olarak 3 tane albÖm çalıciim, ahtta çalıyorum bile: MGMT - oracular spectacular the ting tings - we started nothing vampire weekend - vampire weekend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Ting Tings fena değilmiş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Vampire Weekend yazdan beri dinliyorum ufak ufak, çaldığını görünce yazayım dedim güzeldir, fena değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 vampire weekend benim zevkim için de biraz pamuk şekeri kalıyor ama çok eğlenceli. yazın iki parçasını youtube'dan dinleyerekten ilgilenmeye başlamıştım ben de, geçen gün dayanamayıp albüme geçtim. ting tings baya yönetiyor, hastasıyım. mgmt de biraz bayık olmakla beraber çok hoşuma gitti benim. bilhassa electric feel ve kids güzel parçalar... dı. çalalı baya oluyo aslen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bi albüm daha ekledim (hatta vampire weekend'in african havalarından darlanıp erkenden bitirip geçebilirim bile, albümün başları iyiydi de demin bahsettiğim pembe şeker fazla geldi galiba :P). deerhoof - offend maggie ben de ilk defa dinliycem. önceki albümlerden diyebileceğim, biraz... erm... deneysel kaçabilir. demedi demeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 MGMT'nin bazı şarkıları süper olmuş, bazıları baydı resmen. İsim almadım gerçi. Deerhoof biraz "Laylaylom" tarzı müzik yapıyor, pek beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 MGMT 101 ders adi gibiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 evet mıyıldadı deerhoof vokali biraz, kabul. neyse kesmiim şimdi, 6 parçalık albüm zaten. bitince araya iki tane süferinden mgmt 101 parçası atiym, sonra eski deerhoof albümlerinden çaliym bari. hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 hmmm iyi ki kesmemişim, "albüme adını veren parça"yı beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 öeh be mıymıy, neşelenelim biraz. hatta sonra da gidip yemek yapiym ben. bu son olsun: chrome hoof - tonyte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Dance with my daddy - Alex varsa calınız please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar